bodekku 18.01.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 delf - uważaj na łapkę co do materiału na drogę to widzę że dalej jest dostępny proponuję działać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 18.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Delf, biedna Ty z tą łapką jesteś. Monka, a kogo utłukłaś? Jak któregoś z urzędasów to masz mnie po swojej stronie! Będę zeznawać na Twoją korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.01.2005 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ewa, mam wiarygodne alibi ale jakby co to dzięki za wsparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2005 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 witaj grupo.. dziś dzień małgosi zarówno pod względem tego ze siedze w domu z dzieckiem, jak i również dlatego że dziś.... imieniny małgosi m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 18.01.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Monka zdecydowaliście już ostatecznie z czego budujecie? Nasz budowlaniec i kierownik budowy namawiają nas na Poroton (czy Porothon, dalej nie wiem jak to się pisze ) , bo różnica w cenie materiału przy takim domku jak nasz pomiędzy BK a tym Porocoś tam, ma wynieść tylko 1500 zł. Nie jest to majątek a dom będzie z ceramiki. Kazałam sobie przynieść kosztorys z materiałem i cenniki firm, z których ten fachowiec chce brać materiały do budowy. Czekam z drżeniem serca, ale będę dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.01.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Maksiu to sioooo zajmuj sie dzieckiem......Buziaki dla Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 18.01.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Maksiu Serdeczne Życzonka i buziaczki dla Małgosi Moja córcia ma dziś urodzinki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2005 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 teska: dziecko jest juz nakarmione, wysikane, domek posprzatany... slowem obrobilem sie i moge kwilke posiedziec na siecim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 witajcie, Stasiek: Zamówiłam właśnie podbitkę sosnową (piórowpust, grubośc 17-18mm, szer 95mm, dł. 2,5m, nieimpregnowaną po 25zł/m2 + Vat) Mieli też ładny modrzew po 28zł/m2. Co do reszty - umawiałam się z wykonawcą na całość robocizny za stan surowy, tynki były co prawda osobno, chyba 8zł za m2. Delf: Biedna jesteś, . Wracając do wątku żeglarskiego: mój tata ładnych parę lat opiekował się carinką Jamno , a potem Kliprem. Nawet teraz na emeryturze jest zapalonym wodniakiem, tylko, że mnie już teraz zdecydowanie brakuje czasu. Ale fajnie, że nas tu tyle żeglujących! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.01.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Maksiu a obiad już ugotowany? Dużo zdrowia dla małej solenizantki. Ewa Pozostajemy przy BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.01.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Buziaki dla Małgosi i córeczki Marynki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2005 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 monka: obiad od wczoraj tylko przygrzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.01.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Maggie Jamno, to taka zielona była, prawda? Kurczę pamiętam, ale to było dawno, stara jestem Tamten okres był dla mnie jednym z najpiękniejszych w zyciu, najpierw jako 4-5 latka zeglowalam z tata, a potem wrocilam w Liceum, jako nastolatka i tam przezylam pierwsza milosc, ech Jak to dawno bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2005 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 marynka: skoro urodzinki to najlepsze zyczenia odemnie i Malgosii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.01.2005 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 A gdyby ktos byl zainteresowany, to na moje stronce sa nowe zdjęcia małgosi z niedzieli ze spaceru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marynka 18.01.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dziękuję wszystkim za życzenia i buziaki dla mojej Igi To już jej dziesiąte urodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.01.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Marynka Wszystkiego najlepszego dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.01.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 nio, ja już po pierwszej części auditu jutro cd Maksiu - twoja córcia już chodzi , nawet nie zarejestrowałam kiedy to, się stało. wszystkiego najlepszego dla Małgosi byłam w sobotę u inspekcji na włościach Józi i kurcze ona ma już wszystko na gotowo i w środeczku i na zewnątrz - zazdraszczam, a w dzienniku pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 18.01.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 byłam w sobotę u inspekcji na włościach Józi i kurcze ona ma już wszystko na gotowo i w środeczku i na zewnątrz - zazdraszczam, a w dzienniku pusto. Czupurek, aleś oszczędna w pochwałach. Napisz, że mam ładnie i że cci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.01.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 maksiu - wszystkiego najlepszego dla Małgosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts