Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Cześć w sobotę :lol:

Chciałam wszystkich ostrzec przed panem Remigiuszem S.- nie podaje nazwiska bo imię dośc oryginalne- specjalistą od więźby. Pan najpierw zrobił babola tzn krokwie sa nierówno popodcinane, deska czołowa po jednej stronie jest pod rynna tuźż a po drugiej 7 cm ponizej tworzą cudowną liniowa prestrzeń :lol: Mój błąd, że zapłaciłam prawie całóśc bo Pan obiecał, że oprzyjedzie to poprawić. Czekałam i dzwoniłam 2 tygodnie i wciąż później. A wogóle to czemu facet od podbitki nie chce tego zrobić itp teksty. Na koniec stwierdził, że jest zajęty i nie ma czasu tego poprawiać!! A już na marginesie właśnie odkryłam , że zrobił mi poddasz niższe o 15cm- za niskie są słupy i poddasze w związkuz tym też :evil: !! (dziękuję mojemu kierownikowi- zwolnionemu-za bsporawdzenie) Tak więc nie polecam!! A wymądrzał się jaki to jest cudowny, że hej!!

Pomocną dłoń podali mi moi aktualni fachowcy i oiecali poprawić błędy Pana Remigiusza!! (no oczywiście dachu juz nie podniosą :evil: )

Bikosa wiem,co czujesz, współczuję,ja to chociaż mogłamsie wyżyć i pójść na policję, bo mi dodatkowo coś tam pokradli,a ty tylko wściekać się możesz w cichości (lub nie :wink: ). Co nas nie załamie,to nas wzmocni! Uszy do góry,dalej będzie już tylko lepiej :D

Dzięki za wsparcie! Ale mam dzisiaj jakiś felerny dzień. Zadzwonił do mnie mój instalator, że nie dogadał się z hurtownią z której biorę materiały i oferta nieaktualna. W poniedzia/lek zadzwoni i przedstawi nową :evil: Ja się normaln ie powieszę albo znów sie będę wypłakiwać w sweterek moich ocieplaczy :-? Mam nadzieje, że chociaż oni staną na wysokości zadania :(

Bikosiu, no i w nasze też możesz się wypłakiwać, chociaż wolelibyśmy i tego życzymy, żeby to były łzy radości!! Póki co nie martw się, na pewno, wszystko się ułoży. Może jednak pan instalator M. jest Wam przeznaczony??!! :)

Ps. A ten REMIGIUSZ S. to chyba w Dołujach się kręci. Uwaga Dołuje na nierzetelnego fachowca!! Gonić takiego ile wlezie ! Moze jak taki roboty nie znajdzie to trochę spasuje! Ale optymistka ze mnie :oops: