amo 12.11.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Witam w piątek no ładnie, mężowie ciężko pracują, później budują domy, a żonki w tym czasie szukają im dodatkowego zajęcia i zajmują się tematami około pupnymi. pięknie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.11.2004 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Witam wszystkich! A ja we wtorek wieczorkiem bede juz w Polsce u Mamusi! Mam nadzieje, ze sie za tydzien wszyscy spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.11.2004 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 witajcie..... ech...zabawiłam sie dzisiaj w wykładowcę.....nawet mi sie to bardzo podobało..... Miski to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 12.11.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Wielka prośba do GRUPY SZCZECIŃSKIEJ którzybudują z SILKI M-181. Kto może mi polecić ekipę budowlaną mającą doświadczenie w pracy z tym materiałem ( dobrze by było gdyby dodatkowo wchłaniali dziennie poniżej 1 l alkoholu w przeliczeniu na osobę)2. Kto ma jakie dobre i złe doświadczenia po wymurowaniu ścian z SILKI3. Gdzie ( w jakiej hurtowni na naszym/szczecińskim terenie warto pertraktować zakup SILKI M (potrzebuję około 4500 szt M-18, czyli 3 dłużyce a 24 tony każda4 wszelkie inne istotne informACJE NA TEMAT silki M z góry dziękuję za porady. EDI-007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 12.11.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Teska, ty przychodzisz na imprezke vel spotkanko? EDI-007, witaj! ja to jestem jeszcze zielona, ale ktos moze pomoze. Prosimy o czestsze zagladanie na grupe szczecinska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 12.11.2004 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 Didi, zawsze to dobrze mieć jakiś fach w zanadrzu. A nuż zredukują i trzeba się będzie przekwalifikować? Teska, fajnie być wykładowcą - to fakt. Wydział Budownictwa i Architektury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDI-007 12.11.2004 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2004 MIŚKI Dziękuję za tak szybki odzew. Będę śledził grupę szczecińską. Jeżeli ktoś mi doradzi to będę wdzięczny.Ps. Będziemy bliskimi sąsiadami - moja budowa jest w PILCHOWIE. Pozdrawiam: EDI-007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2004 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Miśki nie....wykłady dla rzeczoznawców majątkowych i zarzadców.... chyba mnie nie bedzie na spotkanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2004 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 EDI 007 witaj.....ja niestety nie pomogę....budowałam z BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.11.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 EDI 007 w wątku wymiana doświadczeń jest temat jak budować silką..jest sporo informacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.11.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Witajcie Ładna pogoda dzisiaj Prawda? EDI 007 Ja też budowałam z BK i nie umiem Tobie doradzić Dzisiaj oficjalnie mam prundzik Uruchamiam kuchenkę i piekę ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Witam Jesteśmy po spotkaniu z projektantką. Wrażenia ok, najważniejsze że za ok. 2-3 miesiace możemy być szcześliwymi posiadaczami dokumentu najbardziej pożądanego przez budowniczych! Dla nas to wielki sukces, dlatego że mamy działkę rolną i już od kilku lat próbowaliśmy "ugryźć temat". No i nareszcie jest jakieś śwatelko w tunelu. Tak się cieszę, że aż się boję żeby nie zapeszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 13.11.2004 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 jak to bydlę ( mam na myśli komputer) okiełznać?!! Mam nadzieję, że teraz mi sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 13.11.2004 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Jeeeeest!!! nareszcie. Czy jest ktoś , kto ma namiar na jakiegoś kierownika budowy z okolić Szczecina ( konkretnie Mierzyn) , który jest fachowcem z prawdziwego zdarzenia? ja wiem ,że to brzmi jak bajka, ale co mi szkodzi pomarzyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 13.11.2004 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Witam wszystkich sobotnio! Ewunia, Widze, ze trafilas Edi 007, ciesze sie, zawsze to jakis sasiad blizej nie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 13.11.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Teska, no co ty kobietko, a myslalam, ze poznamy sie osobiscie kurcze, to teraz do ciebie to "pani psorka" zaczniemy mowic Olka, a co to za pyszne ciasteczko bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 13.11.2004 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Tak szczerze to ja nie umiem piec ciast Ale mój Arek jest w tym dobry. Myslę, że to bedzie jakiś serniczek PS. Przed nami pierwsze uruchomienie kuchenki Mamy Amicę z płyta ceramiczną. Nigdy wczesniej nie gotowałam na płycie. Muszę kupić nowe garnki $$$ Gdzieś na forum czytałam, że trzeba się przestawić z gazu na prad, bo inaczej się jedzonko gotuje. No nic zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 13.11.2004 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Olka, to prawda. Ja tutaj mam plyte ceramiczna (a zawsze mialam kuchenke gazowa)... Jak gotujesz zupe itp - to prawie to samo. Na poczatku schody sa ze smazeniem na patelni (przynajmniej ja mialam problem ), ale czlowiek to takie zwierze, ze szybko sie przyzwyczaja do roznych nowosci. A w uzytkowaniu, czyszczeniu o niebo bije tradycyjna kuchenke. Takze zycze ci milego uzytkowania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Olka pierwsze ciasto w nowym domu to rzeczywiscie wielkie święto. Na pewno będzie najpyszniejsze na świecie miśki spotkanie odbyliśmy z projektanką poleconą przez Was, wszystko było tak jak pisałaś. Jeszcze raz dzięki za namiar. Ewa Hebda Witaj. W jakim zakątku Mierzyna będziesz budować? My planujemy ruszyć z budową w Mierzynie na wiosnę ale kierownika jeszcze nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 13.11.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2004 Olka płyta ceramiczna jest super, szybciej się gotuje, dobrze czyści. tylko trzebać uważać żeby na rozgrzane pole nie wysypać soli albo cukru, bo może to uszkodzić płytę. Garnki rzeczywiście są ważne, kupując zwroć uwagę żeby rozmiarami odpowiadały wielkości pól. A tak wogóle to miłego gotowania, samych pyszności oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts