Teska 16.08.2003 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 Pozdrawiam budujących na weekendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 16.08.2003 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 człowiek..... maseczke załóż....i rekawice i odziez ochronną... yhym, wlasnie tak robie ale pierwsze 2 dni to "gryzlo". teraz to nawet okulary zakladam bo do oczu tez leci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.08.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 duzo Ci jeszcze zostało?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 16.08.2003 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2003 no jeszcze troche...za okolo 2 dni skoncze pierwsze 15 cm (ale zrobilo sie cichutko, az uwierzyc nie moge). potem pozostanie 5 cm.i tu pojawia sie pytanie. macie moze namiary na tanie plyty GK, konstrukcje, wieszaki. z checia przyjme tez wszelki rady na temat tej techniki bo jeszcze nie mam doswiadczenia. moze jakies linki? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2003 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 czlowiek.... sama teraz bede potrzebowala maseeeee wieszakow jakis profili itp plyt gk, osb....nie robilam jeszcze rozeznania, ale mam hurtownie znajomą mysle ze wyceni ciut taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 17.08.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 moze jakies namiary? w tym tygodniu musze juz cos kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2003 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 człowiek ...namiar podany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 17.08.2003 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Teska,to opowiedz jak to tam budujesz...Bk+styro na sciany nosne zewnetrzne (mur tzw.dwuwarstwowy)...A z tych plyt gk,osb to co bedzie?A wogole to jak sie sprawy maja z gipsem,bo mam kolege w pracy(zreszta jedeyny polak)u ktorego przy remoncie polozyli w mieszkaniu tynki gipsowe i powiada on,ze nawilzacze powietrza na pelna moc i wtedy jest znosnie,bo jak nie to susza jak na kole podbiegunowym.To jak to jest z gk? Moim zdaniem to jest git jak chcesz odnowic jakas niewydarzona robote sprzed cwiercwiecza(tak remontowano te wszystkie bazy poradzieckie).Martwi mnie,ze projektant przewidzial takie sciany dzialowe na pieterku w moim domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.08.2003 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 karol_a bk odm 600 24 cm + styropian 15 cm mam strop drewniany wiec stelaze i sufit podwieszany do tego sa potrzebne plyty gk, plyty osb na strych coby mozna bylo stanac na podłodze Tynki mam tradycyjne nie gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 17.08.2003 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 D O S T A L I Ś M Y K R E D Y T E M !!! HURRA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc123 17.08.2003 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2003 Cholerka, nie mogę znależć... co to była za hurtownia ze stalą na Pomorskiej w Dąbiu? A może macie coś sprawdzonego bliżej Goleniowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 18.08.2003 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2003 Stasiek!Polecam Golbud w Goleniowie. Naprawdę byli konkurencyjni. Zbudowałam u nich prawie cały dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 19.08.2003 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 człowiek ...namiar podany hmm, nic nie dostalem. mozesz powtorzyc przesylke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Johnny 19.08.2003 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Cholerka, nie mogę znależć... co to była za hurtownia ze stalą na Pomorskiej w Dąbiu? A może macie coś sprawdzonego bliżej Goleniowa? Na Pomorskiej jest hurtostal, pare dni temu bralem o dnich stal na zbrojenia, maja najtansze ceny. W goleniowie maly wybor no moze poza stalmaxem ale ceny wygorowane, nie polecam. Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2003 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Ludzie! System mnie sam wylogował i myślałam, że wszyscy powyjeżdżali, bo nie dostawałam żadnych informacji. U mnie dizsiaj wylewają wieniec na górze i zaczną murować ściany szczytowe. Więc ogólnie wszystko idzie ale powoli (czytaj: swoim torem), więc nie mam specjalnie o czym pisać. Teska! Gratuluję tytułu! Lider forum to jest to! Pozdrawiam! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.08.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Teska - przyłączam się do gratulacji A może są grubo spóźnione? Dziś zerknąłem na liczbę postów i widzę, że to jednak Ty mnie zdetronizujesz Pitbulowi mówiłem, że będzie to wkrótce, ale Tobie się nie poddam tak łatwo Ostatnio znowu nabrałem ochoty na pisywanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.08.2003 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Teska, czy może dowiedziałaś się jakie problemy miał ten Twój znajomy z kotłem Junkersa? Dzięki, Bedi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.08.2003 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Frankai a dzięki bardzo....szczerze to nawet nie zauwazyłam... hmm...myślę ze długo bedziesz niezagrozony Ivette dzięki Bedi...moj znajomy wypłynął nie wiem dokładnie na ile..podobno na 3 miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 19.08.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 To raczej to źródło informacji odpada, no nic muszę się zdecydować jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.08.2003 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Teska - przy Twojej akywności to będzie szybciej niż myślisz Popatrz na daty naszego przystąpienia. Za jakieś 2 m-ce będzie po zawodach Tym bardziej, że ja w końcu biorę się znowu za budowanie Wracam do Polski i pogonię wykonawców. Muszę tylko zebrać do kupy kasiorkę, bo znowu mamy ochotę rozszerzyć zakres. A myślałem, że wejdę w zimę z zapasami Tak więc już za 1.5 tygodnie zamiast tu się byczyć i klepać głupoty w necie, będę ostro zasuwał u siebie. Pozdrowienia z krainy ciemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts