Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Ivette!

Jeżeli chodzi o te dachówki to dokładnie wiem co przeżywasz. Można dostać kota. każdy mówi co innego. Faktycznie Maras będzie zachwalał to co mu się najlepiej kładzie. U mnie kładł Unibet i nie narzekał. Zdecydowałam się na Unibet bo dostałam lepszą cenę niż na Prodach (też porównywałam te dwie) i poza tym był na prawdę gładki (zarówno na wystawce, jak i na budowie). Leży już dwa lata - żadnych zmian. Polecam.

A tak szczerze mówiąc to wszystkie te firmy praktycznie nie różnią się od siebie, poza odcieniami i kształtami. To jest ta sama technologia i de facto to samo. A te ich wszystkie teorie to czysty marketing.

Pozdrawiam

ja siedze przy zimnym kakao- czy ktos ma ochote??

A swoja droga coz za ozywienie na forum :)

Klaudia- działka w Dobrej ale nie przy boisku (tam S.P. sie buduje), niestety wszystko sie przesunie o jakies 3 tygodnie z zakupem bo wodociagi cos namieszaly w dokumentacji rur i sami nie wiedza czy bedziemy sie mogli podlaczyc czy nie. sprzedajacy wystapil wiec o warunki przylacza (za co sam zaplacil!!) i odpowiedz ma byc za 2-3tygodnie. wtedy albo cena w dól i robimy studnie- tam w okolicy jest juz pare i woda godna polecenia (ale i tak nie jestem fanka- mimo wszystko wole cywilizacje) albo jesli ok to kupujemy. tzn moj malzowinek kupi bo ja to raczej nie dotrwam do tego momentu.

pozdrawiam wszystkich

no i w gore :wink:

Klaudia

nie w tym roku sie nie wprowadzimy, doszlismy do wniosku jak mamy gdzie mieszkać ..to do nowego domku wprowadzimy sie jak bedzie trzeba przewiesc jeno kartony z ciuchami i innymi rzeczami...rozkładamy ciuchy w szafach i hmm siadamy przy winku na tarasie, nie chce miec fachmanów w domku jak juz zamieszkam....

nastapi mysle ten momencik na przelomie lutego i marca przyszłego roku

kawał taki dostałam: (związany z budową, bo tam amerykanie)

"Wsiadł do pociągu relacji Paryż - Bruksela Rosjanin. Wszystkie miejsca

zajęte przez pasażerów, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuska

gospodyni z małym pieskiem, który rozwalił się jak car na carskim tronie.

Rosjanin prosi: "Madammm,nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce?"

Kobieta ostro odpowiada: "Wy Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie !!" Rosjanin poszedł więc szukać nowego miejsca nie znalazł. Wraca, mówi: "Lady, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce". Francuzka rozeźlona krzyczy: "Wy,Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia!" Wtedy Rosjanin nie wytrzymał i wywalił suczkę przez

okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Kobieta w szoku, przeklina, miota się,

wrzeszczy. Do rozmowy nagle dołącza się siedzący obok Anglik - dżentelmen w każdym calu: "Wy, Rosjanie, wszystko robicie nie tak jak trzeba, jakby nie od tej strony. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę co trzeba"

brunetka wieczorowa pora??

no nie, przecież my blondynki!

A w Dobraj ponoc kolo mojej przyszlej (mam nadzije) działki kopie sie rowy i stawia hydranty- i kto to robi?-gmina!! Cud jakis czy co??

Ponoc jeszcze przez tydzien bede podwojna!! Hurra!! A juz sie martwilam, ze to lada moment.

Trzymajcie sie! :p

bikosa

to fajnie ze gmina do czegos sie garnie :lol: u mnie zaczynaja w poniedziałek robic droge...( a deszczyk pada) smieszne zrobia tylko odcinek od sasiada 80 m do mnie, porzadnie utwardza...to reszta bedzie zachodzic w głowe kto i po co i dlaczego tylko do mnie... :)

odezwij sie jak bedziesz jeszcze podwójna :) i jak pojedyncza :)

Pozdrówka