Gość 04.07.2003 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 PILNE!!! Chcemy zrobić drenaż opaskowy i zaproponowano nam cenę 25 zł za 1 metr z materiałem, co w przypadku naszych 55 metrów dało kwotę 1375 zł. Czy to dobra cena? Czy jeszcze coś uhandlować? Proszę o szybką podpowiedź. Z góry dziekuję. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 04.07.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Ivette srawdź cenę rur do drenażu - jest to ok. 6 do 12 zł (kokos) i obsypki - żwiru. Nie wiem czy cena 25 zł/m to dużo bo u mnie robiła to ekipa od stanu surowego. W położeniu rur nie ma żadnej filozofii - po prostu wykopali szerszy rów pod fundamenty, połażyli rury i zasypali żwirkiem w ramach fundamentów. Sprawdź co masz w tych materiałach - czy są też studzienki i mata drenarska. Pozdrowienia dla budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 04.07.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 Witajcie - dzięki raz jeszcze za gratulacje. Z czystym sumieniem polecamy innym posadzkarza i tynkarzy. Teraz pora na kafle - skad tanio? - szczególnie cersanit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.07.2003 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2003 ach witam.... Ivette daj namiarek na tych od drenazu...nie duzo taka kwota Zastanawiam sie jaki lepiej wziasc kredyt na budowe domu, czy na dokonczenie...ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 05.07.2003 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 Witam w deszczową sobotę. Do posadzek to mi jeszcze daleko, ale mam już fundamenty Joasiu i Jasiu jak wstawiacie te obrazki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 05.07.2003 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2003 A u mnie właśnie wylali chudziak . Jak na chudziak dość gruby -30 cm. Joasiu i Jasiu szczerze gratuluję bycia na swoim. Przyłączam się do apelu Ivette jeślii ktoś ma jakieś doświadczenia z cenami drenażu. Poza tym bardzo pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: gdzie najtaniej w Szczecinie można dostać styropian. Prosze o info na priv lub maila [email protected] Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.07.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 witam.....nio chociaz deszczyk nie pada... Ewar...ogladam z okien samochodu wasza budowe...kiedy wyjdziecie z ziemi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 06.07.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2003 Proszę odezwijcie się z tym styropianem to dość pilne.Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.07.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 No i znów dzień jak co dzień i trzeba było rano wstać. Może chociaż pogoda się poprawi. Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 witam wszystkich raniutko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 07.07.2003 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 agi - nie ma tanich i drogich - kazdy poda ci cenę "urzędową" - jak naciśniesz to dostaniesz rabacik, jak pójdziesz z tym do innego i powiesz "a tamci mi dali za tyle" to spuści troszkę niżej - z tym mozna do następnego, itd... Hyper się chwali, że mają tanio (WKI - koło Derdowskiego) APA strip nie jest droga (ThermoOrganika - Gdańska) Ale najważniejsze to się targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 07.07.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 13 minut po południu, jak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 07.07.2003 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Ostatnio kupowałem styropian na posadzkę w HiperGlazur na Świerczewskiej. Najtańszy jaki mi się udało znaleść w Szczecinie. W cenie wliczony był transport. Dosyć ciekawą cenę mieli też w Realbudzie na 1Maja (ale transport liczyli sobie oddzielnie). Wynegocjowane ceny mogę podać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.07.2003 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Jmar - ja chcę te namiary - prześlij najlepiej na maila , z góry dziękuję. księgowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.07.2003 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Cześć wszystkim, nie sądziła,, ze mozna znalezc taka fajna grupe dyskusyjna ze szczecin! my tez sie przymierzamy do budowy domku, pierwone plany to Dobra ale ostatnio wychodzi, ze chyba bedzie Plonia. Czy ktos buduje sie w poblizu. dzialka niby upatrzona, 200m od ostatnich zabudowan ale przez lasek. mam wiec mnostwo watpliwosci. pozdrawiam.ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 07.07.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Witamy w grupie Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 ksiegowa....ten styropian tylko tanszy niz w hiper sprzedaje apastrip na gdanskiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 Bikosa...mam znajomego w płoni..na ulicy nauczycielsiej sie wybudował...ale tam juz tylko pieski zawracają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.07.2003 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 IMAR BIKOSA gdzie budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.07.2003 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 nauczycielska- to jeszcze troche dalej. ale tak czy inaczej psy tu zawracaja. a nie wiesz przypadkiem jak ten znajomy ma rozwiazane scieki? my jestesmy ciagle na etapie wybierania dzialki, teraz w gre wchodzi ul. trzcinowa ale to otulina puszczy i chyba dosc wysoki poziom wod gruntowych i glina, wiec pewnie z oczyszczalni ekologicznej nici. a na dzwiek szambo mam wyprysk kontaktowy. tak wiec sie powaznie zastanawiamy. ale lasek jest fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts