Teska 16.07.2003 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Maksiu ..ganek jest ok... zaraz zaczną dachówki? a w koncu to jaka kupiłeś? dachówke.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.07.2003 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Teska: no to widzisz, całe 6 dni.. a tak narzekałaś a co dachówki to oczywiście.... euronit czerwona eska... a tym tygodniu jeszcze chyba nie zdążą kłąść, ale mają już położyć folie, nabijać łaty, kontrłaty, więc chyba dachówka od poniedziałku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.07.2003 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Maksiu..mamy całą masę spraw do załatwienia...drzwi musimy wybrac wejsciowe i takie tam..zero odpoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 17.07.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Teska przecież jesteś zorganizowana kobitka, to sobie ze wszystkim poradzisz. Ale niektórzy mówią, że 6 na 6 to najlepszy układ. Sześć miesięcy na sześć dni. Domki powstają z pieniędzy, chęci to za mało. Co do mnie to tak jak wróci to zaczynamy, chociaż mam nadzieję, że uda mi się zrobić wodę i prąd zanim wróci, ale on o tym jeszcze nie wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.07.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 napewno...wodociagi w Goleniowie szybko działaja..z tego co wiem w Gminie co srode siedzi facet z goleniowa... a ja zaczne w sierpniu dalej...i policzyłam to na swieta moglibysmy sie wprowadzic...ale chyba nie bardzo chce...zimą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 18.07.2003 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam wszystkich budowniczych. Nareszcie trochę deszczu Pozdrawiamy serdecznie z ocieplonej już Akacji. Miłego weekendu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.07.2003 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam faktycznie troche pokropilo.. ale juz po poludniu znowu sie rozpogodzi a jutro to juz szkoda gadac.. znowu zar... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 18.07.2003 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 U nas to nie tylko pokropiło ale tak lało, że przegoniło nas z pola. Całą noc piękna ulewa. Jest czym oddychać. Teski nie ma, chyba wita męża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.07.2003 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 SP jestem teraz przy kawce...zaraz zabieram sie za pitraszenie no bo jak chłop przez 5 miesiecy jadł ryz i jakies tam filipinskie jadło...to zebyscie widziały jak bedzie nasza karkoweczke upieczoną wcinał Joasiu ....tipsów nie zdązyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 18.07.2003 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 witam. ciesze sie, ze znalazlem grupe szczecinska. zajmuje sie zamianą strychu w poddasze w ciągle niezamieszkanym domu w Szczecinie (stan surowy- zamkniety). musze powiedziec, ze wciagnolem sie niemilosiernie. obecnie walcze z wstawianiem okien na klatce schodowej (byly zainstalowane tymczasowe). jutro powinienem skonczyc. potem w planach ocieplanie dachu - pewnie pare dni zejdzie licze na moc porad i pozdrawiam wszystkich ze szczecina i okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 19.07.2003 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 widze, ze wszyscy ciezko pracuja ja mam na razie dosc wstawiania okien ale niestety w planach mam dostawienie w najblizszych dniach polaciowych. moze ktos to robil i mi cos poradzi? dodam ze dach mam pokryty blacha na pelnym deskowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.07.2003 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 zapytaj o okna Jasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.07.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Ale u nas cicho i pusto. A ja już za dwa tygodnie idę na urlop. Cały miesiąc no i oczywiście spędzę go na działce, która zacznie się budową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 21.07.2003 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 hehe, wszyscy w taka piekna pogode albo sie wyleguja nad wodą albo pracuja na dzialce. cisza, spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 21.07.2003 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 UFF! Ale gorąco.....nic się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 21.07.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 jeest okrutnie ciepło...koszmar... wodyyyy. Pozdrawiamy - Joasia i Jasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.07.2003 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Faktycznie gorąco.. robotnicy mi sie buntują że za gorąco...ale spoko, nie jestem tyranem... pozwalam im czasem odpocząć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witam wszystkich po urlopie! Wypoczęłam sobie i dzisiaj niestety przyczłapałam się do pracy - ciągle jeszcze jestem na etapie ponownego wdrażania się. O domu napiszę jutro, bo dzisiaj nie mam siły. Pozdrawiam gorąca! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.07.2003 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Witamy wszystkich.....nie da sie żyć....taki ukropik...a my biegamy , biegamy... i wychodzi na to...ze w grudniu to mozemy zamieszkac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 22.07.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Brawo Teska, rozumiem że przekonaliście się z mężem nawzajem, że kredyt to można wziąć. Ale wczoraj pięknie grzmiało, błyskało i lało. Wreszcie jest czym oddychać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts