Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Teska

Jak to jak? Zasypałam ich pismami: że radiówka to przecież tymczasowa, że czasami przerywa, że cały czas czekam na kabel.....Trochę tego poszło do nich (a telepunkcie zostawiałam za potwierdzeniem). Tydzień temu zadzwonił pan i pyta mnie czy jestem zadowolona z przyłącza telefonicznego :o ......No to mu dałam (byłam wtedy w hipermarkecie i nie zważałam) , że chyba mu się coś w głowie pomyliło, że drwi ze mnie, że jaki idiota jest zadowolony z odbioru radiówki itp. Pan wyraził duże zdziwienie, że jeszcze kabel nie położony i obiecał, że zadziała. Tak więc wychodzi na to, że zadziałał!! :wink:

Maksiu? masz zły humor? no co ty jako najstarszy wiesz jak zebrać taką ilość ludzi i masz doświadczenia w organizowaniu... widać, że wykładasz... :cry: bo jak chcesz to będziesz... a jak nie to nie... ale masz podejście? liczą się chęci... wiadomo, że coś może nagle wypaść, to wtedy trudno, ale chęci były ogromne, a u Ciebie jak będę to będę jak nie to nie...

nie lubisz nas??????? :cry: :cry: :cry:

pewnie CI się teraz naraziłam, to nic...

maksiu

cos taki nerwowy

ja sie tylko Ciebie zapytałam czy Ci lokal odpowiada, a Ty mi wmawiasz, że Ci karzę organizowac imprezę. Oj coś nie tak chyba??

Cytuję innych

Bikosa

Co do spotkania- co by trochu fermentu zasdiać a może jednak CafeGaleria (zawsze to jakiaś nowa atrakcja- poza oczywiście spotkanierm z Wami).

Ja obstawiam 18-tą- wtedy może nawet ze 2-3h będe mogła posiedzieć zanim moje dziecko pójdzie spać (a nie jak ostatnio godzinkę). Będę jak zwykle bez pary czyli Teska - masz do wyboru

maggi

W cafe Galerya jeszcze nie byłam, to też bym chętnie zwiedziła

delf

spotkanie: Cafe Galerya, termin OK, będę trochę spóźniona x 1 (raczej)

czupurek

Ja mogę i do galeryji iść.

To sa osoby, którym Galerya odpowiada, a co z resztą??

olka: kurcze.. dlaczego wmawiacie mi ze jestem nerwowy, a naprawde o jestem najspokojniejszym facetem na swiecie... a co lokalu to ma to dla mnie znaczenie trzeciorzędne.. w przeciwieństwie do daty i godziny ktora jest dla mnie bardzo istotna