S.P. 07.10.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Święte słowa Bodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.10.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 S.P. - bez komentarza jadę na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.10.2004 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Czołem grupo...widze mamy uciążliwego kolege... no cóż wolny kraj.. czasem aż za wolny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 07.10.2004 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 Cześć grupo ! Zaglądam tu do Was czasami i zazdroszczętych piękniastych chałupek. Ach !!! U mnie siatka kupiona: zgrzewana, zieloniutka, wys. 150 cm. za 25 m. 160 zł. Razem jest tego 250 m. Słupeczki gotowe.W poniedziałek pochwalę się jak wyszło. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 07.10.2004 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2004 witam popołudniowo ale tylko prawdziwie przyjacielskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.10.2004 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Ale fajnie, że to już piątek. Dzień dobry w piątek Jutro jadę po tuje do Klęskowa. Czy ktoś tam kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.10.2004 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Witajcie Klęskowo.. nie żebym się nabijał.. ale nazwa kosmiczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 08.10.2004 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Maksiu Dopiero teraz do mnie dotarło twoje skojarzenie Moje pierwsze było od kląskania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 08.10.2004 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Dzieńdobry w PIĄTEK A może szanowna grupa wesprze i poradzi, czy słupeczki graniczne to można wykopać i w to miejsce kołek graniczny wtyknąć, czy ten słupek to dla potomnych się ostawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.10.2004 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Gosiunia: jesli to słupek geodezyjny to lepiej go nie ruszaj, wkop kołek obok słupkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.10.2004 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Gosiunia - też słyszałem żeby ich nie ruszać! witam piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Józiu hmm kleskowo- to stara nazwa teraz to Bukowe ( wiem bo tam mieszkałam) i nie wiem gdzie tam mozna kupic tuje. Jezeli masz na mysli szkółke w zdrojach to odradzam...bardzo duzo roslin sie z tamtad nie przyjmuje. Joziu jak chcesz kupic wieksza ilosc tuj i innych roslin polecam szkółke w Danowie- koło wolina. sami przywoza, tuja wielkosci 1 m kosztuje do negocjacji 9 zł. ( tuje które szybko rosna - kolumna i brabant) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 a tak wogóle to witam piątkowo..... dzisi zaczynamy zabawe z ziemią sasiad pozyczył nam glebogryzarkę...na weekendzik...no mamy co robic.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 OLKA na gada nie ma rady tak jak napisał Maksiu wolny kraj....ale ja dokoncze do czasu sa metody zeby dojsc skad gadzina nadaje....ale to wkrótce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 nio otwierac te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.10.2004 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Teska, tą glebogryzarką to się mieli ziemię z czarnoziemem, czy jak. Sama mam dylemat ja pozbyć się tej cholernej lebiody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 SP widziałas u nas te piekna trawe- glebogryzarka to wszystko hmm..chyba pokopie, pozniej recznie wybiore trawke a własciwie co zniej zostanie- inasypię od Twojego faceta od ziemi - ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.10.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 hihihi ale narobiłam "byków" trudno polonisty tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.10.2004 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 To znaczy, że ja zrobię tak samo, tzn. Marek nie ja. Już myślałam, że trzeba to będzie ręcznie kopać. UFFF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 08.10.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2004 Witajcie!!! Maksiu - nieładnie się nabijać z dzielnicy, w której się urodziłam!!! Fajna nazwa co???? Teska - niestety nie zgodzę się z Tobą w dwóch kwestiach, pierwsza to taka, że Klęskowo to dalej Klęskowo, a Bukowe to Bukowe, moja siostra dalej mieszka w Klęskowie na ulicy Pszennej!!! Druga to taka, że w tej szkółce, teraz to bardziej podobne do Rajskiego Ogrodu w Szczecinie, 3 lata temu właśnie tam montowaliśmy bramy i kolega z pracy wziął chyba z 50 tuj i wszystkie mu się przyjęły... to nie zależy tylko od tego jak kto posiał, tylko od warunków przesadzenia i może się zdarzyć, że np. na mojej glebie drzewka z Danowa się nie przyjmą.... Józia - ceny negocjuj, siora kupywała żywopłot i naprawdę cenowo wyszło super, a żywopłocik się przyjął i wygląda super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts