Didi 05.11.2004 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Paweł! Aleś tu nam brać budowlaną nastarszył. Wyjaśnij proszę, że ten węgiełek to potrzebny do ruchomej ościeżnicy, a jak ktoś nie ma to będzie miał ościeżnicę stałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 05.11.2004 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Olka - ja nie zawiodę, będę na pewno!!!!!!!!!!! Wybacz nowa koleżanko, ale ja też witam Cię bardzo serdecznie i pochwal się czy już wybrałaś projekt???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.11.2004 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 monka - witaj w grupie Teska - teksty dobre ale kto ci sie tak naraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Dzięki wszystkim za serdeczne powitania Jolly: projekt na razie w trakcie wybierania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 05.11.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 dobra powiem coby was nie straszyć: Węgarek musi być jak chcecie mieć ościeżnice regulowanea jak moga byc stałe( co się zdarza rzadko) to będzie ok tylko ze opaska i tak się nie zmieśći jak otwór jest od samej ściany Teska moze i nie masz węgarka tylko ze akurat to nie ma znaczenia czy na zamówienie zrobione czy nie bo i tak masz standardowe tylko dobry montażysta potrafi to zrobic ze jest ok ale zawsze kosztem czegoś i pewnei w tym przypadku to było kosztem albo szerokości wejścia albo kosztem szerokości opaski. Więc po co sobie komplikować?? jak mozna tego dopilnować na etapie ścianek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Monka witaj.....to bedziesz naszą sąsiadką....przejezdzam przez Mierzyn....hmmm duzo razy dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 bodekku ech....nio narziły mi sie chłopy nasze budowlane..... pies nosil w pysku kota....rzucił na droge...poprosiłam tych becwałów zeby wzieli kotka i połozyli na trawie nie na drodze..bo samochód go rozjedzie....kot był w szoku myśle...a onie do mnie : najlepiej pani ech rozjedzie i bedzie po kłopocie.....hmm jak wracałam kot był rozjechany a oni mieli rozesmiane gęby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.11.2004 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Teska, a u was to tez juz ciemno? Wyglada jakby mial snieg zaraz spasc... Monka, napisz cos wiecej o tym projekcie co go szukacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.11.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Lomatko Teska, co ty opowiadasz?! az mna zatrzeslo... a swoja kocine bezpieczna w zamknieciu trzymasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Miśki moja kocinka leży do góry brzuchem na kanapie:) U mnie czarno..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Miśki.... mną tez zatrzesło....powiem tak fiuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Miśki Właściwie to już prawie wybrany, myślimy o Konwalii z Horyzontu. Jak dla mnie niestety jest trochę za duża ale w związku z tym , że musimy zmienić w niej kąt nachylenia dachu żeby dostosować do waruków zabudowy to poddasze pomniejszy się i wtedy chyba będzie ok. Po konsultacjach z projektantem będziemy wszystko wiedzieć. Na razie szukam namiaru na dobrego projektanta do adaptacji. Może kogoś polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.11.2004 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Teska to i tak lagodne okreslenie na tych debili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.11.2004 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Monka, namiary poszly na prv!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.11.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 PUK PUK otworzylam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Teska Jeśli chodzi o zdarzenie z kotkiem to nie dziwię ci się ze jesteś wkurzona. Zupełnie nie rozumiem czemu "sympatycy zwierząt" szczególnie psów uważają koty za zwierzęta gorszej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Miśki Dzięki !!! Jak ktoś jeszcze dysponuje namiarkiem na projektanta to chętnie przyjmę,żeby było w czym wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 05.11.2004 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Monki, fajny ten projekt - wlasnie sobie obejrzalam My zdecydowalismy sie na Klementynke z Archipelagu, wiec mamy podobny gust, bo to dom w tym samym stylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.11.2004 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 Miśki Klementynka też fajna, obejrzałam. Gust mamy rzeczywiście podobny, my lubimy proste nieskomplikowane domy, jak zresztą zauważyłam reszta z grupy szczecińkiej też. W Konwalii chcemy zrezygnować z tzw. ozdobników czyli wykuszu, balkonu i lukarny nad garażem. Wtedy to bedzie trochę większa Sosenka z tego samego biura, no ale w sumie o to nam chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.11.2004 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2004 MIśki Monka witajcie kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts