bodekku 28.01.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 monka - brama była w cenie domu - mam pod klucz "all inclusive" mam nadzieję, 10% od razu można dostać obsługa bardzo sympatyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.01.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 co do zdjęć to może w weekend zrobię parę ujęć i je ujawnię dzięki maksiowi oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Bodek: nie ma sprawy.. przysylaj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.01.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 maksiu - wiedziałem że na Ciebie można liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 bodek: jak tylko mam czas to zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 28.01.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Witam, ja na króciutko, bo mój synus chory i nie bardzo mam czas. Maksiu, zajrzałeś na wymianę doświadczeń i mnie znalazłeś. Zadałam tam pytanie z czego budować, bo nie chciałam Was juz tym zamęczać. Dla Ciebie może filozofuję, ale wynika to z faktu, że wciąż jeszcze mało wiem na temat budownictwa, dlatego jestem taka upierdliwa (przepraszam za kolokwializm) Nie wysmiewaj prosze moich wątpliwości. I bez tego czuję się ciemna jak tabaka w rogu. Monka , pytasz jak tam sprawy geologiczne. Ze znajomą geodetka sprawdzałyśmy szczegółowe mapy geologiczne i na nich nie ma torfu. Dowiedziałam sie, że warstwa niebezpieczna dla takiego domku jak mój to metr, a taka grubość byłaby zaznaczona na mapach. Geodetka zaproponowała, żeby być czujnym przy kopaniu fundamentów i badania zrobić wtedy, jeśli będzie coś niepokojącego. i tak właśnie mam zamiar zrobić. A co tam u Ciebie? Nasze papiery w przyszłym tygodniu maja wrócić z ZUDu i składamy wniosek o pozwolenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.01.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ewa nasz projekt już przeszedł ZUD, teraz nanoszone są zmiany i też składamy wniosek. Co do wypowiedzi maksia to myślę że nie miał na myśli tego że Ty filozofujesz (Twoje wątpliwości są całkowicie uzasadnione) tylko że każdy z wypowidających się i zachwalających materiał z którego buduje dorobi do tego całą filozofię. Tak jak pisałam myślę że przy każdym materiale zawsze będą za i przeciw. Życzę Ci żebyś jak najszybciej dokonała wyboru i już o tym nie myślała a juz napewno przestała się przejmować Wiem, wiem, łatwo jest mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.01.2005 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Ewa: wcale nie wysmiewam twoich watpliwosci, tylko tłumacze Ci ze zmieniając co kilka dni plany w temacie materiału na ściany, napewno na tym dobrze nie wyjdziesz. Najlepiej zrobisz jesli sama poczytasz sobie o roznych materiałach i sama dokonasz wyboru. A w taniość Ytonga nie wierz, to mit. Nikt tu nie zamierza nikogo wysmiwac, pamietaj o tym.m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 28.01.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 W domu grzeje ze aż milo dlugo Wam się domki nagrzewały przy rozruchu do 18 - 20'C? no i dzisiaj wreszcie dojechała deska barlinecka Czyli jest co robic. Miłego weekendu Wszystkim życzę. Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.01.2005 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Witajcie w sobote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.01.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Siemka rebiata budowlana!!! Mieszkam na budowie od 2 stycznia i nie jest tak kolorowo jak bys się mogło wydawać ale nie jest aż tak ponuro............ Za parę dni mam mieć Neostradę więc powinienem powrócić na forum-hm? Z ciekawostek to chcę otworzyć exkluzywny salon łazienkowy i potrzebuję waszej opinii. Za rady i uwagi satysfakcja gwarantowana-pozdrawiam wszystkich mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 29.01.2005 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2005 Witam wszystkich !!! Nasypalo nam wczoraj sniegu, ze hoho! Junior od razu polecial na narty! Maz mi wczoraj chorowal (i tak sie boje, czy to nie grypa, bo nie jadl nic innego niz my...) Ale do pracy juz dzis pocwalowal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.01.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam w niedzielę straszna pustka tu na grupie, chyba dlatego, że niezłą przerwe nam zafundował moderator . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 30.01.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 OK, Maksiu przyjęłam do wiadomości. Dziękuję za uwagę dotyczącą YTONGA. Mnie również wydawało się, że z tą taniością to mit i dlatego w temacie napisałam znak zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.01.2005 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witajcie niedzielnym wieczorem, ale nam się na weekend forum sypnęło - chyba moderator kciuki za Małysza trzymał zamiast rękę na pulsie , hihi. Wywiozłam dziś całą rodzinkę + pies + sanki do lasu. Lolek debiutował w roli psa pociągowego , bałwan ulepiony, my mokrzy od rzucznia śnieżek. Oj zabawy było co niemiara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 30.01.2005 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam Wszystkich, bikosa - mam cos z privem pomieszane i nie moge wyslac niczego, w najbliższych dniach odpisze. Mam w domku juz 18'C Pozdrowienia Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 30.01.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2005 Witam wszystkich wieczorkiem! Królestwo za "namiary" na elektryka. Konia z rzędem za "namiary" na posadzkarza. Dobre słowo za "namiary" na tynkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.01.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 witajcie poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.01.2005 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witajcie nowy tydzien, oby do wiosny a dziś dzień roztopów m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.01.2005 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 bodek: jak tam zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts