Teska 26.08.2003 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 bedi odezwij sie do mnie na fonik......w sprawie ocieplaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.08.2003 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 bedi prosze odezwij sie do mnie na fonik pilne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 27.08.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Ivette! Jeżeli chodzi o te dachówki to dokładnie wiem co przeżywasz. Można dostać kota. każdy mówi co innego. Faktycznie Maras będzie zachwalał to co mu się najlepiej kładzie. U mnie kładł Unibet i nie narzekał. Zdecydowałam się na Unibet bo dostałam lepszą cenę niż na Prodach (też porównywałam te dwie) i poza tym był na prawdę gładki (zarówno na wystawce, jak i na budowie). Leży już dwa lata - żadnych zmian. Polecam.A tak szczerze mówiąc to wszystkie te firmy praktycznie nie różnią się od siebie, poza odcieniami i kształtami. To jest ta sama technologia i de facto to samo. A te ich wszystkie teorie to czysty marketing.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 27.08.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Bikosa!Gdzie zdecydowaliście się na działkę jeśli można zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 klaudio witaj dawno Ciebie tutaj nie było jak sie mieszka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 witam wszystkich przy kawusi....a moze ktoś chce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Teska! Ja poproszę nescę ze śmietanką! Dzięki! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 a prosze...nesca ze smietanką...i dokładam pączusia...swiezutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Dzięki Teska! Idę sobie zrobić tę kawę! Pycha! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 27.08.2003 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 ja siedze przy zimnym kakao- czy ktos ma ochote?? A swoja droga coz za ozywienie na forum Klaudia- działka w Dobrej ale nie przy boisku (tam S.P. sie buduje), niestety wszystko sie przesunie o jakies 3 tygodnie z zakupem bo wodociagi cos namieszaly w dokumentacji rur i sami nie wiedza czy bedziemy sie mogli podlaczyc czy nie. sprzedajacy wystapil wiec o warunki przylacza (za co sam zaplacil!!) i odpowiedz ma byc za 2-3tygodnie. wtedy albo cena w dól i robimy studnie- tam w okolicy jest juz pare i woda godna polecenia (ale i tak nie jestem fanka- mimo wszystko wole cywilizacje) albo jesli ok to kupujemy. tzn moj malzowinek kupi bo ja to raczej nie dotrwam do tego momentu. pozdrawiam wszystkich no i w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Muratorka 27.08.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Spokojnie Bikosa. początki zawsze najgorsze.Dzięki Teska - fajnie się mieszka. Tylko jak się tak dużo pracuje to po prostu mało się mieszka.A Wy? Wprowadzacie się w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Klaudia nie w tym roku sie nie wprowadzimy, doszlismy do wniosku jak mamy gdzie mieszkać ..to do nowego domku wprowadzimy sie jak bedzie trzeba przewiesc jeno kartony z ciuchami i innymi rzeczami...rozkładamy ciuchy w szafach i hmm siadamy przy winku na tarasie, nie chce miec fachmanów w domku jak juz zamieszkam.... nastapi mysle ten momencik na przelomie lutego i marca przyszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 27.08.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 kawał taki dostałam: (związany z budową, bo tam amerykanie)"Wsiadł do pociągu relacji Paryż - Bruksela Rosjanin. Wszystkie miejscazajęte przez pasażerów, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuskagospodyni z małym pieskiem, który rozwalił się jak car na carskim tronie.Rosjanin prosi: "Madammm,nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce?"Kobieta ostro odpowiada: "Wy Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie !!" Rosjanin poszedł więc szukać nowego miejsca nie znalazł. Wraca, mówi: "Lady, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce". Francuzka rozeźlona krzyczy: "Wy,Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia!" Wtedy Rosjanin nie wytrzymał i wywalił suczkę przezokno, a sam usiadł sobie wygodnie. Kobieta w szoku, przeklina, miota się,wrzeszczy. Do rozmowy nagle dołącza się siedzący obok Anglik - dżentelmen w każdym calu: "Wy, Rosjanie, wszystko robicie nie tak jak trzeba, jakby nie od tej strony. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę co trzeba" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2003 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Joasiu! Dobre! Pozdrawiam!Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2003 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 bo spadamy.....witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.08.2003 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 Cobyśmy nie spadli za nisko! Ivette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.08.2003 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 to ja wieczorową porą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 28.08.2003 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2003 brunetka wieczorowa pora?? no nie, przecież my blondynki! A w Dobraj ponoc kolo mojej przyszlej (mam nadzije) działki kopie sie rowy i stawia hydranty- i kto to robi?-gmina!! Cud jakis czy co?? Ponoc jeszcze przez tydzien bede podwojna!! Hurra!! A juz sie martwilam, ze to lada moment. Trzymajcie sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.08.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2003 bikosa to fajnie ze gmina do czegos sie garnie u mnie zaczynaja w poniedziałek robic droge...( a deszczyk pada) smieszne zrobia tylko odcinek od sasiada 80 m do mnie, porzadnie utwardza...to reszta bedzie zachodzic w głowe kto i po co i dlaczego tylko do mnie... odezwij sie jak bedziesz jeszcze podwójna i jak pojedyncza Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts