bikosa 10.07.2003 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Rzeczywiscie najwazniejsze, ze im nic sie nie stalo, no i ze maja takich pomocnych sasiadow! ale z drugiej stronu to teraz remontowanie mieszkania, zakup potrzebnego wyposazenia. czasem to strasznie trudna sprawa. mam nadzieje, ze byli chociaz ubezpieczeni- zawsze cos tam zwroca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 10.07.2003 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 Juz sprawdzalam to miejsce. Chyba jestem niezla, bo ostatnio podsumowalam i wyszlo mi, ze obdzwonilam, lub obejrzalam okolo 50 dzialek. Mi to miejsce pasuje ale moj malzonek pragnie czegos bardziej kameralnego. Mysle jednak, ze jezeli do sierpnia nic nie znajdziemy to zaczniemy sie powaznie zastanawiac nad tymi dzialeczkami. Niepokoi mnie troszke to boisko- moi rodzice mieszkaja jakies 0.5km od i troszke to halasuje no ale miasto ma 150tys mieszkancow. w dobrej pewnie jest o wiele ciszej na imprezach. dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.07.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2003 bikosa....kameralnie jest u mnie w Koscinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.07.2003 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Witam z rana śpiochów. Bikosa nic się nie obawiaj tego boiska ruch tam jest taki jak na wsi. Spędziłam tam sporo czasu i nawet załapałam się na dwa meczyki nic nie słychać. To nie jest przecież stadion Polonii.Felek czy ty kupiłeś tam działkę jeśli tak to którą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 S.P a witaj...wiekszosc chyba jeszcze spi... ja czekam na pana z compensy...musze dom w budowie ubezpieczyc od złodziejstwa i innych zdarzen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Bardzo słusznie Teska, zwłaszcza w świetle ostatnich wydażeń u Twoich sąsiadów. A muszę Ci się pochwalić, że prace projekowo adaptacyjne idą jak burza. Ten duet jest świetny. Pani obiecała najdalej do końca sierpnia pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.07.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 pozdrawiam wszystkich. powoli pracuje nad malzowinkiem. bylo by razniej sie budowac pod waszym okiem . a dzis tygodniowa przerwa w poszukiwaniach- jedziemy na tydzien do kolobrzegu. do zobaczenia po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 S.P do konca sierpnia??? hmm...to jakosc dlugo czy nie? a ja mam sasiadke i wiesz co???? buduje Irme... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Irma robi się popularna. Teska to nie jest długo przecież wszystko trwa a mi się aż tak nie spieszy z uwagi na grafik rejsów męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 11.07.2003 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Coś zapracowane towarzystwo szczecińskie, albo na urlopach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 S.P nie ale jakos nie odwiedzaja swoich stron zaczynacie w tym roku? czy jednak nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.07.2003 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 Sluchajcie ludki.. podpowie mi ktos gdzie mam znalezc przepisy odnosnie wymagan dla instalacji odgromowej?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.07.2003 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2003 nie wiem,ale zadzwon do instalatorów powiedzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.07.2003 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2003 a witam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.07.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 I ja witam dzisiaj, chociaż to dwa dni póżniej. Zaczynamy, Teska, zaczynamy, w każdym razie bardzo chcemy a mąż organizuje ekipę (czytaj szuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 14.07.2003 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 I ja witam dzisiaj, chociaż to dwa dni póżniej. Zaczynamy, Teska, zaczynamy, w każdym razie bardzo chcemy a mąż organizuje ekipę (czytaj szuka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 14.07.2003 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 WOW Jeszcze trochę pamiętam jak z wypiekami na policzkach patrzeliśmy jak koparka kopie pierwszą dziurę w naszej ziemi - powodzenia PS. Macie 3 m-ce do listopada - powinniście bez trudu zdążyć ze stanem surowym. Jeśli zamkniecie budynek przed zimą to do wiosny dacie rade go wykończyć, a to oznacza następną Wielkanoc we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 14.07.2003 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 A tak wogóle to nasz domek wygląda już prawie jak ten na obrazku obok. Są już parapety i dom jest ocieplony - do końca tygodnia będzie otynkowany. Tylko trawki i schodów jeszcze nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.07.2003 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Witam w nowym tygodniu....u mnie zakonczono (prawie) skladanie konstrukcji dachu (fotki na mojej stronie), dzis jeszcze tylko konstrukcja daszku nad gankiem i od jutra folia, kontrłaty, łaty i dachówkapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2003 Jaisu jak robia docieplacze?? porzadnie? ja wlascieiw policzyłam ze na Boze Narodzenie moglabym sie wprowadzic..oj tak mi wyszło...ale jednak wole chyba na wiosne...zobaczymy jak moja połowa z praca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts