Piotr S. 02.11.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Miski, z roznych wzgledow zdecydowalem sie na projekt indywidualny, wypadlo na pracownie Wunsch Wolanowski. Maggie, pomyslalem sobie ze kierownik budowy jako jeden z ekipy to uproszczone rozwiazanie. Mam zamiar zatrudnic tez inspektora nadzoru i nawet mam juz wybrana osobe ktorej ufam. Nie wiem tylko jak technicznie wyglada zmiana kierownika budowy kiedy zmieniaja sie ekipy. gdzies czytalem ze rozwiazanie umowy z kierownikiem moze byc klopotliwe. Jeden kierownik budowy to tez uproszczenie i rowniez rozwazam takie rozwiazanie Didi, Dzieki za dobre checi, byc moze skorzystam pozniej. Dziekuje wszystkim za odzew, mam nadzieje ze to nie koniec. Pozdrawiam serdecznie , Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 02.11.2004 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 witam zaduszkowo Piot S. - zmiana kierownika to nie jest wielki problem, ale zmienianie go podczas budowy wielokrotnie to wg mnie szaleństwo. Moim zdaniem ekipa z własnym kierownikiem jest dobra gdy robi Ci dom pod klucz, ale jak będą robić różne ekipy to lepiej znajdz swojego kierownika, który będzie też inspektorem nadzoru. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 02.11.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 a swojej ekipy nie polecę, bo... nie chcę mieć noża w plecach za podłożenie miny no chyba że chłopaków od dachu, oni dość dobrze się spisali, dach jeszcze jest na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Piotr S Witaj, i zerknij na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 02.11.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 aha, ja mam na drugie Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2004 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 MIśki, Didi hihihihi....nio znowu Piotr.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.11.2004 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 witajcie poświątecznie! cześć Piotr S. amo - nie wiedziałem żeś Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 02.11.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 No to i ja się ujawnię- mój brat to Piotr- i na dodatek wolny Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.11.2004 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witaj grupo...widac obrodziło nam w Piotrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 02.11.2004 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam wszystkich poświątecznie. Piotrze S. - witamy w Klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 02.11.2004 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 bodekku - jeszcze dużo o mnie nie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 02.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam wszystkich już listopadowo. W piatek pisałam, że się pochwalę jak wyszło wałowanie pola. Było świetnie, mieliśmy z tego niezłą zabawę. Wyobraźcie sobie 140 koni zaprzęgniętych do wielkiego wału. Ja za kółkiem a małżek za pługiem. Taaaaaaaaaka zabawa Wyszło pole gładkie jak stół. Jak będzie taka fajna pogoda to jeszcze trawka wzejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 amo - kiedyś wszystko się wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.11.2004 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Cześć wszystkim, MÓJ SYNEK SKOŃCZYŁ WCZORAJ 1 ROK! Boh, ale zleciało... Co do Piotra S. - ekipę od dachu, jak będziesz już na tym etapie, co do ekipy od budowania, to są też godni polecenia - ale spytam ich, czy chcą być poleceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 02.11.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 PUK PUKOTWIERAĆ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.11.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Dzień dobry. Grzyby rosną. Nazbieraliśmy wiadro. Aha , i powiesiliśmy firanki. Jak fajnie, domowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 02.11.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Potwierdzam istnienie grzybów, też zebrlaiśmy wiaderko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 02.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 delf buziaki dla maluszka toz to juz prawie mezczyzna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 02.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam Wszystkich Ale dużżżżżżżżżżo napisaliście czytam, czytam a tu same podrywy Piotr No to bedziemy najblizszymi sasiadami. Ja buduje na Warszewie. Rzut beretem od Ciebie Co do ekipy ja także swojej nie polecę, bo to złodzieje i oszuści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 02.11.2004 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Delf- pozdrowienia i gratulacje od mojego 13- miesięcznego dla Twego Roczniaczka Ten czas nie leci szybko, ten czas... i to nie użyję jedynego adekwatnego słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts