Teska 31.07.2003 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2003 jestem....wyszłam spod prysznica...piwko....przezyłam ekipa robi porzadnie, zero bałaganu az sie zdziwiłam...ale fakt trzeba być na miejscu hihi kazałam im dwa razy wieszac drabinki...bo jak powiesili to jakos tak dziwnie wygladało...ogólnie myslałam ze bedzie gorzej...w wiekszosci rury od wody i co sa... do niedzieli bedzie koniec.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 01.08.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Witam wszystkich obecnych:)Jasiu dał mi wolne. Dzięki temu wzrosła wydajność z hektara. Koniec ze szpachlowaniem na parterze. Taras się robi - ale wyniknął problem bo chłopakom od ocieplania coś tam się pokićkało. Nad ludźmi trzeba stać i pilnować - niestety. Spadam na odbiór gazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.08.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Witam wszystkich z rana! Dzisiaj piątek - hurrra!U mnie strop w części położony, reszta w przyszłym, więc narazie nie mam za bardzo o czym pisać.Maksiu! Trzymaj się!Pozdrowienia dla wszystkich! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.08.2003 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 Do usłyszenia do 1 września pa pa. W końcu urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 01.08.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2003 S.P. a czy gdzieś wyjeżdżasz?? bo my ciągle na etapie decydowania o miejscu działki. Płonia chyba definitywnie odpadła. Czy ewentualnie jakies namiary na komórkę mogłabyś mi na privie podesłac. Aktualnie decydujemy między Dobrą a Kościnem jako lokalizacją. pozdrawiam. ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.08.2003 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 witam wszystkich wróciłam własnie z budowy...straszna duchota... fajnie sie u mnie dzieje..... Bikosa...czy Dobra czy Koscino....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 02.08.2003 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2003 Jak tam postępy instalacyjne? Ciągle nie ma sposobu, anyśmy mieli czas na dyskusje o działce-tzn. ja mam a mąż nie. Może jutro się uda. Mogłabym zadzwonić wieczorrkiem i dopytać o parę spraw? Spokojnej nocy. ag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.08.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2003 Bikosa pewnie ze mozesz jest pare nowych spraw.na plusDzwon na domowy wieczorkiem, natomiast jestem na budowie calutki czas..instalacje ida bardzo sprawnie i musze powiedziec bez demolki tynków.. Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2003 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 witajcie szczeciniaki pusciutko tu...chyba wiekszosc na urlopikach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.08.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Cześć Teska! Ja niestety pracuję i pozdrawiam Cie serdecznie w nowym tygodniu. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.08.2003 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ja tez pracuje.... jeszcze poltora tygodnia a pozniej .... 3 tygodnie urlopu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.08.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 Ja pozdrawiam z domku, na zewnatrz taki upal, ze az strach wychodzic. Milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.08.2003 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2003 a ja w domciu ciut , i znowu na budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 05.08.2003 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 Ale cisza, jak makiem zasiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2003 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2003 wszyscy w ciagu dnia pracują, albo na budowie....oj pusto.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aluko 06.08.2003 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Bikosa pewnie ze mozesz jest pare nowych spraw.na plus Dzwon na domowy wieczorkiem, natomiast jestem na budowie calutki czas..instalacje ida bardzo sprawnie i musze powiedziec bez demolki tynków.. Miłego dnia Czy to znaczy, że instalujesz po tynkach? i co? możesz polecić ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.08.2003 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam w środowy poranek... do urlopu coraz bliżejpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 06.08.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam wszystkich serdecznie. Wszyscy budują - i dobrze. Teska i ja miałyśmy wczoraj lekkie załamanie nerwowe... cóż... powiem tylko że dzisiaj załamanie miały misie od kotłów - zostali przeczołgani przez szefa. Tak więc Teska - nasza złość została skierowana we właściwą stronę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2003 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Witam wszystkich! Ja też ciężko pracuję, więc nie ma czasu na pogaduchy. Ale u mnie też się buduje i dobrze. Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 06.08.2003 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Też wszystkich pozdrawiam. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts