Smok 19.08.2003 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 Frankai, podobno oświeciłeś Hamerykę A Kasiorka, to nam nie zabieraj, trochę nam doradza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 19.08.2003 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2003 O widzę, że nie tylko ja na "wczasach w Szczecinie" Nie bój się ja zbieram kasiorkę, a nie Kasiorka, choć żeby było śmieszniej, to jest przecież ona. Co się tyczy Hameryki, to oświecałem ją 2 lata temu. Teraz mam g......ą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 21.08.2003 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 Witam, mam małą prośbę czy mógłby być ktos tak miły i pozwolić obejrzeć bryłkę Domku D44 z gankiem )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 21.08.2003 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2003 To nikt nie planuje parkietów, tylko ja? W Szczecinie za parkiet jesionowy kl2 klepka 500X70X22 chcą 91 zł brutto, na internecie znalazłem producenta, ale aż w Hajnówce, klepka 420X70X22 też kl2 kosztuje u niego tylko 64,2 (z VAT bez targowania) tylko, że transport będzie kosztował jakies 800 zł. Może jeszcze ktoś poszukuje niedrogiego parkietu, to moglibyśmy podzielić się kosztami transportu ?Ofertę można zobaczyc na http://www.parkiet.hajnowka.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 22.08.2003 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2003 Teska, czy zdecydowałaś się już na kominek i firmę od obudowy?Ten gościu od Westa to nas nie lubi bo nie chcemy Jotula, i zachowuje się jakby nie chciał tego robić. Czy może słyszałaś o kominkach Ambiente (nie jestem pewny pisowni), podobno są produkowane przez SPARTHERM, ale tańsze, na promocji do końca sierpnia. Mają je na parterze w Węglobudzie. Model Prismo 650 (szer) na 510 wys z podnoszoną szybą kosztuje 1180 euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 25.08.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 spadlismy strasznie - to pozdrawiam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.08.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 BEDI ja zdecydowałam sie na supre model temporis d firma jest w gdyni. kosztuje to cudenko 4 tysw przyszła srode jade do gdyni to wszystko bede wiedziala.Obudowe zrobi nam kolega który handluje kominkami ma tez jeden co mnie korci Godein... zobaczymy co w koncu kupimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 oj spadamy......spadamy to witam wszystkich budujących.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.08.2003 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 No to cobyśmy całkiem nie spadli to też się dopisze.... pozdrawiam budujących... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 26.08.2003 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 a my ciagle finishujemy z dzialka, moze uda sie sprawe zakonczyc w tym tygodniu. a dzis siadlo nam autko buuuu i musza je sholowac do serwisu tez wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 a ja pobiegałam po hurtowniach w sprawie systemów do ocieplen.... - srednia cena np terranova z tynkiem silikatowym i wsio łacznie z grubym ( 15cm) styropianem 8000 tyś nio i dochodzi koszt robocizny...hmmm mam jeszcze pare hurtowni do odwiedzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 U nas trwa burza mózgów w sprawie dachówki. optujemy obecnie pomiędzy Unibetem i Prodachem. Wiecie coś o tych producentach? "Podnieciła" nas głównie cena i wygląd dachów.Pliz help!!!! (Skłaniamy się ku Prodachowi - 160 metrów dachu za niecałe 6 tys. z obróbką blacharską - to chyba super cena?) Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ivette a zerkaliscie na Euronita? my chcielismy wziasc Unibeta kiedys...ale na wystawce dachowki były ładne , gładkie natomiast widziałam na placu- wrrrProdach zachwala Maras bo dobrze sie kładzie...ale szczerze nic nie wiem...moze pozostali cos powiedza..ale mało osób ma te dachowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Teska! jak Maras zachwala, to chyba weżmiemy! Można dostać kota z tymi dachówkami! Poza tym cena jest naprawdę extra. Na Euronit nie zerkaliśmy, bo chcieliśmy najpierw wziąć NELSKAMPA ale ostatecznie zastanawiamy się na Prodachem (polecali nam szczerze w dwóch niezależnych hurtowniach) - wygląda zupełnie jak Braas. Dzisiaj jedziemy zobaczyć dach z Prodachu w Dobrej - tylko, że tam jest ciemny a my chcemy ceglasty. Chyba mi łeb odpadnie od tego natłoku myśli!A skupić się na pracy to już całkiem nie można! Pozdrowionka! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.08.2003 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Ivette: tez myslalem o Prodachu... ale sprzedawca mi go odradzil... dachowki podobno nie zawsze spelniaja wszelkie wymogi..i zadarzaja im sie jakies kiepskie partie ktore nieraz cale nadaja sie na smietnik..pozdrawiamps. ja mam euronit (za namową teski), i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ivette to ze Maras zachwalał to nie jest dobrze ...on to zachwala bo dla niego dobrze sie kładzie.. podzielam poglad Maksia...prodach jest zastanawiam się czemu nie zobaczyliscie euronita?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 aha ja tez mam euronita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Teska I maksiu! Kochani jesteście! Dzięki za natychmiastowy odzew. Właśnie zleciłam wycenę Euronita. Na Prodach dostaliśmy wycenę na 6 tys. - byłoby super, nie? Swoją drogą ta budowa to naprawdę istne wariactwo, jeśli chce się zbudować tanio. Pozdrawiam serdecznie! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 ivette niech wycenia ci cały dach...bo dachowka podstawowa i obróbka blacharska to jeszcze nie koniec... ja jak dobrze pamietam moj dach 276 m2 w całosci na gotowo kosztował cos kolo 10 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.08.2003 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Teska! Pewnie, że cały z resztą oprzyrządowania. Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts