Miśki 02.11.2004 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 UWAGA poszukuje pilnego kontaktu z JOLLY !!! Czy ktos ma do niej numer telefonu? Prosze, zeby zadzwonil i powiedzial, ze jest dla niej wazna informacja na prv. Ewentualnie podal mi ten numer na prv - zareczam, ze Jolly nie bedzie zla, wrecz przeciwnie.To bardzo wazne. Prosze szanowne grono o pomoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 02.11.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Bry wszystkim Miśki Jolly chyba pobalowała bo nie odbiera tel. pewnie sie nie moze zebrać po weakendzie Pozdrawiam we wtorek; czy ktoś tu nie przestawił zegarka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 02.11.2004 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 miśki poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 02.11.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Dzieki wszystkim. Bede ja lapac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.11.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Bikosa taaaaaa....szkoda gadać, tylko my wciąż młode i piękne, no i może jeszcze to, że zaczynam zapraszać gości już jedynie na moje imieniny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.11.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 ło matko ile czytania witam wszytkich już w listopadzie Delf - gratulki dla synka Mój to, też Piter - więc kolekcja rośnie Grzyby powiadacie? - trzy wolne dni złaziłam po lasach (każdego po przeszło 2 godz) i żadnego, zaplutego, jadalnego grzyba nie znalazłam jedno co dobre - kondycja, poznanie topografii terenu, dotlenienie i psy wybiegane że hej. pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 02.11.2004 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Pawel, Jolly nie odbierala, bo taki za.. w pracy i szef nad glowa, ale juz wszystko wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.11.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Witam! Cały czas mam wrażenie, że dziś poniedziałek, a tu miła niespodzianka, bo.......wtorek. Delf ucałowania dla jubilata. A robiłaś wróżby "roczne"? jeśli tak tp co wybrał, kto nam rośnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 witam raz jeszcze... gdyby ktoś potrzebował fachowców do wykonczeniówki i nie tylko: mogę polecić..łapki nie dam uciać za nich...ale tak 90 % sa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 02.11.2004 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 to tak na początek tygodnia troche dla relaksu 12-letni synek, pyta się ojca (w mieście otwarto właśnie agencjetowarzyska): - Tato, a co właściwie robi się w takiej agencji? Ojciec mocno zakłopotany odpowiada: - Synku, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, ze robi się tam człowiekowidobrze. Synek jest ciekawy. Raz dostaje od ojca pieniądze na kino, ale zamiast nafilm biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi. Otwiera mu zdziwiona pani: - A co ty chłopczyku chciałeś? - No, chciałem, żeby mi zrobić dobrze, mam nawet pieniądze! Pani zaprosiła chłopca do środka, następnie zaprowadziła go do kuchni,ukroiła trzy duże pajdy świeżego chleba, posmarowała masłem i miodem ipodała chłopcu. Chłopiec wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato, byłem w agencji towarzyskiej Ojciec mało nie spadł z krzesła, mamie oczy nas wierzch wyszły. - I co?! - pytają nieśmiało rodzice - Dwie zmogłem, ale trzecia już tylko wylizałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 02.11.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 i jeszcze jeden Leży na polu pijana do nieprzytomności baba, przechodzący chłop pomyślałsobie, że takiej okazji nie ma, co przepuszczać, wiec rozchylił jej nogi izabrał się do roboty. Podczas gdy chłop zapinał pijana babę, przybłąkał siępasący na lace baran. Po skończonym stosunku chłop oddali się, lecz od razudo baby zbliżył się baran i naśladując chłopa zerżnął pijana kobietę, zachwile pojawił się znowu chłop, który stwierdził ze jeszcze raz wydyma babę,po chłopie znów do baby dobrał się baran, chłop z baranem zmieniali się takkilka razy zaspokajając swe żądze. Podczas kolejnego podejścia chłopa,próbował znów rozchylić jej nogi i zrobić to kolejny raz, wtedy to babachwilowo otrzeźwiała i rzekła zapitym głosem: - "Nie ty!, dawaj tego w kożuchu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Olka dobre...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiunia 02.11.2004 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 dostałam fany obrazek na meila....Maksiu wysle ci i wkleisz nam tutaj????? Panowie nie obrazajta się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2004 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 MAKSIU masz meilika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.11.2004 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Teska: hmmm myslalem ze to dla mnie... obejrzalem i poslalem do kosza ;( przyslij jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.11.2004 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Didi znam, znam te wróżby, ale na razie imprezki nie było, bo my jako dzielna rodzina marynarska czekamy na tatę! To już jutro!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 02.11.2004 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Moj Misiaczek na roczka wsadzil pioro do kieliszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.11.2004 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 Na dzisiejsze rozgrzanie szarych komórek 16 PYTAN LUDZKOŚCI 1. Dlaczego słońce przyciemnia ludziom skórę, a rozjaśnia włosy? 2. Dlaczego kobiety nie mogą umalować oczu z zamkniętymi ustami? 3. Dlaczego nie ma takich tytułów w gazetach "Wróżka wygrała w totka"? 4. Dlaczego, żeby skończyć pracę w Windows trzeba nacisnąć na "Start"? 5. Dlaczego sok cytrynowy jest robiony z koncentratu, a płyn do mycia naczyń z prawdziwej cytryny? 6. Dlaczego człowiek, który inwestuje wasze pieniądze nazywa się niszczyciel (broker)? 7. Dlaczego nie ma pokarmu dla kotów o smaku myszy? 8. Dlaczego Noe nie zabił tych 2 komarów? 9. Po co jest sterylizowana igła przy wykonaniu kary śmierci przez zastrzyk? 10. Dlaczego samoloty nie są robione z tego samego materialu, co czarne skrzynki? 11. Skoro do teflonu się nic nie przykleja, to jak przyklejono teflon do patelni? 12. Dlaczego kamikadze nakładają kaski? 13. Jaki jest synonim slowa "synonim"? 14. Skoro Superman jest taki mądry, to dlaczego zakłada majtki na spodnie? 15. Dlaczego w lodówce jest światlo a w zamrażalniku nie? 16. Kaczor Donald zawsze chodzi bez dolnej części garderoby, dlaczego więc jeżeli wychodzi spod prysznica to jest zakryty ręcznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.11.2004 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 MAKSIU poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts