Ogier 30.09.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Dzień Dobry Wszystkim Ale sobie zrobiłem przerwę Jednak była konieczna, gdyż uznałem, że się uzależniam. Joly, nie udało mi się wczoraj wejść na Twoje fotki, wiesz coś o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.09.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 bodek, zapowiadają przymrozki więc albo dotrzesz suchą nóżką z kapcia albo.... dorzuć jeszcze łyżwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 witajcie.... ja potrzebuje 3 dni bez deszczu i pozegnam oststnich ( mam nadzieje ) budowlanców...choc ci akurat sa ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 SP nio uruchomiłam piekarnik, zal ze nie na wczoraj sernik wyszedł właozyłam blache na poziom 2 wcisnełam guzik i po 30 minutach sernik był gotowy...uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.09.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 oj Teska, aż mi ślinka pociekła jak możesz pisać o serniku przed obiadem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 amo..... niom...ja tam juz zjadłam nawet ciut ciepłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.09.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 kobitki to lubią się pastwić nad biednymi facetami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.09.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 i to w dzień chłopaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.09.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 amo.....hmm podrzuciłabym Tobie ten serniczek..... wiesz głupio sie przyznac ,ale myslałam zes kobieta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.09.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Idąc śladami Lalki (pozdrawiam ) postanowiłam się ujawnić i coś od czasu do czasu napisać. Gratuluję wszystkim postępów w budowaniu. Chętnie zobaczyłabym jakieś zdjęcia z wykończenia wnętrz, ale to dla niektórych odległy jeszcze temat... Cóż, życzę wytrwałości, fury pieniędzy a chłopakom z forum (w dniu ich święta) dużo dużo siły....fizycznej i psychicznej pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lalka 30.09.2004 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Lineczko kochana dzięki za pozdrowienia :)Widze,ze również po partyzancku na forum Teska a cóz to za piekarnik piecze tak pyszne serniki?? Jestem przed decyzja o kuchence..Zbieram info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 30.09.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 No niestety Teska, ja ta brzydsza połowa ale podrzucić możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 30.09.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Lalka no to jesteśmy w partyzantce... ... tymczasem również zapytam o kuchenkę, piekarnik, lodówkę, itd...Generalnie prosiłabym o opinie forumowiczów na temat sprzętu AGD. Z czego jesteście zadowoleni, a co mam pomijać w sklepie wybierając sprzęt do kuchni? Będę bardzo wdzięczna za odzew, bo mam niezły mętlik w głowie w tym temacie Mam nadzieję, że bardziej mi nie zamieszacie hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.10.2004 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Widze że grupa śpi nocami :D szczęściarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.10.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 witajcie piątkowo! amo - z tymi przymrozkami to przesada Teska - łączę się z tobą w oczekiwaniu na brak opadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.10.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Witam,ja też łączę się z tymi anty deszczowymi. Mogliby skończyć dzisiaj puc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.10.2004 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Teska,nic straconego z tym serniczkiem, poprawisz się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 01.10.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Witam Was Linka Co do sprzętu to moje typy są takie: - kuchenka - Amica - zmywarka - Bosch, Wirpool (chyba tak się to pisze?) - lodówka, zamrażarka - Electrolux - pralka - AEG, Miele, Brandt - okap - Electrolux, Amica To na czerwono posiadam. Jestem zadowolona. Chciałabym mieć sprzet jednej marki np. Electrolux (tylko finasowo nie wydołam), albo Amica (tylko nie wszystko Amic'i jest ok). Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Już o 15:30 zaczynam weekend a Wy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.10.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Ratunku dziś 1 października. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 01.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2004 Dzięki Olka za odzew! Jako jedyna zauważyłaś nas "partyzantki" - reszta dała nam "ignora" Zaraz pooglądam wymienione sprzęty, te na czerwono zwłaszcza, skoro z nimi nie masz problemów. pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts