maksiu 05.02.2005 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 sobota.. ludziska wypoczywaja.... przed sezonem budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.02.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam wszystkich. Chociaż wygląda na to, że jest zupełnie pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 05.02.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam,po zapoznaniu się z cenami silki zaczynam myśleć o betonie komórkowym czy ktoś może podzielić się informacjami ( cena,jakość, firma)? narazie oglądałam "SOLBET" z Solca Kujawskiego z góry dziękuje Gosikk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 05.02.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2005 Witam,po zapoznaniu się z cenami silki zaczynam myśleć o betonie komórkowym czy ktoś może podzielić się informacjami ( cena,jakość, firma)? narazie oglądałam "SOLBET" z Solca Kujawskiego z góry dziękuje Gosikk Czyżby Silka była tak droga? Mnie ostatnio przekonywano, że koszt budowy ściany z Silki 18 cm + wełna mineralna 12 cm, będzie bardzo podobny do ściany z BK 24 cm + styropian 12. Chyba warto porównać koszt kompletnej ściany, najlepiej razem z tynkami. Może ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 06.02.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 tralla la tralla la tralla la tralla la jadę zobaczyć zrealizowany już zamieszkany mój domek jak się cieszę na te wizytę papapa opowiem wszystko jak wrocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.02.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 gosikkw hurtowni Pablo na ul Spiskiej BK z Rurki o wymiarze 24-24-59 gęstość 500 kosztuje 5,10 z transportem na budowę i rozładunkiem (na 1m2 wchodzi 7 sztuk)solbet w SCMB też 500 24-24-59 kosztuje 6 zł z transportem bez rozładunkuA zna ktoś ceny ceny stali i gdzie ją kupowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosikk 06.02.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Monka dzięki za informacje widze że jesteśmy na takim samym etapie też jestem zainteresowana ceną stali i jeszcze betonu ?Z jakiego materiału będziesz miała ściany?Mam niezłą głupawkę,ale chyba jak wszyscy na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.02.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Zdecydowaliśmy się na ściany z BK i tak już pozostanie. Znam ceny stali z centrostalu:pręt żebrowany śr. 12 - 2,06 netto/kgpręt gładki śr. 6 zwój - 2,40 netto/kg, prosty - 2,54 netto/kgO ceny betonu jeszcze się nie dowiadywałam.Może ktoś podpowie gdzie jeszcze kupowaliście stal no i beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2005 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Monka: beton w Thomas Beton, szybko, prawnie i tanio.. nie pamietam w tej chwili nr telefonu do nich... poszukaj w wczesniejszych postach w tej grupie (tak gdzies kolo 2 lat temu), napewno znajdzieszpozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 06.02.2005 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Witam. Rok temu najtanszy beton byl w Top Beton w Stargadzie (B15 - 155 netto, B20 - 165 netto). Byla to wtedy cena nawet nizsza niz u Thomas Beton. Nie wiem jak jest teraz. Byc moze tamta cena wynikala z tego, ze dopiero wtedy zaczynali w Stargardzie (ale utrzymywali taka cene przynajmniej przez pol roku po otwarciu oddzialu). Koszt wynajecia pompy liczyli na 200pln za godzine. pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.02.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Dzięki za info A te "stalowe" zakupy to tylko w Centrostalu czy ktoś to jeszcze prowadzi? Bo akurat te hurtownie, które obdzwaniałam nie prowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margen 06.02.2005 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Witamsorki że tylko z problemami ale czasu mało, remont szkoła no i praca.. Szukam elektryka z uprawnieniami trzeba przenieść licznik, wykonać rysunek jednokreskowy oraz pociągnąć około 18 m do zasilenia domku. (od licznika w budynku gospodarczym) jeśli macie jakiś sprawdzony chetnie skorzystam- sam juz sie poddaje, jeden zwodził mnie miesiać, drugiemu wyszły uprawnienia.. eh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinek1 06.02.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Witam wszystkich serdecznie. Czy są na forum osoby które budowały lub budują dom w Stargargdzie. Czy możecie polecić tanią i solidną ekipę do stanu surowego zamkniętego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2005 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 marcinek: witaj... ja jestem ze stargardu... poszukam nr telefonu do gościa który mi stawiał domek, gdzie konkretnie sie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2005 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Marcinek 1 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2005 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 GrzegorzR zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.02.2005 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 no i na zapas witam wszystkich poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.02.2005 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 margen przesłałam na priva monka ja brałam stal z Betonstalu i Felmaxu (na Gdańskiej tuż przy Basenie Górniczym), jeśli chodzi o beton, to brałam z Arbetu, wychodziło całkiem tanio, wprawdzie chodziły słuchy, że coś nie tak z betonem, ale osobiście sprawdzałam w laboratorium - wszystko grało, za popme brali chyba 170 zł (za mniejszą). Do budujących z BK. Posiadam do odsprzedania po niskiej cenie około 200 suporeksów o wymiarach 24x24x59 - zostało z mojej budowy, brałam bez vatu przed vatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 witam starych i nowych kurcze - jak zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.02.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich! no już wytrzeźwiałam, ale to była sobota.... eh, nogi od tańca jak u kaczki, ale warto było!!!a jak wy spędziliście ostatnią sobotę karnawału???? co do stali, brałam w Hurtostalu, ceny trzeba negocjować, mają jedne z najtańszych tel. 4690845 i może jeszcze Sambud 4622217! Ja brałam beton kom. z Prefbetu, ale najlepiej to brać z hurtowni, zapytaj w Golbudzie w Goleniowie, i targuj i przekonaj, że później wszystko będziesz od nich brała, to cena będzie dobra ( oni mogą też bez ...) jak ci zależy!!!! Maksiu - co zrobić, by mój obrazek wrócił!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts