czupurek 02.02.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 mało nie umarłam Zamiast we wtorek, wraca w poniedziałek z delegacji mąż. Wchodzi do sypialni i widzi gołą żonę w łóżku i stojącego obok łóżka gołego, uśmiechniętego faceta w narciarskiej czapce na głowie. - Czekaj ty ..... - zwraca się do małżonki - później się policzymy. Potem podchodzi do uśmiechniętego gościa i pyta: - A ty kto jesteś? Facetowi uśmiech zamiera na ustach i odpowiada: - Jestem totalnie pojebanym kretynem. - Dlaczego? - mówi zaciekawiony taką samokrytyką mąż. - Bo wczoraj na stadionie X-lecia zapłaciłem ruskiemu 450 złotych za czapkę niewidkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.02.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Paweł - dzięki za poświęcenie czasu. Może więc nie będzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.02.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 mało nie umarłam Zamiast we wtorek, wraca w poniedziałek z delegacji mąż. czupurek, ale to nie był Twój mąż? A tak w ogóle - dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 czupurek - dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.02.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 pewnie, że nie... to byłam JA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.02.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Czupurek dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 02.02.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Didi a co ty będziesz budować? Dom dla córci? Nie za wczesnie? Delf co to to nie! nie będzie miałą tak łatwo! dostanie mieszkanie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Didi - dopiero jeden skończyłaś czyżby brak utarczek z wykonawcami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.02.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 co to to nie! nie będzie miałą tak łatwo! dostanie mieszkanie i tyle Ładne mi "i tyle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 03.02.2005 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Dzień dobry w Czwartek - Tłusty.Już jestem po pączku a zaraz będę jeszcze po kilku.Ps. Wczoraj piekłam. Udały się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2005 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Józia: widze ranny ptaszek z ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 03.02.2005 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witam wszystkich pączkojadów , ja narazie 2 pączki wciągnąłem ale pewnie do 10 dzisiaj dojdę Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 03.02.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witajcie! Ja jeszcze przed pączusiem, ale najpierw pojadę na fitness, a dopiero potem uraczę się pączusiem. Boddeku mniej więcej po ok pół roku od zamieszkania, po odwiedzeniu nas przez wszystkich gości......poczułam pustkę.NUDA! więc coś trzeba robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.02.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 witajcie pączkowo i czwartkowo! Didi - to ja mam jeszcze czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 03.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 witam czwartkowo ja już zjadłam 2 (a miałam się odchudzać ) Didi - brakuje wrażeń, a ja na ten przykład jestem zmęczona tą moją budową. i humor mi wczoraj siadł jeszcze bardziej, jak się dowiedziałam, że kafle kłaść będą dopiero w marcu jeszcze tyle czasu przyjdzie mi mieszkać na betonie, i patrzeć na budowlańców pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.02.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witam Ja dla odmiany już po faworkach, pączusie będą później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.02.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 witam w tlusty czwartekczekam na pączkimoże ktos doniesie? http://www.kuchnia.com.pl/DiD/paczki1.jpgzapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 03.02.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Dzień dobry wszystkim łasuchom Dzisiaj poszaleję kalorycznie ale jutro wage będę omijać szerokim łukiem.. Kto wie, może nawet splunę na jej widok Czupurek, dziekuję za namiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.02.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 Witajcie, jak humory? Dzisiaj będą chyba dobre, bo panuje ogólne rozgrzeszenie co do słodkości! Korzystajcie więc! Ewa byle, przez lewe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 03.02.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 muszę podzielić się swoimi uwagami może jestem w błędzie jeśli tak to sprostujcie ja przeproszę wg warunków zgłosiłam się do zarządu dróg powiatowych o uzgodnienia we wniosku podalam :nr drogi, nr działkimiejscowośćdołaczyłam mapkęotrzymałam uzgodnienia złaożyłam wszystko do starostwa o pozwolenie na budowę i ?wczoraj starostwo odpwiedziało że droga jest nie powiatowa a wojewódzka wszyscy wcześniej mówili że powiatowa dzwonie do zarządu dróg i co?Pan twierdzi , że niby skąd on miał wiedzieć że to jest droga wojewódzka i on nie czuje się winny i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts