Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

delf

co do plam to niech plami ile chce. Mnie serce nie boli, że plami na super ekskluzywną wykładzinę. Poczekam aż się "wyszumi" i wyrośnie z łobuzowania. Mam nadzieję, że za 2 lata już bedzie można w jej pokoju położyć coś lepszego.

Plamy zmywa sie dobrze pod warunkiem, że sa świeże.

Pewnie masz rację, chyba wyjdziemy z podobnego założenia, że lepiej kłaść coś dobrego na podłogi etapami, niż wszędzie i kiepskiej jakości. A dzieciaki pierwsze 5 lat życia i tak spędzają na podłodze. Jak dorośnie, tzn. podrośnie zainwestujemy w drewienko na podłogi.

Pozdrawiam Wszystkich,

przyznaję, że podczytuję tylko czasdu na pisanie jkaby mało. Do tego mam konkurencje do klawiatury w postaci Antosia :evil:

Co do półek w lodówce- mam Polar od 5 lat i niestety 6 miesiecy temu odkryłam, ż 90% zaczepów popękała- nie wiem może przesadziłam z garnkami ale jestem załamana bo nie planowałam tak szybkije zmiany

lodówki. Co do innych sprzętów- pralka też polar- mimo wielokrotnych napraw (tu powinnam napisać parę "ciepłych " słów o serwisie) jest potwornie głośna, wali jak oszalała, łazi po łazience. Genralnie chyba ostatni raz kupiłam "dobre bo polskie".

U nas mnóstwo się dzieje- chyba zwariowałam bo zapisałam moje dziecko na nauke pływania :o

Domek obłożony styropianem, robią się tynki, działa alarmik.

Nie pamiętam kto prosił o pomoc w elektrykach i tynkarzach- proszę o pytania na priv to polecę.

Miłego dnia życzę. :lol:

Wracając do tematu sprzętu AGD. Kupiłam piękniastą lodówkę elektroluxa no i kicha. Po zmianie kierunku otwierania drzwiczek okazało się, że jest wgniecenie po uchwytach. Ciołki z serwisu wmawiały mi, że ta lodówka nie jest przystosowana do zmiany kierunków otwierania drzwi. Dopiero, gdy wskazałam im stronę w instrukcji obsługi, gdzie szczegółowo opisane jest jak to uczynić, zmiękli i po mięsiącu dziś mają mi przywieźć drzwi i wymienić.

Tak więc to niepolskie też czasami zawodzi.

Hej, tak- to aqua academy na Bezrzeczu. Nie wiem w czym jest lepsza. Może poprostu o innych nie słyszałam (tzn. o innych dla niemowląt). Wygląda czysto i sensownie- ale to się dopiero okaże. Zajęcia są już w tym tygodniu ale zastanawiam się czy pójdziemy z Antkiem bo cosik katarku dostał :-?

Widzę, że tylko my zostałyśmy na placu boju.

Aha- wybrałam parapety zewętrzne- bedą z konglomeratu w kolorze dachówki :)

Dobrejnocki :lol: