czupurek 05.10.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Zapraszam kolejne Panie. Nie bac sie. Deska nie pisz wiecej. co wy kobitki pogłupiały?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.10.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Olka - jaaaaaaak Cię llllllluuuuuutnę!!! Ja już mam dach - brązowy!!!!!!!! Elewacja będzie zielona - taka przydymiona zielona!!!!!! To prawda dom wydaje się duży, ale w rzeczywistości to maluszek!!! Chyba ci się podoba mój domek, bo kolorystyka podobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jolly, Delf - gratulki, fajne (i duże) macie chałupki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.10.2004 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 A tak nawiasem, niedługo nikogo tu nie będzie, będą się bali Jolly, wszystkich chce lutować ciekawe jaką technologią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 05.10.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 co wy kobitki pogłupiały?! ??? Jaki przyjaciel? Ja nic nie widze i nie zobaczę. Dac się sprowokować? O nie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.10.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Jak by kto nie zauważył, to jestem - po przeszło tygodniowej nieobecności. Urlopik i takie tam... Egzamin zdany - i - hurra- uprawnienia mam dożywotnie, czyli to był ostatni egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.10.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Olka,coś się tak rozsiadła na tym murku i nóżką majtasz? Budowa skończona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2004 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 no, no gratulejszyn Józia tego dożywocia a co tam na budowie u cię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 05.10.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 józia coś się tak rozsiadła na tym murku i nóżką majtasz? Budowa skończona? Tak se siedze i majtam i myślę skąd tu pieniądze wykombinować na całkowite wykończenie. Gratulacje za dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 05.10.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Dziękuję pięknie za gratulacje dożywocia.Olka,pieniędzmi się nie przejmuj, "znajdą się" - dobrze, że nóżką majtasz a nie gryziesz paznokci albo włosów nie rwiesz.A ogórki, jak trochę podkisną (tak ze 3-4 dni) to wstaw do kociołka i zagotuj króciutko. Potem do piwnicy i są twardziutkie i nie kwaśne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Olka dokładnie tak....po co prowokowac tępe dyskusje A tak wogóle to witam raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Teska - no co ty witasz, a mina co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Czupurek a pomyliła mi sie buzka hmm...to ty byłas u mnie w niedziele??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 no nie, przecież miało cię nie być i delfinek jeszcze pod pierzynką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 czupurek nio wiem.....ale ktosik był...i to 2 razy i nie wiem kto ciemna kobietka w ciemnym samochodzie.... Kostka czeka na pierwszy powazny deszczyk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.10.2004 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Zapraszamy do wylicytowania przedmiotów przekazanych przez forumowiczów. Na obecną chwile licytujemy kask budowlany muratora przekazany przez Edzie i kubek muratora przekazany przez Maksia. Kolejny darczyńcy mile widziani. Wszystkie zebrane środki zostaną przekazane na operacje Nikoli. Mamy czas do 11 października. Gorąco zachęcamy do wzięcia udziału w licytacji. Przypominamy nr konta: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących 'Człowiek - Człowiekowi'ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury W sprawach organizacyjnych kontakt [email protected] Edzia & Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.10.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Teska - toć ja nie cimna tylko czerwienią z lekka mienię , a auto no cimne, wręcz schwarz bym powiedziała (brudny to, zaraz wydaje się jaśniejszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.10.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 czupurek no własnie.....hmm to kto był???? przynawac sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.10.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2004 Siema Józia - jak to nikt nie zauważył??!! Ja tylko czekałam aż przybędziesz... wiedziałam, że taki kujon to zda Idę jak burza????? Wy to już o lodówkach i innych... a ja dopiero okna w sobotę.... A propos pralek - mam pralkę już 7 letnią Indesit z suszarką - działa bez zarzutu, tylko w ubiegłym tygodniu musiałam grzałkę odkamienić - teraz szybciej grzeje i przez to czas prania skrócony!!!! Reszta sprzętu AGD - szkoda gadać - do wymiany... ale za to w domku będzie wszystko nowiutkie i udało mi się przekonać starego do ... zmywarki!!! będę miała więcej czasu na .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts