Teska 27.06.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2003 Grapusek silka jest najlepszym materiałem...pogadaj z Ivette ona gdzies zamawiała ta silke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2003 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 witam rano w niedzielę, pije kawke i zmykam na budowe... Joasiu, pokaz moze na fotce te drzwi...ja juz mam wybrane do swojego domu drzwi Dierre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.06.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2003 Teska - drzwi pokażę w poniedziałek. Jak już będą na budowie- pstryknę. A, - napadliśmy Klaudię w kwestii ocieplenia i schodów. Bardzo ładnie zrobione jedno i drugie. I to by było na tyle... czas na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.06.2003 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam, przed nami kolejny wakacyjny tydzień. Żeby tylko słoneczko przypomniało sobie, że są wakacje. Joasiu kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam wszystkich ..... S.P i jak tam z papierkami?? Joasiu...to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2003 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Witam wszystkich po weekendzie! Grapusku! [/b] U mnie dzisiaj właśnie zaczynają stawiać ściany z silki - będzie 18 cm silka + 12 wełna mineralna + tynk itd. My z mężem zdecydowaliśmy się na silkę, bo jej zalety są - naszym zdaniem - najlepsze ze wszystkich materiałów. Poza tym robiłam rozeznanie w Niemczech - mój kolega z firmy mieszka w domu z silki i jest bardzo zadowolony. Za silkę na cały dom z dowozem i rozładunkiem HDS zapłacimy 11 tys. z małym hakiem (ściany zewnętrzne - 18 cm, nośne - 24 cm oraz działowe - 8 cm). Jest to silka z Żabinka k/Poznania. Do tej pory mało osób u nas buduje z silki i trudno jest zasięgnąć wiarygodnych informacji. lecz wszystkie magazyny i źródła bardzo ją chwalą.Życzę wszystkim miłego tygodnia pracy i do usłyszenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.06.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Czekam na te choler.... wodociągi. Już drugi tydzień twierdzą, że wysłali a ja nie mam i przez to nie mam wtórnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HoMar 30.06.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 To bedzie na pewno dobry tydzien! glowy do gory!!! Pozdrowka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2003 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 S.P stary numer, wysłali a nie wysłali...ech.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 30.06.2003 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Kto z Was wiercił studnię i za ile? Głębokość, jakie rury, filtry itd. Mówić szybko, bo tu lisia chatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.06.2003 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2003 Stasiek mam jeszce gdziesik namiar na mojego studniarza co robił u mnie odwierty...jak bedziesz chciał to dam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2003 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 ojejejej!!! Przysłali, jednak przysłali. Mam warunki na wodę. Po południu lecę do geotety i niech działa. Swoją drogą kupiłam uzbrojoną działkę i takie cuda ciekawe ile bym czekała gdybym kupiła gołe pole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 witam z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2003 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Ach jaka dobra kawka i taka spokojna atmosfera w pracy, na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Witam z rana! U mnie w pracy urwanie głowy! Dwa telefony dzwonią jednocześnie a ja jestem sama; do tego fura faksów - zwariować można! Byle tylko do piątku a potem 2 tygodnie urlopu, w tym jeden nad morzem. Hurrra! Miłego dnia! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.07.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 My już na nowym. Wieczorem przy Kaczmarskim i ognisku , stwierdziliśmy, ze to był najmądrzejszy krok - budowac dom. Spaliśmy na podwianym wiatrem poddaszu... woda w kranie zimna. Kot szaleje - chce do domu - nie wie że w nim jest, biedaczysko (przerażają go przestrzenie i echo). Pozdrawiam - budujcie się!Teska - zostawiłam aparat - jutro drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.07.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Joasiu - gratulacje!!!! Serdecznie pozdrawiam i idę za Twoją radę - buduję się (ale to dopiero początek, niestety). Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.07.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 Brawo Joasia i Jasiu. Gratulacje. Ale musicie być szczęśliwi. Cieszę się z Wami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.07.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 GRATULACJE....łomatko ale macie fajnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 01.07.2003 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2003 I jak tu się nie cieszyć i nie wierzyć w skuces Gratulacje! Mam nadzieję, że to nie koniec zaglądania na Forum i opisów na www, co? Nie dajcie się teraz, bo pewnie dużo rzeczy pójdzie wolniej niż dotychczas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts