Józia S. 02.02.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dzień dobry w mroźną lutową środę. Niedługo Walentynki. Ja jestem Walentynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2005 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 witajcie Józia Walentyna... ładnie trzeba bedzie pamiętać :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.02.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 ja również witam środkowo Paweł - faktycznie mam cosik 211 cm, więc zostaje klejenie. wczorajszy dzień i noc u nas przegrana. Rolf zjadł mi jeden element jeszcze nie zamontowanej, świeżutkiej ościeżnicy i właśnie majster dzwonił, że jakiś gnój w nocy ukradł mu wszystkie narzędzia z samochodu. kurka nigdy u nas nie było kradzieży, aż do dziś. majster stracił 3 wiertarki, piłę, fleksa - i nie ma czym robić życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 witajcie - środkowo! jeszcze dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2005 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 co tak pusto? wszyscy w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 02.02.2005 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam wszystkich w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 02.02.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 dzień dobry środowo grypowo zbieram kasę na rozpoczęcieBodekkuWykaz pieśni, jakie należy śpiewać podczas jazdy samochodem, gdy rozwija się następujące prędkości: 90 km/h - To szczęśliwy dzień... 100 km/h - Cóż Ci, Jezu damy... 110 km/h - Ojcze, Ty kochasz mnie... 120 km/h - Liczę na Ciebie, Ojcze... 130 km/h - Panie, przebacz nam... 140 km/h - Zbliżam się w pokorze... 150 km/h - Być bliżej Ciebie chcę... 160 km/h - Pan Jezus już się zbliża... 170 km/h - U drzwi Twoich stoję, Panie... 180 km/h - Jezus jest tu... 200 km/h - Witam Cię, Ojcze... 220 km/h - Anielski orszak niech Twą duszę przyjmie... bardzo przydatne pieśni szczególnie przy takiej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.02.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam ! Słuchajcie ja raczkuję Myślałam, że już po wybudowaniu domu to teraz zrobić drugą budowę to będzie pryszcz, a tu . Co z tego, że mam warunki z gminy, jak mi się przypomniało, że muszę mieć z wodociągów i na oczyszczalnię (na szczęście tym razem gaz odpada). Czupurek te 211cm to sprawka pana M! ja miałam to samo! pewnie Teska i Ivett też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Didi,witaj w klubie budujących ponownie.A właściwie to ty mnie powinnaś powitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.02.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Paweł_ Dla mnie dach "wielospadowy" to po prostu więcej niż jedno czyli dwuspadowy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.02.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Józiateż coś znowu zaczynasz budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Iwona G - dzwoniłam, powiem ci pod koniec dnia co ustaliłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.02.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witajcie, Czupurek, czyli jednak drzwi typowe... Didi a co ty będziesz budować? Dom dla córci? Nie za wczesnie? Józia S to samo pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.02.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Delf - tak niestety typowe 10 dowodów na to ze komputer jest mezczyzna 1.Komputer nigdy nie robi sobie sam niczego do zjedzenia. 2.Pod efektowna wielka obudowa jest glównie pustka i gorace powietrze. 3.Nie robi nic dopóki mu nie pokazesz jak. 4.Im bardziej szczególowo mu wyjasnisz jak ma cos zrobic tym wolniej to robi. 5.Gdy tylko na chwile sie oddalisz przechodzi w stan bezczynnosci lub zasypiania. 6.Jest zawsze chetny do pomocy ale nigdy gdy naprawde jej potrzebujesz. 7.Gdy rzeczy ida zle on jest zawsze z siebie zadowolony. 8.Nigdy nie mozesz za nim nadazyc zawsze konczy pierwszy. 9.Potrafi genialnie udawac idiote. 10.Najwazniejsza dla niego jest najwyzsza liczba na procesorze i wielkosc "twardziela". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 02.02.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam wszystkich środowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.02.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Ewa opisałam na priv nie bierz Pana M (zapytaj choćby Teskę) że też ta cholera jeszcze wałęsa się na naszym terenie , ale myślę że w dobie internetu, jego dni są już policzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 02.02.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witajcie, Didi a co ty będziesz budować? Dom dla córci? Nie za wczesnie? Józia S to samo pytanie No następny dom. Złapałam bakcyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 02.02.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam!!! i... zmykam na zakupy lece... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.02.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Takiej to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 02.02.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Didi masz racje juz się wywiedzialem ze dwuspadowy to tez wielo Czupurek doczytalem sie w technicznych info z firmy Dre ze wymiar zewnętrzny po opaskach to 211 w wysokosci więc jak masz 211 i podniesiesz delikatnie oscieznice o 5 mm to powino zakryc a góry i tak nie widac bo z reguły akryluje sie przy oscieznicach. Zawsze to jakies rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts