Teska 06.08.2003 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 Joasiu oj mieli zmyte łby od szefa...dzisiaj zrobili wsio.....a to przezemnie...bo "doniosłam " szefowi ze jakos rura z gazem jest położona na rurze wodnej Dzisiaj przekopali jak trza, chodzili jak mróweczki...trudno.... ALE JUZ KONIEC INSTALACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.08.2003 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2003 o tych ich niby zaszpachlowaniach nie bede wspominała...bo musiałabym cosik mocniejszego.... ale jak moja połowa wroci to sobie sami porzadnie zaszpachlujemy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2003 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2003 hmmm...cobysmy na koniec nie spadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi 08.08.2003 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Ludzie ratunku!!!!!!Naprawdę pilnie poszukuję ekipy. Wyczerpałam wszystkie znane sobie żródła . I nikt od zaraz nie chce się podjąć. Może zdarzy się cud i ktoś z Was da mi namiary na teraz wolną ekipę . Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2003 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 agi: hmm niestety co wiedzialem to juz Ci podałem... nie znam wiecej nikogonapewno jeszcze uda Ci sie kogos znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 agi....zerknij na priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 straszny ukrop....mnie ciachneła osa dwa dni temu...noge mam jak balonik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2003 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 przekazuję dla całej naszej szczecinskiej pozdrowienia od Krzyśka forumowego Gadziny z krakowskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 08.08.2003 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 Chcialem sie ze wszystkimi przywitac.Teska z Toba szczegolnie. Tak dla identyfikacji Gmina Gryfino Projekt Eliza-Archipelag Walka z gmina o warunki zabudowy...(Teska zna blizej szczegoly) Moze macie jakies namiary na ekipy budowlane.Szybko,sprawnie,moze byc tanio Pozdrawiam,Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 08.08.2003 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 To jeszcze raz ja Ten temat o warunkach jest na Prawo i Pieniadze>Warunki zabudowy i widzimisie gminy... Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 08.08.2003 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2003 no to byl udany tydzien. prace trwaja, miesnie rosna jutro widze relaks. pozdrawiam i do zobaczenia na glebokim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2003 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 witam raniutko....jade polewać swoje schody do domku Karol_a witaj zobaczysz gmina odpusci.... Ale wakacyjnie tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 09.08.2003 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2003 Szczecinianie i okolice....Ktos moze podac jakies namiary na firme,czlowieka kto robi kosztorys i zalatwia papierkowa robote...?Bylbym wdzieczny...Jak zobaczylem przykladowy kosztorys to mi sie na wymity zebralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.08.2003 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2003 w witam w niedzielne popoludnie....wróciłam z budowy....byłam tam juz o 9 w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2003 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 szczeciniaki.....gdzie jestesta????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.08.2003 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Dzień dobry bardzo. Witam ciepło nowych i starych na grupie U nas kafelki w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.08.2003 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Cześć Teska! ja też jestem na placu boju. Dzisiaj wylewają u mnie strop i schody. Hurra! Potem mój mężulek będzie polewał przez 3 dni. Ale fajnie! Pozdrowionka! IvetteP.S. Pozdrawiam też innych co na placu boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 11.08.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 Witam. Ktoś się chyba o ziemię pytał. Jest w Wołczkowie 1700 m2. Jakby co proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 11.08.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 pozdrawiam wszystkich, zycze wam zdrówka. U mnie wczoraj było ciężko, okazało się, że z łóżeczka wstać nie mogę taki ból od kręgosłupka do mostka. A tu człowiek sam w domu. Do teleofnu daleko (powyżej 10cm odległosci to już wszystko było daleko). Ale już mi się poprawiło. Tak więc uważajcie na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2003 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2003 bikosa....co sie stało??? Joasiu...ale masz dobrze...kafelki....a ja mam sorki syficzną demolkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts