S.P. 31.01.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No, na stacjach to też warto uważać gdzie się tankuje. Po zatankowaniu w Rosinie paliwo mi zamarzło w baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 31.01.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Józia gdzie te zdjęcia nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 31.01.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Didi A ja jade je jutro odebrac i zaplacić 100 za znaczki bo nie nakleiłem a podobno za mieszkaniowke sie nie placi a jednak jak jest do tego garaz to juz się płaci. Jolly jak po targach?? wysłac ci twoje fotki?? podaj mi na priv poczte swoją. Wygadana ta twoja nowa podopieczna Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.01.2005 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Bodek: zdjęcia są już na miejscu dla niewtajemniczonych link pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.01.2005 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam wieczorkiem Bodek zdjęcia obejrzałam to pierwsza pochwalę fajnie wygląda i mam nadzieję że będzie sie dobrze sprawowała. Widzę że faktycznie roboty postępują, śniegu już nie ma więc nie będzie ci przeszkadzał coś mi się wydaje że na malowanie na zewnątrz się szykujesz A jaki kolor planujecie na elewację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 31.01.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Hello Czupurek - nawet nie chcę myśleć o pierwszym rachunku pewnie przeżyję mały!!! wstrząs. ale dzisiaj już "rozpracowałem" zasady działania pieca i może licznik trochę zwolni Didi - mój Przytulny to D12A L, tylko że u mnie garaż jest dwustanowiskowy, nie wspominając o tym że kompletnie poprzestawiałem ścianki działowe i pomieszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 31.01.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Witam wszystkich serdecznie! Czupurek, Didi - dziękuję za "namiary" na elektryków, posadzkarzy i tynkarzy. Może jeszcze ktoś dobrodusznie uszczęśliwi mnie podobnymi danymi (jakiś telefonik do sprawdzonego fachowca)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 31.01.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 No jak zawitały humorki to może dożucę jeden taki wierszyk dla dorosłych Jaś i Małgosia Powiedz Jasiu mi do uszka, Co tak dynda ci u brzuszka? Oj! Małgosiu spytaj mamy! My to... ptaszkiem nazywamy; To kogucik (co nie lata), Ma go dziadziuś, brat twój, tata. Powiedz Jasiu czy źle zrobię, Jak go złapię w rączki obie? Oj! Małgosiu zuch jest z ciebie! Będzie dobrze mu jak w niebie; Równie bosko będzie tobie, Jak majteczki ściągniesz sobie. Powiedz Jasiu co się dzieje, Czemu toto (tak!) p ę c z n i e j e ? Oj! Małgosiu tak już jest, Że i ptaszek miewa gest; Gdy się czule doń zagada Kurczyć się mu nie wypada. Powiedz Jasiu ale szczerze, Jak się karmi takie zwierzę? Oj! Małgosiu to żyjątko Ma apetyt jak prosiątko. Co zajada...? Czym...? I jak...? Dowiesz kładąc się na wznak.. Powiedz Jasiu bom głupiutka Gdzieżeś wetknął mi kogutka? Oj! Małgosiu pomyśl troszkę; Ten drań wziął cię za kokoszkę, A kokoszka winnaś wiedzieć, Na jajeczkach musi(!) siedzieć. Powiedz Jasiu bo się boję, Czy on skala gniazdko moje? Oj! Małgosiu mówiąc szczerze, W twą niewinność ja... nie wierzę; Sam widziałem (miałaś roczek!), Jak przysiadłaś sobie smoczek. Powiedz Jasiu czy ty czasem, Nie chcesz w pupę dostać pasem!? Oj! Małgosiu jeszcze jak! Wprost uwielbiam tortur smak; Ściskaj duś mnie, szczyp po plecach... Bo to strasznie mnie podnieca! Powiedz Jasiu czy mnie lubisz, Czemu (TAK!) się ze mną czubisz? Oj! Małgosiu TOŻ TAK SAMO Tatuś droczy się z twą mamą; Też... zabawia ją kogutkiem!, A ty jesteś... TEGO SKUTKIEM.. Mój Jasieńku SKRÓĆ MI MĘKĘ, Poproś ślicznie mnie o rękę!? Oj! Małgosiu w tym tkwi sęk, Że mój ptaszek nagle(!) zmiękł... Lecz nie marudź! Bo wieczorem, BĘDĘ BAWIĆ SIĘ TRAKTOREM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Dzień dobry we wtorek. Wklejam adres do mojego domku na razie w taki sposób: Potem pogrzebię w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.02.2005 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witaj grupo Józia... hmmm nie widze twojego albumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 witam wtorkowo znowu przymroziło w nocy Bodekku - szybko ci poszło i całkiem spora chałupka wyszła, teraz już wcale nie widać, że to, "kanada" Józia - zarazo jedna, daj jeszcze jedno odwołanie poprawne, bo te wchodzi na stronę logowania na fotoonet donoszę, że wczoraj odebrałam drzwi wewnętrzne. narazie wsie ofoliowane, ale chyba ładne będą. przejechałam pół miasta (spod granicy na prawobrzeże ) z przyczepą wyładowaną drzwiami i panelami na podbitkę. i sukces nawet udało mi się parę razy nawrócić i cało wrócić mam małą zagwostkę - facet niby mierzył otwory drzwiowe w każą stronę, a jak przyszły to, okazało się, że mają mniejszą wysokość i trzeba będzie zamurować część przy nadprożu. czy to, normalne? po co więc mierzył? i tak drzwi przyszły za szybko - nie zdążyłam z podłogami i muszą sobie w kącie poczekać na swoją kolej ale co tam, życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 witam wtorkowo! maksiu - dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 monka - od kolorów to moja małżonka ja to tylko techniczny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 czupurek - fajnie że ukryta nikt nie wie co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.02.2005 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 bodek: prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.02.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Siema! Budma, budma i po budmie.... nie ma o czym gadać... człowiek był tak przemęczony że rano krew z nosa leciała... o 6 wstawanie i o 23 czasami o 1 spanie!!! koszmar! jednego dnia butów nie mogłam nałożyć, tak spuchły i tak bolały...mam nadzieję, że na marne mój wysiłek nie pójdzie... ludzie widząc towar i mając porównanie z tym co konkurencja sprzedaje od razu widzi różnicę, w klasie wykonania i wyposażeniu - i nawet się nie krzywią na ceny!!! UWAGA do końca lutego bardzo promocyjne ceny naszych bram!!! Podaje również namiary na tynkarza: 419 36 14 lub 502 408 171! na razie tyle, bo mam tyle pracy, że nie wiem w co łapki włożyć Pawel - wyślij to wstrętne zdjęcie, adres e-mail masz w moim profilu!!!nic nie mów na temat tej podopiecznej - zgroza i jeszcze raz zgroza!!! Szukamy przedstawiciela, który pracował by w zachodniopomorskiem i jeździł by od czasu do czasu w Polskę, jęz. niemiecki i trochę techniki! warunki wynagrodzenia bardzo dobre! niestety z 3 ogłoszen w wyborczej nici!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 uwaga - dzięki uprzejmości maksia są nowe zdjęcia łącznie z nową bramą jolly - sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Maksiu,nie mogę zmienić w profilu, bo woła, że podpis za długi. Znasz sposób? Już poskracałam, co się da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Jak teraz? Wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts