maxymov 15.12.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 co ma świecić?? Delfinek?? O czym Wy piszecie?? Ja już się pogubiłam Oczy delfinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olka 15.12.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Miśki masz racje za dużo mam pracy. Koniec roku to wszyscy mają nerwówę aby zdążyć, wypchnąć itd. I jeszcze się dowiedziałam, że muszę zgłosić do Urzędu Miasta jakis kod PKD Nie mamy nowego prawa jazdy, a tam podobno straszne kolejki. No jednym słowem straszny młyn Na forum wpadam szybko czytam i później nic nie kumam Dzieki za doinformowanie Spadam do domku do jutra papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2004 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 A ja myślałem, że oczy się nie świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 15.12.2004 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 A ja myślałem, że oczy się nie świecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.12.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 bodeczku trzymam kciuki, zeby ci ta jasnosc jak najszybciej powstala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 15.12.2004 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Olka, specjalnie dla ciebie: Biuro Komunikacji Społecznej Ministerstwa Infrastruktury informuję, że minister infrastruktury podpisał rozporządzenie przedłużające termin wymiany praw jazd (wydanych od 1 stycznia 1984 r. do 30 kwietnia 1993 r.) do dnia 30 kwietnia 2005 r.Prawa jazdy będzie można więc wymieniać do końca kwietnia 2005 roku, a nie do końca tego roku, jak mówiły dotychczasowe przepisy. Dokumenty należy wymieniać w wydziałach komunikacji podlegających starostom.Przepisy zezwalają na złożenie wniosku o wymianę prawa jazdy także za pośrednictwem poczty. Natomiast odbiór nowego dokumentu powinien nastąpić osobiście w celu unieważnienia posiadanego dotychczas prawa jazdy.Żeby wymienić prawo jazdy, należy przynieść lub wysłać wypełniony wniosek, jedno zdjęcie 3,5 na 4,5 cm, kserokopię prawa jazdy oraz dowód uiszczenia opłaty, która wynosi 71 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.12.2004 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Witajcie! Dopiero mogę odpocząć! dziś było u nas "świniobicie" a dokładniej: kupiliśmy połóweczkę prosiaczka i przygotowaliśmy część do wędzenia (będzie to robił mój mąż, sam osobiście) zrobiliśmy kiełbasy i jeszcze mam mnóstwo mięsa do pieczenia, smażenia, gotowania, peklowania i takie tam. Kupa roboty, ale jaka satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.12.2004 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Miśki - dzięki uwaga na kciuki - mogą się przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andy04 15.12.2004 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Witam wszystkich! Serdeczne dzięki dla Marynki ale nie pomoże to. Nie mogę więc pytać czy ta Twoja ekipa nie prowadzi kilku budów naraz bo nawet nie wiem w jakiej okolicy budujesz. Może spytasz się czy nie podejmą sie budowy w Wołczkowie jolly dzięki ale nie mam nic wspólnego z żadnymi firmami w Wołczkowie ani w najbliższej okolicy. Poprostu mieszkam obecnie daleko poza Szczecinem, pracuje w Szczecinie i kupiłem w Wołczkowie działkę na jakiej chce postawic na wiosne dom. Dlatego, że tak daleko od Szczecina mieszkam nie mam rozeznania w temacie budowlańców Dalej szukam ekipy do stanu surowego [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.12.2004 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Mogę się pochwalić? No to się pochwalę: dokupiłam dziś 30 arów ziemi rolnej i będę miała taaaaaaaaaaaaaki ogród do samej rzeczki! A i kabel piękny podziemny mi położyli. Może więc wkrótce zniknie mało seksowny zwis z tyczki od słupa elektrycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.12.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2004 Maggie- grtuluję obszarniczko!!Andy masz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 16.12.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witajcie czwartkowo ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.12.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 witajcie! Maggie - gratulacje to teraz możesz pograć w piłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.12.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 witam czwartkowo dzisiaj też krótko bo muszę spadać Teska - dryndnę do cię w sprawie tych choinek, jak wstaniesz Maggie - gratulacje. jak się do cię teraz zwracać? szukam hurtowni gdzie mają dobre ceny na systemy ociepleń. może coś poradzicie? ciepło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2004 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Dzis ostatni dzień licytacji, kończymy licytować o godzinie 20.00Jeśli nie masz jeszcze przezentów świątecznych, zastanów się czy nie przydałoby Ci się coś z naszej licytacji. Stan licytacji na 16.12.2004 godz. 08:00 1. Obrazek namalowany przez Osowę - 100 zł2. Obrazek 'Anioły Dobroci' wyszyty przez Tolę - 260 zł3. Obrazek 'Bluszcz' namalowany kredką przez Osowę - 50 zł4. Butelka legendarnego 'kompociku' od Emems - 125 zł5. Koszulka z emblematem osoby która wylicytuje tą koszulkę, przekazne przez Emems - 79 zł6. Kubek nr 1 z logo Muratora - 50 zł7. Kubek nr 2 z logo Muratora - 30 zł8. Kask budowlany nr 1 z logo Muratora - 140 zł9. Nowy kalendarz na 2005 z reprodukcjami obrazów malarza Thomasa Kinkade od Ewak39 - 130 zł10. Piękne czerwone pudełko od Preev - 50 zł11. Obrazek od Engi - 60 zł12. Eliksir rozweselający od Edzi - 75 zł13. Serwetka od Marii - 45 zł14. Świeca - rzeźba od Mari - 40 zł15. Wielofunkcyjny scyzoryk Muratora - 100 zł16. Kask budowlany nr 2 z logo Muratora - 110 zł17. Kask budowlany nr 3 z logo Muratora - 80 zł18. Kubek nr 3 z logo Muratora - 20 zł19. Płyta: 'Cegiełka na rzecz ofiar powodzi. Moja i twoja nadzieja' od Pattaya - 40 zł20. Płyta Elli Fitzgerald - 10 zł21. Piękne czerwone pudełko nr 2 - 25 zł Oferta specjalna:Fotel z podnóżkiem od firmy Yanomebel - 300 złFotel naprawdę jest fajny, a obecnie wylicytowana cena jest poprostu śmiesznie niska, fotel możesz obejrzeć pod linkiem W sumie: - 1919 zł z licytacji internetowej - 770 zł z licytacji i zbiórki na spotkaniu grupy szczecińskiej - 255 zł z licytacji spotkaniu grupy łódzkiej - 200 zł zebrane przez Ewak39 łącznie 3144 zł Licytacja internetowa kończy się 16 grudnia o godz. 20.00 Serdecznie zapraszamy do wsparcia zbiórki pieniędzy dla Nikoli, zarówno poprzez licytacje jak i dobrowolne wpłaty na konto. licytacja internetowa http://www.dlanikoli.prv.pl Przypominamy nr konta: KONTO: Stowarzyszenie Przyjaciół Osób Niesłyszących i Niedosłyszących „Człowiek - Człowiekowi” ul. Pstrowskiego 1; 01-943 Warszawa PKO S.A. IV O/W-wa 47 1240 1053 1111 0000 0443 2036 koniecznie z dopiskiem: Na zakup implantu ślimakowego dla Nikoli Żybury Edzia&Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 16.12.2004 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Dzień dobry wszystkim, ech, nie chce się wstawać po ciemku. Ale już pojutrze sobota! witam czwartkowo Maggie - gratulacje. jak się do cię teraz zwracać? chyba: kułaczko! Żeby mnie tylko jaka Polska Ludowa nie znacjonalizowała .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 16.12.2004 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witam wszystkich czwartkowo. Miśki jak twoje ciasto na pierniczki, uważaj żeby sie nie przeziębiło w tej lodówce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.12.2004 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 maggie: no to zarządziłaś... taki kawałek ziemi ...rozumiem ze to ten kawalek za twoją działka.. w sumie niezly kawalek ziemi bedzie.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.12.2004 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 witaj maksiu ale nam posiadacz ziemski pod bokiem wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.12.2004 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2004 Witajcie, oj coś ostatnio krucho u mnie z formą, chyba się starzeję Zaczynam gonić w piętkę i przez to znika gdzies radość życia... Czupurek ja brałam z APY-2, dostałam dobre ceny, ale cały dom u nich zbudowałam, myślę jednak, że pan Krzysztof, swoją drogą całkiem przystojny mężczyzna (sorry za dygresje, słomiana jestem w końcu ), i tobie zaproponuje jakąś dobra cene. Maggie mowę mi odebrało, uwielbiam zawieszać oczy na horyzoncie gratulacje Potrzebuję namiar na dobrego ortopedę dla dorosłych (mówiłam, że sie starzeje...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts