Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

a ja będę się upierać, że mam inną wersję. Dom był odebrany w 2004 a wybudowany w 2003...i jakoś nikogo w UM nie obchodziło to, kiedy był wybudowany ale KIEDY ODEBRANY. Howk!

Od momentu odbioru będę płacić podatek. A Wy płaćcie tak jak Wam karzą hihi Ilu ludzi tyle interpretacji, akurat załapałam się na korzystniejszą dla mnie :wink:

Tak, tylko to takie wk.....jące, że nasze sprawy bardziej zależą od niedouczonych urzędników niż od przepisów. Taką już mam dziką naturę. Howk!

a propos niedouczonych urzędników to pierwsze miejsce zajmują pracownicy GE Banku Mieszkaniowego!!! OSTRZEGAM PRZED NIMI.

CAŁKOWITA NIE KOMPETENCJA, 10 LUDZI ZAŁATWIA TĄ SAMĄ SPRAWĘ, NIE MA KONTAKTU Z KIMŚ NA WYŻSZYM STANOWISKU NIŻ DORADCA KREDYTOWY, DOSTAJE SIĘ NIEPRAWDZIWE INFORMACJE, KIEDY COŚ W KONCU ZOSTAJE USTALONE TELEFONICZNIE - DOSTAJE SIĘ CAŁKIEM INNE USTALENIA NA PIŚMIE ZUPEŁNIE WYSSANE Z PALCA.

GENERALNIE:

NIE BIERZCIE TAM KREDYTU!!!

uff teraz ja sobie pokrzyczałam : D ale jeszcze mi mało :wink:

a propos niedouczonych urzędników to pierwsze miejsce zajmują pracownicy GE Banku Mieszkaniowego!!! OSTRZEGAM PRZED NIMI.

CAŁKOWITA NIE KOMPETENCJA, 10 LUDZI ZAŁATWIA TĄ SAMĄ SPRAWĘ, NIE MA KONTAKTU Z KIMŚ NA WYŻSZYM STANOWISKU NIŻ DORADCA KREDYTOWY, DOSTAJE SIĘ NIEPRAWDZIWE INFORMACJE, KIEDY COŚ W KONCU ZOSTAJE USTALONE TELEFONICZNIE - DOSTAJE SIĘ CAŁKIEM INNE USTALENIA NA PIŚMIE ZUPEŁNIE WYSSANE Z PALCA.

GENERALNIE:

NIE BIERZCIE TAM KREDYTU!!!

uff teraz ja sobie pokrzyczałam : D ale jeszcze mi mało :wink:

NIE WEŹMIEMY!!!!!

NIECH SOBIE W BUTY WSADZĄ TE SWOJE KREDYTY!!!! :wink:

witam, dzisiaj też na sekundę

aleście się rozpisali

Jolly - pokaż zdjęcie tych szklanych drzwi

co do śmieci - to, przed odbiorem MUSISZ mieć podpisaną umowę na wywóz nieczystości stałych. W Jumarze biorą 23 zł na kwartał za poj. 120 l - wywóz raz w tyg. (starcza od biedy na tydzień na 3 osobową rodzinę)

no to do juterka, pa

Wybaczcie, jeśli z głupiego podatku wynikła awantura!!! Chociaż odpisując na posty wcale się nie wściekałam i nie sądziłam, że tak to może być odebrane!!!

Musicie zrozumieć, że rzucam palenie i może ta dociekliwość, zgryźliwość ???? a była ?? i to drążenie tematu to wynik, że muszę czymś się zająć, coby o fajach nie myśleć!!!

Jeśli kogoś uraziłam - sorki!!!

do jutra - spadam papapapap :wink:

Boże jaki alkoholizm, jaka narkomania????!!!! :wink:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

macie rację, jadę rąbać drzewo w domu to czymś się zajmę, jak co to spadam jutro dam znać !!!!

Dzięki za wsparcie!!!! i pytajcie często, to głupio mi będzie sięgać po to dziadostwo i będę bardziej się wstydzić, że ze mnie taki mięczak!!!!

Hej wam

Przeczytac to co naklikaćie przez kilka dni to jest serio poważne wyzwanie, ale się ktoœ rozpędził :D

Jollly co to jest z tym spodziewaniem się czegoœ innego :x

jak będe wracał z Goleniowa to wpadne mi to wytłumaczysz :wink: moze jutro

Delf jestem i poczytuje i słucham. :wink:

A czy ja za baraki tez powinienem zapłacić :o bo nie płace :-?

Do jutra