maksiu 05.10.2004 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witajcie wtorkowo gdyby ktos cos chcial odemnie to nadal jestem nieuchwytny... moze po poludniu uda sie wyplynac na powierzchnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 witam hmm..pusto cos z ranka........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 DIDI chłopaki skonczyli....a pan Krzys to nawet fotke delfinka zrobił..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 witam wszystkich po kilku dniach niebytu niestety w piątek musiałam w trybie alarm wyjechać do centrali ależ meblowaliście przez te dni u mnie zastój i szanowny pan architekt zalazł mi za skórę: miał arcy ważne papiery przygotować, a on skurczybyk po cichu wyjechał sobie na tydzień do włoch i oczywiście nie zrobił nic ubiję dziada w następnym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 witajcie ponownie! czupurek - tylko spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2004 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 aaaa puki pamietam jeszcze... zdjecia Jolly sa wrzuce na stronkepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2004 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 aaaaaaaaaaaa maksiu - mogę dorzucić kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2004 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 bodek: mozesz.. ale nie daje gwarancji kiedy wrzuce.. pewnie znowu w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2004 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 bodekku - od przyszłego tygodnia spokoju już nie będzie, bo nie działa na dziada słodka mina i prośbyteraz dostanie wiąchę i kopa (na początek), potem zobaczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.10.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Dzieńdoberek z rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.10.2004 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 maksiu - nie ma sprawy czupurek - popieram - nie daj się S.P. - a o której u ciebie rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2004 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 No to ślij Bodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Witajcie!!!!!! Maksiu - wielkie dzięki!!!! NOOOOOO OGLADAJCIE I NAPISZCIE JAK WAM SIE WIDZI!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 dELF - NO SUUUUPER, ładne te drzwi!!! a co do parapetów to napisz jak wyglądają i czy są fajne i czy cenowo konkurencyjne, chałupka świetna - widzę ją codziennie jak jadę do miasta!!! Gratulki, widzę też, że poddasze ocieplone?! A bobas jest extra, ja też bym chciała wrócić do pieluch...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 05.10.2004 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Cześć! jolly Fajny domek - wydaje sie bardzo duży. Jaki kolor dachu planujesz a jaki elewacji? ja też bym chciała wrócić do pieluch ... to chyba nie jest problem. Robisz i masz Ja już bym chciała wyjść z pieluch i lepić ludziki z plasteliny lub malować z córcią. No cóż jeszcze jakiś rok przede mną. Ja też bym chciała swoją Amelkę wysłać na basen. Widziałam na ul. Mickiewicza reklamę tego osrodka na Bezrzeczu i zastanawiałam się czy już działa, no ale z Waszych rozmów widze, że tak. Najważniejsze jest czy woda w basenie nie jest chlorowana? Czy dzieci nie bolą oczy? Czy zajęcia ktos prowadzi? Czy cena obejmuje dziecko + rodzica, czy inaczej? Macie może numer telefonu do tego ośrodka? Chciałabym spróbować. Amelka bardzo lubi się kąpać może na basenie jej sie spodoba. Ale się rozpisałam. Miłego dnia. pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 05.10.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 delf Masz ŚLICZNE DRZWI WEJŚCIOWE. I domek też. Też jakiś taki duży. Tylko ja mam takiego maluszka, no ale następny to pewnie zbuduję pałac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przyjaciel 05.10.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Zapraszam kolejne Panie.Nie bac sie.Deska nie pisz wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Olka - jaaaaaaak Cię llllllluuuuuutnę!!! Ja już mam dach - brązowy!!!!!!!!Elewacja będzie zielona - taka przydymiona zielona!!!!!!To prawda dom wydaje się duży, ale w rzeczywistości to maluszek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 05.10.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 jolly no faktycznie dach już jest, patrzyłam na małe zdjęcia. przepraszam FAJNY JEST !!!!!! Chyba trzasnę sobie jeszcze jedną kawusię bo coś słabo reaguję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.10.2004 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jolly ale ty idziesz jak burza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts