Joasia Jasia 22.07.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Teska - gratulacje!! - pal licho kredyt - a jakie to fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 22.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Wróciliśmy, czyli szukamy działki dalej. Teska, to super, ze juz tak niedlugo się wprowdzacie. A kredyt?- no coż. Dziś to chyba nieliczni są w stanie postawić domek bez banku. U nas to będzie bardzo duża część inwestycji. a co do działki z drutami to się wciąż zastanawiamy rozglądając się za innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 22.07.2003 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Bikosa - nie wiem gdzi eszukasz działki - ale w naszej wsi sa jeszcze do sprzedania. Częśc - to tzw przegięcie ceny ale ogólnie po ok 30-35 zł m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 22.07.2003 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Co ty Żabciu robisz !? Chcesz żeby nam się całe city na głowę zwaliło ? A te działki to nieużytki pomiędzy Sławoszewem, a Grzepnicą - jeszcze niewszystkie są odrolnione, a media (woda, gaz, kanaliza) są w drodze i trzeba działeczki uzbroić - stąd tak miła cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.07.2003 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Bikosa zapraszam do Kościna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 23.07.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Dzieńdoberek. A u mnie ludziska zaczynają się ogradzać i działać, fajnie to zaczyna wyglądać. Teska jak tam Wasze wybory drzwi i tym podobnych. Czas szybko ucieka na takich poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.07.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Bikosa! U mnie też jeszcze są działki - na Warszewie. Działki od 520 m2 (nieduże) ale po 118 zł/m2. Cena z pełnym uzbrojeniem i ulicą z oświetleniem. Sprzedaje Spóldzielnia Mieszkaniowa STER tel. 812-61-56. Piękne miejsce, nieduże działki i blisko centrum oraz świetny dojazd przez ul. Duńską). Pozdrawiam! Ivette Teska! Gratulejszyn! Fajnie, że już niedługo zamieszkasz w swoim domu. Serdecznie pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 23.07.2003 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 A u mnie ostatnio notyryczny brak czasu.. ciagle gdzieś się spóźniam i na coś brakuje mi już czasu... postępy na budowie można zobaczyć na mojej stronce, narazie tylko zdjątka http://www.dommaksia.prv.plpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.07.2003 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 witam ech jak bede miala ciut wiecej czasu to powiem co pozałatwialismy.... Moja połowa niestety wyjezdza w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 23.07.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Joasiu i Jasiu- dzięki za info. Chciałam tylko zauważyć, że nie jestem żadne tam "całe city" tylko całkiem kameralne-parka z młodym w drodze:wink: Teska, wybieramy sie w Twoją strone na oglądanie jak tylko trochę temperatura spadnie (brzuszek coraz większy i trochę gorsza wydolność). A co do wyjazdu płci brzydszej- strasznie współczuję, czy do tego można się przyzwyczaic??póki co korzystaj Dzięki za odpowiedź Ivette- poważna wada dla nas to cena ale jeszcze większa to bliskość teściów (b. ich lubie ale co za blisko to niezdrowo) To se ne da. Ale osiedle fajne- mam tam kilku znajomych. Od czasu jak odkryłam grupę szczecińską to mam takie fajne uczucie śmiania się do siebie jak głupia do sera- NIE JESTEM SAMA Mój mąż co prawda na miejscu ale tak jak by go nie było, tak więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 23.07.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 A ja właśnie wylałam moją ekipę. Z jednej strony ulga, że się w końcu odważyłam, a z drugiej strach. JAK JA TERAZ ZNAJDĘ KOGOŚ SENSOWNEGO DO STANU SUROWEGO!!!!!!!!!!! Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2003 05:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Agi: nie martw się, wbrew pozorom napewno uda Ci się kogoś znaleźćnie będzie niedyskrecją jak zapytam za co wylecieli???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 24.07.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 A moje dziecko jedzie dzisiaj na kolonie, po raz drugi z resztą ale i tak się denerwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Ja też się denerwowałam w poniedziałek, jak moja córka jechała na obóz (chociaż to już któryś raz) - i tak zawsze są nerwy. Będzie dobrze! Trzymajcie się!Mam nadzieję, że dzisiaj zrobią w końcu te moje nadproża i zajmą się stropem. Pozdrawiam słonecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.07.2003 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 witam wszystkich budujących ja mam ciut odpoczynku przy kawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.07.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Teska! Ty to masz fajnie - tylko kawkujesz i kawkujesz a tu ludzie muszą pracować.Seredcznie pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.07.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Teska - witanko i wszytskim budującym Ja też chwilka odsapki. A w domu się dzieje samo Malowanie elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.07.2003 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Ivette: dopiero co wróciłaś z urlopu, a już mówisz że ludzie muszą pracować, a co ja mam powiedzieć jak do urlopu jeszcze trzy tygodnie ???pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 24.07.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Maksiu - jakiego urlopu??? ja nie miałam urlopu od 7 lat (no - w zeszłym roku - 4 dni). Wam się wszystkim poprzewracało - wczasy, wakacje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 24.07.2003 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Joasiu, bez urlopu tyle lat?? nie no tak nie mozna!! ludzie dbajcie o siebie bo wszyscy skonczymy z zoltymi papierami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts