Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

To moj pierwszy wystep w Grupie Szczecinskiej chociaz Forum Muratora przegladam juz od jakiegos czasu. Jestem nowicjuszem/teoretykiem jesli

chodzi o tematy budowy pstanowilem wiec poprosic Was drodzy forumowicze o podzielenie sie dobrymi doswiadczeniami przy wyborze ekip budowlanych. Ja mam zamiar zaczac budowe na wiosne przyszlego roku, w tej chwili mam juz pozwolenie na budowe. Budowac bede na Osowie, dom parterowy z poddaszem uzytkowym. Plan na przyszly rok to stan surowy otwarty. Poszukuje firmy mniej lub bardziej oficjalnej, najlepiej wraz z kierownikiem budowy. Za wszelkie kontakty bede bardzo wdzieczny, mam nadzieje ze wsrod stalych bywalcow forum znajda sie osoby pamietajace jeszcze te poczatkowe etapy budowy a firmy daly sie poznac z dobrej strony. Liczac na odzew, z gory dziekuje.

Pozdrawiam serdecznie,

Piotr.

Witaj Piotrze S. w grupie szczecińskiej.

Ja, niestety nie polecę Ci mojej firmy, bo:

1. do końca nie byłam zadowolona (kilka baboli)

2. firma się rozwiązała ( a właściwie odeszli od właściciela firmy ludzie), ale wiem, że coś próbują robić na własną rękę, gdyby taki kontak się przydał to służę

Witajcie,

Piotrze S.: angażowanie ekipy razem z kierownikiem to nienajlepszy pomysł, bo taki kierownik reprezentuje interesy firmy, a nie Twoje. Na Twoim miejscu poszukałabym kierownika niezależnego.

Moja ekipa była ok, ale to niestety drugi koniec województwa i działają raczej lokalnie.

Pozdrawiam