Józia S. 01.02.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=34246&q=Spec25&k=2 Monka, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 no teraz widać widzicie? wszystko ma zrobione i dopiero teraz się ujawniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.02.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Józia fajnie masz, podoba mi się. Ale ty odważna babka jesteś z tymi kolorami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witam aleście popisali....... Miłego dnia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.02.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Bodekk hmm...jak prace??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.02.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Józia zdjęcia ekstraTy już wszystko zrobiłaś?ale masz ładnie kuchnia mnie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Józia zdjęcia ekstra Ty już wszystko zrobiłaś? ale masz ładnie kuchnia mnie powala Dzięki Iwona, ale jak patrzę na inne chałupki, to czuję niedosyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Cześć młodzieży! Józia S Śliczną masz pościel w sypialni Jolly biedna ty jesteś, mam nadzieje, że chociaż jakieś efekty finansowe z tego całego budmowania będą Rozumiem, że szukacie przedstawiciela do swoich bram? Powtarzam pytanie: Te 17 zł, to robocizna+materiały? Bodekku Ta brama jest szara? A jak z resztą otworów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 01.02.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witajcie wtorkowo, Józia, naprawdę ładny ten Twój domek. I kolory też mi się podobają. Serio. Tylko czemu chciałabyś go sprzedać? Bodek, gratuluję tempa - efekt całkiem całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.02.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Delfiku - tak te 17 zeta to robocizna i materiał Knaufa (wraz z tymi kątownikami przy narożnikach)! Niedługo ruszają, więc zobaczymy co z jakością... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Jolly sprawdź ich, bo chyba będe chciała z nich tez skorzystać. Możesz ich postraszyś, że nie polecisz (kij) lub obiecać, że polecisz dalej (marchewka) Jak z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 01.02.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 No Józia, kolorki to ty lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 01.02.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Witam wszystkich!!! Jozia, bardzo cieply kolorowy domek... najbardziej podoba mi sie niebieska lazienka - bo to moj ulubiony kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 01.02.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 czupurkuwysłałam wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.02.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 odpisałam hej, wiecie jak to, jest z wymiarem (wysokością) tych ościeżnic czy nie? bo nie wiem, czy mam za krótkie, czy otwory jakieś niewymiarowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 A robiłaś na zamówienie? Czasami niby robia na zamówienie, ale proponują typówki najbardziej zblizone rozmiarami do wymiarów rzeczywistych, żeby było taniej. ja tak miałam przy oknach. Może tu było podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.02.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Słuchajta! Oglądam te zdjęcia Józi, ale szczerze???????????????? zdjęcia nie odddają klimatu i wyglądu jak na żywcu!!!!!!!!!!!!!!! Józia ma rewelacyjną kuchnię, łazienka na górze to w ogóle wypas, pokój dziewczyn Ali i Kingi - to naprawdę królestwa, no i salon - na zdjęciu porażka - a w realu duuużo miejsca i przytulny, odnośnie schodów też muszę się wypowiedzieć - są piękne (niestety nie stać mnie!) !!! ZDJECIA NIGDY NIE ODDADZA RZECZYWISTOSCI!!! mam nadzieję, że nie narażę się Józi i nie zachęciąam wszystkich forumowiczów do grupowej wędrówki do Gryfina? Wybacz Józiu, ale Twój dom, jego kolory i wyposażenie, jego przytulność tylko na żywcu!!! (jesteś kiepskim fotografem) Kto nie wierzy, niech jedzie i się przekona..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 hihihi Delf - ale wyjechałaś z tą pościelą Maggie - w moim przypadku potwierdza się powiedzenie, że z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu Miśki, SP, - cieszę się, że podobają się kolory. Wybierała je Ala (13 lat) a ja, nie bacząc na konsekwencje, zatwierdziłam i kupiłam. A teraz, może się już przyzwyczaiłam, dobrze się w nich czuję. Nawet lepiej niż w pastelach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.02.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Jolly,kocham cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.02.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 delf - brama jest brązowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts