bodekku 11.10.2004 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Olka - naćpana to deprawacją cuchnie a nachlana to jakoś tak swojsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 11.10.2004 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 może naćpana to mocne słowo. Lepiej brzmi znieczulona, a że znieczulić można się na wiele sposobów, to ja kilka musze na sobie wypróbować. Może mi cos pomoże. Mam jeszcze tyle roboty. Ja nie wiem gdzie ja te wszystkie graty trzymałam. Mam teraz większy dom i problem z pomieszczeniem tego wszystkiego. Robię od razu selekcję. Co niepotrzebne to do ... śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Stasiek zadny to socjalizm....bo to akurat znaczylo ze musze czarnoziem, swój zresztą , na swojej działce po równo rozrzucic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.10.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 bodekku to masz racje....kielich pomógł na grypkę... juz mineła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 11.10.2004 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Stasiek zadny to socjalizm....bo to akurat znaczylo ze musze czarnoziem, swój zresztą , na swojej działce po równo rozrzucic... aaa, no tak... to to już jest biurokracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.10.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Ja to nie wiem czy to się czasem kułactwem nie nazywało miłego wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 11.10.2004 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2004 Witam wszystkich wieczorkiem! Czupurek! Mariusz R! Inni dobrzy ludzie! Proszę o "namiary" na wykonawców i dostawców luxferów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2004 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witajcie z rana...RomanW.. dawno Cie nie bylo..m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.10.2004 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 witajcie wtorkowoRoman W. - zniknąłeś i .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witajcie!!!! Niestety Panie Romanie W. - nie umiem pomóc... ale będę śledziła temat, bo niedługo też będę robiła ściankę z luxferów... I znowu przesunął się termin montażu okien - szkoda, na szczęście tylko o dwa dni, w czwartek mają zacząć, dziś przygotowujemy bramę garażową do montażu... będzie miała identyczny kolor jak drzwi wejściowe i prawie jak okna, niestety brązowa dachówka zepsuje urok, no cóż nie będę jej przecież ściągała... Józia - małpo miałaś zadzwonić, ja ciągle gubię Twój telefon!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.10.2004 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Gosiunia - a te twoje ludki od ogrodzenia są może wolne - też muszę się ogrodzić na priv please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 12.10.2004 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam z rana.Bikosa, dobra czarownico zrób coś żeby zdjąć ze mnie tego pecha.Wczoraj podczas montażu zabudowy wnęki pan stuknął listwą w moją wymarzoną lodóweczkę, w której już i tak wymieniałam drzwi. Jeszcze udawał głupiego, że on w innym miejscu puknął i nie wie skąd to się wzięło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.10.2004 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dzień dobry, u mnie więźba strzela jak petardy w Nowy Rok. Wczoraj dokupiłam tuj. Dzisiaj ciocia Zosia posadzi, bo poprzednie wyciągała z ziemi i równała. Wyraziła nawet obawę, czy aby byłam trzeźwa Byłam, byłam. Chciałam wprowadzić trochę arystycznego nieładu... Jolly chyba będziesz musiała nauczyć się mojego telefonu na pamięć. Wczoraj byłam trochę zajęta. A poza tym czuję się obserwowana przez Przyjaciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.10.2004 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam z rana. Bikosa, dobra czarownico zrób coś żeby zdjąć ze mnie tego pecha. Wczoraj podczas montażu zabudowy wnęki pan stuknął listwą w moją wymarzoną lodóweczkę, w której już i tak wymieniałam drzwi. Jeszcze udawał głupiego, że on w innym miejscu puknął i nie wie skąd to się wzięło. S.P. było zdrowo puknąć Pana. Mój Pan od Zabudowy usłyszał, że jest partacz i brakorób. Ja jednak jestem straszna. Sama bym z sobą nie wytrzymała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.10.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 To teraz ja otworzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2004 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Józia - dzwońńńńńńńńńń!!!!! please!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 12.10.2004 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dla poprawy humoru i zmianek - zafarbowałam sobie włosy na ..... czerwono-fioletowo-wiśniowo-malinowo-miedziany.... teraz jak się spóźnią z oknami, tylko spojrzą na mnie a..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 12.10.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam Wszystkich, SP- no postaram się Hokus- pokus!! A Panu to już nie wiem co zrobić Rzucam tylko dobre czary Czy ktoś wie coś o dobrej firmie od kominków?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.10.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam I co kielich nie pomógł (chyba było za mało).!!! Dzisiejsza nocka jest w plecy, nasza córcia brykała. Ale mi się chce spać. Chetnie bym wskoczyła na pare godzin pospać w takim łóżku http://www.bakari.com.pl/sypialnie/thumb/kla/a_carmen.jpg no nic pomarzyć tylko można. Biore się do pracy. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.10.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Witam wszystkich z Grupy Szczecińskiej!!! Jestesm tu całkiem nowa, ale mam nadzieję, że się zaaklimatyzujemy... Tak miło Wam z "Gąb"(czyt. z postów) patrzy. Kilka słów o sobie: pochodzimy z Polic, mieszkamy obecnie w Norwegii (mam nadzieję, że niedługo wrócimy na stare śmieci), a budować się będziemy w Tanowie. Na stanie rodziny mam "duże dziecko" - mężusia (Piotrek ma 38 wiosen na koncie) i troszkę młodszego Michała (lat 4). Misiek - Sylwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts