Miśki 12.10.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Maksiu! Nie mogę otworzyć twojej strony, chciałam sprawdzić czy ktoś Muratory przelicytował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 12.10.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Wczoraj mężulko wybrał się na wysypisko żeby spytać ile będzie nas kosztowała wywózka śmieci. A pan z wysypiska powiedział że przepisy zabraniają i mogą przyjmować tylko śmieci z dostawy specjalnymi samochodami. Tzn. że muszę zlecić prywatnemu przewoźnikowi wywóz śmieci to dopiero się ich pozbędę i oczywiście zapłacić im kasę nie dość że za przyjęcie śmieci to jeszcze za przewóz. Ale kraj !!! Najlepiej sąsiadowi pod płot rąbnąć albo wywieźć do lasu, bo normalnie zapłacić za odbiór na wysypisku jak w cywilizowanym kraju nie można. Chyba że gość chciał w łapę i coś nakręcił. Zaraz sprawdzę w lexie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.10.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Szanowne koleżanki ogrodniczki! Jak można pozbyć się dorodnych, gęstych, wysokich (coś koło 1m, w porywach więcej) CHWASTÓW, które zarastają mi działkę? Miejscowy rolnik powiedział, że wystarczy kilka razy skosić i będzie po kłopocie. Chce za to 50 zł za każde skoszenie ciągnikiem, bo to 2500 kw... Co na to szanowne grono? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2004 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Gosiunia Jantra najtaniej wywozi smieci 4m3 - 130 zł i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Miski 50 zł to całkiem do przyjecia kwota, lepiej zapłacic i miec swiety spokoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Kochani a co tutaj tak pusto????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.10.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Cześć Miśki Powodzenia w budowaniu. A na chwasty wyprubujcie to: http://www.substral.pl/roundup.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.10.2004 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Teska I co znalazłaś krokusy?? Jak tak to gdzie. Może i jak coś posadze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2004 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Olka nie byłam jeszcze nie miałam czasu - tam na kolumba. kupiłam ciut w castoramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.10.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa do kiedy można sadzić krokusy? I czy one już by wyszły na wiosnę 2005 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 OLKA od wrzesnia do grudnia - oby nie było jak sadzisz przymrozkow i na wiosne masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.10.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dzięki dziewczyny!Najpierw spróbujemy z rolnikiem... Jak ja marzę o ślicznym ogródeczku, w którym stoi jeszcze śliczniejszy domek... a droga daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 12.10.2004 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Teska super chyba się skuszę. Jest jedno ale trzeba na zimę wykopywac cebulki, czy coś w tym stylu. Nie mam czasu zeby tak bawić się w ogrodzie. Wg mnie najpiękniejsze kwiaty to sa te wiosenne. Uwielbiam tulipany http://www.metal.agh.edu.pl/~wilk/tulipany/TN_tulip07.JPG http://www.metal.agh.edu.pl/~wilk/tulipany/TN_tulip13.JPG Miśki Bedzie dobrze, zbierajcie siły i na wiosnę do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2004 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 miski: juz wszystko dziala... mielismy awarie.. palila sie instalacja elektryczna :D ale juz wszystko opanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.10.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dzieki Maksiu!!! Zuch z ciebie Ide zobaczyc jak tam plynie kasa dla Nikoli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.10.2004 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 witam wsiechwpadłam na sekundę i zaraz wypadamjutro tyż mnie niet bo opalam sie nad morzem co do luksferów - niestety ja kupiłam w castoramie najzwyklejsze (ok. 6 zł/szt) bo bałam się wprowadzać zdecydowanych kolorów (kobita zmienną przecie jest), sorki w ceramiku kupowałam też zaokrąglone ale cena połówek ponad 25 zł/szta i tak porysowane są i te z castoramy jak i te droższe no to spadam, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2004 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 witam wieczorowo.... ale zimno.....piecyk trzeba było właczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2004 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Fakt ze za cieplo to to nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.10.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Maksiu cholercia zimno jak czort...za oknem mam 5 st....niom w domku 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.10.2004 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 No to nie bardzo rozumiem.. skoro ci zimno.. Ty siedzisz za oknem?? :D przeciez 22C to juz naprawde ciepełko... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts