Teska 07.07.2003 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 BIKOSA maja szambo poszukaj działeczek w Dobrej...kołomnie w koscinie sa ok...tam gdzie SP buduje tez sa ok.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.07.2003 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2003 a fu, szambo!! w Dobrej byla super dzialeczka ale sprzedajacy przegial z cena-za te pieniadze normalnie mozna miec 2x wieksza. fakt, miala pelne uzbrojenie. o dolujach narazie myslelismy ale nie dojechalismy, wiec... z punktu widzenia mojej pracy wolalabym lewy brzeg ale malzowinek jest zdeklarowanym fanatykiem prawego, tu tez pracuje (okolice to my tu wokol mieszkanka mamy piekne, tyle ze daleko). musimy szukac intensywnie bo juz niedlugo na swiecie pojawi sie pierwszy przedstawiciel mlodszego pokolenia i bede uziemniona a jesli chodzi o te sprawy (dzialka, dom) to glownie ja sie zajmuje. trzymajcei kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.07.2003 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Oho! Mamy nowego forumowicza. Witamy Cię Bikosa. Jeśli chodzi o Dobrą to nie wiem czy szukałaś tam, gdzie ja mam działkę, ale osobiście bardzo to miejsce polecam i uważam cenę za bardzo rozsądną. Życzę wszystkim dużo słonka na dziś, bo właśnie słyszałam prognozę i mam się pokiepścić pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2003 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 S.P jeszcze bardziej???? Witam wszystkich rankiem...pije kawke i jade dzisiaj do sadu w Policach..po wypis z KW Panie bardzo sympatyczne wiecie ile sie tam czeka na wypis??? milym glosem Panie powiedziala ze jak dzisiaj przyjade złozyc wniosek na TEN czwartek bedzie... sa widac jeszcze przyjazne sądy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 08.07.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Teska czytałam Twoją wypowiedz w komentarzach Zielonej, czy to oznacza, że Ty chcesz grzać tylko kominkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jmar 08.07.2003 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 Co do instytucji w Policach, to jestem pod ogromnym wrażeniem. Ponieważ jestem mieszkańcem Szczecina to byłem przyzwyczajony do tutejszych urzędów (czekac, czekać i jeszcze raz czekać). Półtora roku temu kiedy razem z żonką rozpoczeliśmy załatwiać wszelkie formalności związane z zakupem działki a potem ze wszystkimi pozwoleniami, przeżyliśmy istny szok. W Urzędzie Gminy pierwsze słowa wszystkich urzędniczek to (dzień dobry, proszę bardzo, już załatwiamy) po prostu coś niespotykanego. Kolejny szok przeżyłem kiedy w tymże urzędzie składaliśmy jakieś tam pismo, w sekretariacie akurat nie było sekretarki (gdzies wyszła) więc pismo przyjął od nas sam Pan Burmistrz i osobiście poleciał skserować to pismo, abym miał potwierdzenie. Podobne doświadczenia mieliśmy we wspomnianym przez Teske Sądzie. Taką pracę urzędników można by nakazać wszystkim urzędom szczególnie w Szczecinie. Pozdrawiam Jmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.07.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 S.P prawie...gaz zamierzam wlaczac tylko wtedy jak na dłuzej mamy zamiar wyjsc lub wyjechac.. I musze sie pochwalic...Redakcyja sie chyba ulitowała i dzisiaj dostałam nie kolejny kubek...a kubeł...z aniołem strózem..i napisem murator..taki kubeł starczy na wypicie 2 kaw odrazu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 08.07.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2003 to był rejon ul. Granicznej a cena 87PLN/m- chyba jednak trochę przegięta. poszło!!a co do Polic- bylam tam zameldowana przez parę miesięcy. jakiekolwiek sprawy załatwiali od ręki. a w szczecinie na prawym pan zamknal mi okienko przed noskiem choc bylam ostatnia klientka bo skonczyl prace:-); cóż ludzie są różni, ale średnia w Policach jest dużo powyżej! a może ktoś słyszał o jakiejś działce w okolicy ul. jodłowej w Dobrej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2003 05:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Mam pytanko odnosnie okien połaciowych:czy wymiary podawane w reklamówkach np. 78x140 to wymiara) szybyb)montazowyc) jakis inny (jaki?) jakie okna montowaliscie u siebie, interesuje mnie rozmiarpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 09.07.2003 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 78x140 - wymiar w świetle otworu - trzeba dodać po centymetrze po bokach (więźba pracuje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.07.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Bikosa, jak kupiłam w Dobrej przy Sportowej naprzeciw boiska, gość chciał 60. W działce jest wszystko. Właśnie robię adaptację i idzie to błyskawicznie. Myślę, że koniec sierpnia pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2003 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 witam was dzisiaj smutno...mojej najblizszej z naprzeciwka sasiadce w bloku, mieszkanie sie w nocy spaliło...doszcetnie...ja zabrala R a ja mam 3 jej dzieci, papugę...sasiadka z dołu wzieła psa... i strasznie mam w mieszkaniu...sprzatam , piore ciuchy pogozelców...ech..sasiedzi znosza jakies ubrania, daja jedzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 09.07.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 Ostatnio jakieś złe dni. Wczoraj też miałam dołek. Na szczęście nie z powodu takiej tragedii jak Twoje sąsiadka Tesko. Problem całkiem banalny, bo chodzi o ekipę. Wczoraj przyjechaliśmy na budowę a robotnicy bez nadzoru, zdezorientowani co mają robić. Sczyściłam kierownika i dziś chodzą jak w zegarku, ale obsuw czasowy się pogłębia. Chyba jednak zatrudnimy dodatkowo tego Inspektora. Choć pieniążków żal. Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.07.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2003 usiadłam własnie przy czyms mocniejszym.... nakarmiłam sasiadke i dzieci..wyszła ze szpiatala na własną proscbe...a słania sie na nogach... myja, zdzieraja tapety, wykładziny ...ja nie wiem jak oni tak beda spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 10.07.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 faktycznie straszna tragedia. Szczęście w nieszczęściu, że wszyscy cali i zdrowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 ale tak sobie pomyslałam...ze w bloku to wlasciwie moge sobie sama spalic mieszkanie....albo moga sasiedzi...okropnosc.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 10.07.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Bikosa, sprawdz dzialki w Dobrej na przeciw stadionu (za stacja benzynowa po prawej stronie). Dzialki maja po 100m i wiecej, pelne uzbrojenie a drogi dojazdowe rozpoczna robic jeszcze w Sierpniu. Cena do czasu rozpoczecia prac drogowych to 60 zl/m2. W tej chwili jest to chyba najlepsza oferta, powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 10.07.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Bikosa, sprawdz dzialki w Dobrej na przeciw stadionu (za stacja benzynowa po prawej stronie). Dzialki maja po 100m i wiecej, pelne uzbrojenie a drogi dojazdowe rozpoczna robic jeszcze w Sierpniu. Cena do czasu rozpoczecia prac drogowych to 60 zl/m2. W tej chwili jest to chyba najlepsza oferta, powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 10.07.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Oczywiscie dzialki maja po 1000 m2 i wiecej a nie 100 jak przez pomylke napisalem wczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Felek 10.07.2003 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 chyba piszemy z S.P. o tym samym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts