księgowa 15.07.2003 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Coś tu cicho na tym forum...... wszyscy pracują...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2003 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 witam wszystkich z rana...zbieram sie zaraz na budowe...dalej chwasty rwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.07.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Witam Grupę. Chciałam sie pochwalić - dostałam parasol! od muratora ale bez dyplomu Widzę że budowlanych zapaleńców coraz więcej. My juz zrobiliśmy dwa pokoje do życia - a teraz reszta parteru. Ocipelacze porządne chłopaki - Teska - myślę, że warto. Zobaczymy efekt końcowy. Fotki dam na stronki papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 15.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Witam w południe towarzystwo pracująco-urlopująco-budujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 15.07.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ratunkuu! JUŻ MAM DOSYĆ!!! Siedzę na forum i czytam wypowiedzi o dachówkach. Mam już spory mętlik w głowie . Wybieram pomiędzy Unibetem (bo gładki), Brasem (pewna firma) IBF a Euronitem. Dachówka cementowa "S" kolor ceglasty, dach ok. 250 m.kw. Złożyłam zapytania o cenę na całość do kilku firm i czekam. Może macie jakieś doświadzczenie z tymi dachówkami - jak się układa, jak zmienia się ich kolor, jak z ewent. reklamacjami. PROSZĘ O RADY! Dzięki za wszelką pomoc. Szukam również firmy od drewna na więźbę. U Kudry już byłam i zostałam spławiona (widocznie tam wstęp mają tylko panowie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 15.07.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Opss.. to może być 200 m.kw dachu - chyba się gdzieś kopnęłam bo już druga oferta wykazuje tą wartość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 15.07.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 WitamKsięgowa ja mogę polecić Unibet - faktycznie gładki i dekarze nie narzekali,a jak na razie (po 2 latach) wygląda identycznie. JoasiaCo to znaczy zrobione pokoje? Położyliście już coś na podłogę i pomalowaliście ściany?Aha Co trzeba zrobić, że Murator czymś obdarował? Nie sprawiedliwe - Wy już wszyscy coś macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 15.07.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 oczywiście niesprawiedliwe miao być - to ten upał. Wam też tak gorąco? W pracy mam chyba ze 40 stopni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.07.2003 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Faktycznie gorąco.. na szczescie doprosilem sie wreszcie wentylatora ktory robi mi przyjemny wietrzyk....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 15.07.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Klaudia - pomalowane własnoręcznie ściany, wykładzina na podłodze - na razie tzw remontowa do czasu aż wyschnie i latem parkiecik. Jeno drzwi wewnętrznych nie mamy - bo walczymy ze swoją rozrzutnością/sknerstwem i chcemy ładnie i tanio- czego efektem jest całkowity brak drzwi. A ja musiałam wszystko przeczytać co na forum i w muratorze i zamiast efektywnie przepracować dany mi dzień pracy - to go po prostu przepękałam.... wrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.07.2003 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ksiegowa ja mam euronita..jest ok podam namiar jak chcesz zadzwon..419 15 20 popros Wasilewskiego Marcina..komory nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 16.07.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska wielkie dzięki, już dzwonię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Księgowa - sprawdź jeszcze Damare. Nakrzyczeli na mnie ostatnio, że przeze mnie za tanio sprzedają Numeru Ci teraz nie dam, bo mi wysiadła komórka ale sa w każdej książce telefonicznej. Skalkulują dach ze wszystkimi dodatkami. I czytają forum muratora (pozdrowienia serdeczne dla Damarowców). Aa - ja mam euronita, jak Teska. Dachówka jest bardzo ładna - profil S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 witam wszystkich ....nio i pozdrawiam...bo jakos cichutko sie zrobiło a moja połowa bedzie w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.07.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska ale Ci dobrze, mój właśnie w piątek wyjeżdża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.07.2003 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska - rób się na bióstwo i leć instalować sobie jakieś super tipsy (zakamuflujesz ślady po ogrodzie i budowie). Przy okazji rozorasz chłopu plecy, będzie się chwalił kolegom jak wróci na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 16.07.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 I wtedy wywrze niesamowite wrażenie jako kobieta budująca i super zorganizowana. Rady Joasi są bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 16.07.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Ja bardzo przepraszam - coś mnie poniosło - Teska! wybacz... teraz zażyłam bromu i juz nie mam kudłatych myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2003 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Oj dziewczyny... szalejecie.. ale ja to rozumiem, upały nie do zniesienia, można dostać na głowę :D no to może z innej beczki: kto chce zobaczyć mój śliczny ganek, ręka w góre... no dobra ten kto podniósł rękę do góry niech sobie ją już opuści i kliknie na link: http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=16lipiec pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2003 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Joasiu ...a co tam sie obrazac... ale fakt tipsami to dopiero mozna S.P to znaczy jak wróci zaczynacie?? Kobitki moj przyjezdza na gora 6 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts