Paweł66 27.12.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 Witam wszystkich poświątecznie .... Na pocieszenie napiszę że w całej Polsce święta były deszczowe !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.12.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2004 ech.....nikogo nie ma??/ ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł66 28.12.2004 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Dzień dobry wszystkim z rana .... jakie to szczęście że do końca roku pozostało 4 dni pracy .....huraaaaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2004 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 witajcie porannie - faktycznie pusto - czyżby urlopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.12.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 ja również witam cieplutko Teska - cierpliwości. info trochę później bo, biuro prawne akurat na spotkaniu wszystkim miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.12.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 co niektórzy pewnie mają urlopy!!!!! ja nie mam.... i nudy straszliwe, zawsze tydzień przed wigilią był już urlop aż do 3 czy 4 stycznia.... a teraz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.12.2004 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam Ja też w pracy, urlopu już w tym roku nie będzie muszę oszczędzać wolne na wiosnę bo mi będzie bardzo potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.12.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Czupurek dzięki bardzo za pamiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.12.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 witam wszystkich jeszcze w starym roku....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 28.12.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Słuchajcie Didi prosiła bym Was wszystkich pozdrowiła, bo niestety sama nie może, jak to Didi ujęła?: mąż ma urlop i jest strasznie zachłanny... na nią skoro Didi ma ręce zajęte i nie może was pozdrowić - ja czynię to za nią!!!!! POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH OD DIDI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.12.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 DIDI ale Ty masz dobrze....zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.12.2004 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Cześć, To już jutro! jadę po mojego dzielnego mężusia, jak oni sobie bez niego na tym statku poradzą?! Tak więc nie wiem, czy będe miała czas to do Was zaglądać...wiecie, jak to jest... Jak plany Sylwestrowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.12.2004 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Dzien dobry! Oj, cos wszyscy wolne chyba maja albo o Sylwestrze juz mysla, bo baaaardzo nisko nasza grupa byla Ale pogoda dzisiaj u mnie - sniezek jeszcze lezy, ale deszcz pada brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.12.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Wlasnie dostalismy maila z gminy:W odpowiedzi na Pana zapytanie z dnia 14.12.2004r. informuję, że w chwili obecnej została zerwana umowa z wykonawcą planu i Gmina jest na etapie poszukiwania nowych wykonawców. W kwestii procedury planistycznej po wykonaniu niezbędnych poprawek i po uzgodnieniu projektu planu w niezbędnym zakresie plan zostanie wyłożony do publicznego wglądu. Wyłożenie może nastąpić w pierwszej połowie 2005 roku, ale dokładny termin może zostać określony dopiero po wyłonieniu wykonawcy i podpisaniu z nim umowy na dokończenie prac planistycznych. W/w kroki określiłem w oparciu o dziś obowiązujące przepisy prawa, które w najbliższym czasie mogą ulec zmianie. Droga wewnętrzna, która w wykładanej wersji projektu planu, przechodziła przez Pańską działkę ma zostać zlikwidowana, ale o ostatecznych rozwiązaniach będzie można zapoznać się na ponownym wyłożeniu projektu planu do publicznego wglądu. Wydział Urbanistyki i Architektury Urzędu Gminy w Policach Stanisław Duda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2004 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Miśki - no to chyba jakieś światełko w tunelu a może poprzedni wykonawca planu miał w tym jakiś interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 28.12.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Witam Decyzja o warunkach zbliza się wielkimi krokami czas na wybór projektu, i tu będe prosił o pomoc ( nie ma to jak doświadczenie) kąt pochylenia wymagany w gminie 30-45 stopni wykluczył projekt http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=12&id_autora=1&spacer=2&proj=IRYS na którym mi zależało więc pozostaje szukać czegoś innego, skoro mam budować wysoki dach to pozostaje budować z poddaszem użytkowym. Moje załozenia: dach 2 spadowy bez udziwnien prosty w budowie sciany zewnętrzne jednowarstwowe powierzchnia 105 do 125 m2 garaz jednostanowiskowy ogolnie w miare prosty domek z racji budowania go przez mojego ojca ( jakoś nie ufam że sobie poradzi z trudnościami) Pewnie będziemy go i tak budowali w 2 etapach czyli poddasze do wprowadzenia a dól będzie czekał na odpowiedni moment. Kolejna sprawa to moje podejscie, nie traktuje tego domu jako docelowego raczej na kilkanascie lat więc moze się nie wyróżniać z tłumu. Czyli prostota, prostota, prostota. jak macie prozpozycję to chętnie skorzystam z doradztwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.12.2004 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Boddeczku, pan z gminy to ma chyba dosyc mojego dzwonienia co 2 tygodnie co z tym planem (no i ta nieszczesna droga - po nocach mu sie to pewnie sni ).. ale cos trzeba robic, mam nadzieje, ze sami dojda do tego, ze ta droga tam nie jest wcale potrzebna (jak widac cos im powoli zaczyna switac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.12.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Miśki - jak "pana" nie będziesz zadręczać telefonami i mailami - to będzie udawał, że nic się nie stało - w końcu to twoja ziemia powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 28.12.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 cześć...kto jeszcze z Was zaczyna budowę na wiosnę 2005...jakoś raźniej będzie na bieżąco pokonywać te same przeszkody...ja mam już warunki,projekt w toku,planujemu złożyć dokumentacje najpoźniej do końca lutego....noi start z pełną parą w kotłach bo na zimę nie tylko chcemy ale i musimy już mieszkać w nowym domku....by go budować sprzedajemy nasze mieszkania,nowy człowiek w rodzinie w drodze....nie ma na co czekać ...uda się? czy stawialiście swoje domy w jeden sezon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 28.12.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2004 Pawelku, a myslales moze o Klementynce? http://www.archipelag.pl/switch_obj.php?KatID=3990400&KlasaID=3&ObjID=294&CanBack=1 ale proponuje zrobic parter, a poddasze kiedys tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts