Teska 29.07.2003 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 a bez tego swidra to dopiero byłaby udreka... od przyszłego tyg robia instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.07.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 Jutro po południu będę u siebie to może zajrzę popatrzeć jak Twoja chatka dojrzewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.07.2003 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 S.P jutro bede na budowie o 16 jestem z instalatorem umowiona, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.07.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Cześć Wszystkim, przed chwilą włączyłam TV i okazało się, że w chwili ze wszech miar odpowiedniej- na obrady sejmu. I padło pytanie o 22%vat na materiały budowlane dla inwestorów indywidualnych (czyli dla nas ). Pan poseł odpowiedział, że w chwili obecnej rząd pracuje nad rozwiązaniem tej kwestii jako zwrotu nadwyżki tych 22% (od 7%) także nam. Miejmy nadzieję, że wymyślą coś sensownego. I byle szybko. Bo w przyszłym roku trzeba działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.07.2003 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Cześć wszystkim! Witam w ten piękny dzień szczególnie, że wczoraj byłam u świetnego ortopedy i mój kręgosłup nagle wyzdrowiał! Hurrra! U mnie już stropik w połowie gotowy! Zobaczymy dzisiaj, jakie będą postępy! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.07.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 No i wakacje na półmetku. Czas szybko leci. Teska niestety dowiedziałam się, że mam gości dzisiaj po południu, więc innym razem Cię odwiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.07.2003 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 S.P. czuję się śledzona . A tak serio to w jaki sposób mnie wykryłaś na cudzym gruncie?? No i co Ty tam robiłaś? Wiesz, ja mam tam przyjaciół i zawsze jak dzwonią to mówią, że u nich słoneczko świeci (u nas w tym samym czasie oczywiście leje)- z dużą satysfakcją. Więc jestem okropna ale się ucieszylam, że raz mamy lepszą pogodę. Choć pracuje się w takie upały ciężko. Mi to się nawet ciężko leniuszkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 S.P własnie chciałam napisac ze mnie dzisiaj nie bedzie zmieniłam miejsce spotkanka z instalatorem na mieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.07.2003 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Nic straconego, od poniedziałku mam urlop, to może jakoś się umówimy telefonicznie, bo w domciu Internetu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 ok....u mnie chyba juz w koncu od poniedziłku zaczyna sie dziac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 30.07.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Ja po wczorajszej wizycie utwierdzam się w przekonaniu, że może koniec sierpnia, lup początek września start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 S.P a to oni tak długo trzymaja, te projekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 S.P zapytam a ekipę jakąś juz macie ...na oku bo ja do kominka to chyba wezme faceta z Krakowa po rozmowie tel stwierdził ze Szczecin to nie tak daleko....i jeszcze cos...jest tańszy niz ci ze szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 30.07.2003 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 S.P. a może szukasz kogoś z Krakowa do budowania ? Przyznaj mi się od razu jak mnie tam znalazłaś! Ale, żeby Krakusy były tańsze . Kraków niedaleko, no taaak. Choć mój przyjaciel z miasta Kraka zawsze twierdzi, że Szczecin nie jest tak daleko i zdarza mu się do mnie dojechać w 7h- potem ja się zastanawiam, gdzie on ten helikopter zaparkował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.07.2003 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 własnie ....zadzwoniłam ot tak, zeby zapytac ( facet robił kominek forumowej zielonej ) i własnie tak usłyszałam... Klamka zapadła: od jutra robią u mnie instalacje....mam powiem szczerze stracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.07.2003 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 3majcie za mnie łapki, dzisiaj pół nocy nie spałam bo myslałam o instalacjach, o rurach itp...pozniej mi sie to sniło...kurcze zle jak człowiek jest sam.... jeno Joasi dokuczam telefonami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.07.2003 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Ja tez pól nocy nie spałem.. ale z powodu gości.. a dziś wizytacja na budowie... już się zaczynam denerwowac...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 31.07.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Dzisiaj Teska możesz dzwonić - Jołasia wzięła sobie wolne coby dopilnować fachowców bo wczoraj po powrocie do domu się z letka zagotowaliśmy - wydajność jak za PeeReLu, wszystko rozbabrane, przed domem rozkopany rów z rurą gazową od kilku dni czeka na odbiór, itp... itd.. Jak człowiek stara się być miły to mu na głowę włażą Plan jest taki, żeby do końca tygodnia parter był fertig - czas zabrać się za kafelki, tarasy i ogród. PS. I przy okazji porządkowania faktur Joanna odkryła, że niektórzy dostawcy co innego fakturują, a co innego dostarczają - na każdym kroku trzeba wszystko kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 31.07.2003 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Bikosa nie szukałam ekipy w krakowskiej, tak po prostu zobaczyłam, twój podpis. Teska wiesz są wakacje to tak trochę trwa ale 20 sierpnia pozwolenie nie jest źle. A tak wogóle to pojechałam tam wczoraj (to znaczy na działkę) z moimi gośćmi i co widzę sąsiedzi zaczynaja. Mają zamiar w tym roku zrobiś stan surowy. Ja oczywiście w dalszym ciągu przeglądam ekipy. Rozmawiałam z tymi Twoimi, i dostałam namiar od Maksia. Tyle, że jakaś rozmiękczona jestem przed urlopem i brak mi siły. Poza tym po wczorajszych odwiedzinach od rana zaklinam wskazówki, żeby już była 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 31.07.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 Trzymaj się Teska, finiszujesz. Na pewno będzie dobrze!! A fachowcy, co wiesz najlepiej: Nie ma niedokładnych fachowców są tylko żle pilnowani. Nie, no żartowałam. Mam nadzieję, że dobrze trafiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts