Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

a fu, szambo!! w Dobrej byla super dzialeczka ale sprzedajacy przegial z cena-za te pieniadze normalnie mozna miec 2x wieksza. fakt, miala pelne uzbrojenie. o dolujach narazie myslelismy ale nie dojechalismy, wiec... z punktu widzenia mojej pracy wolalabym lewy brzeg ale malzowinek jest zdeklarowanym fanatykiem prawego, tu tez pracuje (okolice to my tu wokol mieszkanka mamy piekne, tyle ze daleko). musimy szukac intensywnie bo juz niedlugo na swiecie pojawi sie pierwszy przedstawiciel mlodszego pokolenia i bede uziemniona a jesli chodzi o te sprawy (dzialka, dom) to glownie ja sie zajmuje. trzymajcei kciuki.

Oho! Mamy nowego forumowicza. Witamy Cię Bikosa. Jeśli chodzi o Dobrą to nie wiem czy szukałaś tam, gdzie ja mam działkę, ale osobiście bardzo to miejsce polecam i uważam cenę za bardzo rozsądną. Życzę wszystkim dużo słonka na dziś, bo właśnie słyszałam prognozę i mam się pokiepścić pogoda.

S.P jeszcze bardziej????

Witam wszystkich rankiem...pije kawke i jade dzisiaj do sadu w Policach..po wypis z KW Panie bardzo sympatyczne wiecie ile sie tam czeka na wypis??? milym glosem Panie powiedziala ze jak dzisiaj przyjade złozyc wniosek na TEN czwartek bedzie... :) sa widac jeszcze przyjazne sądy...

Co do instytucji w Policach, to jestem pod ogromnym wrażeniem. Ponieważ jestem mieszkańcem Szczecina to byłem przyzwyczajony do tutejszych urzędów (czekac, czekać i jeszcze raz czekać). Półtora roku temu kiedy razem z żonką rozpoczeliśmy załatwiać wszelkie formalności związane z zakupem działki a potem ze wszystkimi pozwoleniami, przeżyliśmy istny szok. W Urzędzie Gminy pierwsze słowa wszystkich urzędniczek to (dzień dobry, proszę bardzo, już załatwiamy) po prostu coś niespotykanego. Kolejny szok przeżyłem kiedy w tymże urzędzie składaliśmy jakieś tam pismo, w sekretariacie akurat nie było sekretarki (gdzies wyszła) więc pismo przyjął od nas sam Pan Burmistrz i osobiście poleciał skserować to pismo, abym miał potwierdzenie. Podobne doświadczenia mieliśmy we wspomnianym przez Teske Sądzie.

Taką pracę urzędników można by nakazać wszystkim urzędom szczególnie w Szczecinie.

Pozdrawiam Jmar

S.P

prawie...gaz zamierzam wlaczac tylko wtedy jak na dłuzej mamy zamiar wyjsc lub wyjechac..

I musze sie pochwalic...Redakcyja sie chyba ulitowała :lol: i dzisiaj dostałam nie kolejny kubek...a kubeł...z aniołem strózem..i napisem murator..taki kubeł starczy na wypicie 2 kaw odrazu... :lol:

to był rejon ul. Granicznej a cena 87PLN/m- chyba jednak trochę przegięta. poszło!!a co do Polic- bylam tam zameldowana przez parę miesięcy. jakiekolwiek sprawy załatwiali od ręki. a w szczecinie na prawym pan zamknal mi okienko przed noskiem choc bylam ostatnia klientka bo skonczyl prace:-); cóż ludzie są różni, ale średnia w Policach jest dużo powyżej! a może ktoś słyszał o jakiejś działce w okolicy ul. jodłowej w Dobrej??

witam was dzisiaj smutno...mojej najblizszej z naprzeciwka sasiadce w bloku, mieszkanie sie w nocy spaliło...doszcetnie...ja zabrala R a ja mam 3 jej dzieci, papugę...sasiadka z dołu wzieła psa...

i strasznie mam w mieszkaniu...sprzatam , piore ciuchy pogozelców...ech..sasiedzi znosza jakies ubrania, daja jedzenie...

Ostatnio jakieś złe dni. Wczoraj też miałam dołek. Na szczęście nie z powodu takiej tragedii jak Twoje sąsiadka Tesko.

Problem całkiem banalny, bo chodzi o ekipę. Wczoraj przyjechaliśmy na budowę a robotnicy bez nadzoru, zdezorientowani co mają robić. Sczyściłam kierownika i dziś chodzą jak w zegarku, ale obsuw czasowy się pogłębia. Chyba jednak zatrudnimy dodatkowo tego Inspektora. Choć pieniążków żal. Agi

Bikosa, sprawdz dzialki w Dobrej na przeciw stadionu (za stacja benzynowa po prawej stronie). Dzialki maja po 100m i wiecej, pelne uzbrojenie a drogi dojazdowe rozpoczna robic jeszcze w Sierpniu. Cena do czasu rozpoczecia prac drogowych to 60 zl/m2. W tej chwili jest to chyba najlepsza oferta, powodzenia...

Bikosa, sprawdz dzialki w Dobrej na przeciw stadionu (za stacja benzynowa po prawej stronie). Dzialki maja po 100m i wiecej, pelne uzbrojenie a drogi dojazdowe rozpoczna robic jeszcze w Sierpniu. Cena do czasu rozpoczecia prac drogowych to 60 zl/m2. W tej chwili jest to chyba najlepsza oferta, powodzenia...