Teska 09.11.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 witam ja wybieram sie do kina na film o hitlerze, podobno ciekawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Teska Koniecznie daj znać czy warto, bo wczoraj słyszałam wypowiedź jakiegoś krytyka, że film ukazuje Hitlera, jako człowieka biednego, "ludzkiego" i w ogóle dusza-człowiek, i że tylko Niemcy w czasie wojny cierpieli i tego typu. Tak więc jestem ciekawa opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.11.2004 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 witajcie! uwaga - sensacja - kopią mi rowek pod kabel energetyczny nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 . ....i stanie się światłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.11.2004 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 jolly: od jutra do konca tygodnia jestem nieobecny.. niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Bodekku hmm...to fajnie...padzik dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 09.11.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Witam wszystkich! Jollus, poszlo na prv! Dzisiaj u mnie 8 stopni Gdzie ten snieg co w listopadzie ma w Norwegii padac? Dziecko sie niecierpliwi - narty juz z pawlacza z tatusiem wyciagneli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.11.2004 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 hej,ale dzisiaj szaro, buro i ponuro. Strasznego lenia mam, najchętniej to bym kołderkę na głowę i tak przedrzemała do marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2004 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Maggie miskiem jesteś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 pogoda rzeczywiscie jest okropna......tylko spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 09.11.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Teska, dzisiaj kazdy moze byc Miskiem... ja tez najchetniej zapadlabym w sen zimowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.11.2004 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Maggie jest miśkiem, a ja dziś mam zapędy na leniwca (poleguję sobie przed kominkiem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.11.2004 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Maggie miskiem jesteś????? . Może mnie Miśki adoptują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2004 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 ja nie wystawiam noska z domku....w srodku mam 21 i jest cieplusio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Maksiu - nie ma sprawy, wyślę, a kiedy wkleisz, to dasz znać - nie spieszy się aż tak!!! Miśki - ale czad....nerwy sięgają zenitu! A mi się pogoda taka podoba - rześko, nie pada ani deszcz ani śnieg oby tak do wiosny.... O Hitlerze też obejrzeć bym chciała, Troja jak już pisałam przereklamowana, dobry film ostatnio na DVD to Spartacus, inny rodzaj to Złodziej życia z Angeliną JUli, Gothika, Zgromadzenie - to thrillery!!! Polecam, a Wy jakie oprócz Hitlera!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 09.11.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 maggi - no problem jolly - wyluzuj robaczku, bo sie jeszcze nie potrzebnie nerwicy nabawisz, zalecenie dr Miski: dzisiaj masz komedie obejrzec (romantyczna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.11.2004 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 czytałam kiedys ksiazke" w pogoni za rozumem..." a wczesniej dziennik bridget jones...film pierwszy był kiepski w porównaniu do ksiazki ....wiec jak ktos obejrzy w pogoni...to prosze o recenzje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2004 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Romansidło mówisz???? no tak , może trochę później.... a na pewno będę w takim nastroju do beczenia... Słyszałam, że Dirty(?) dancing II jest godny uwagi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 09.11.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 witam brrr zimno mi ciągle, dobrze ze dzisiaj wstałęm poźniej to szybek nie mmusiałem skrobać A co to jakies zbiorowe wyjście do kina?? Ja tam ostatnio oglądałem Starsky i Chutch, musiałem nadrobić bo jak pierwsza wersja leciała to mnie nie było na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 09.11.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Oglądałam Pawel - fajny!!! A ktoś oglądał Van Helsing??? czy coś podobnie? albo Cube 2 ??? coś mało nas na forum... akurat wtedy kiedy mam mniej pracy, a jak znowu się zacznie, to wtedy piszecie i piszecie - nie bawię się z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts