Miśki 07.02.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich w poniedzialek!!! To moj ostatni wolny wolny dzien. Od jutra zaczynam maraton pracy (do 17tego), a potem jade na 10 dni do Polski!!! Prosze zamowic ladna pogode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Maggie - dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 czupurek - sorki ty się nie denerwuj - to było tylko pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam! Kto pytał o Solbet?Moja opinia jest taka: Nie, lepiej z Rurki!Opinię moją opieram o własnym doświadczeniu. Na dom kupiliśmy BK z Rurki na pióro wpust na klej, ale na ścianki działowe na poddaszu już nam zbrakło i okazało się, że musielibyśmy na nie czekać ok 3 tygodni, więc pan w SCMB namówił nas na Solbet. No i.....nie dość, że nie były to 12cm, tylko 11,5cm, to potem tynk "dziwnie" na nich wysychał (przebarwiał się na "brudno" i trwało to dużo dłużej niż niż na BK z Rurki.Dlatego teraz kiedy już zaczynam drugą budowę, też będzie to tylko BK z Rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Didi - a co i gdzie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 No dobra! Powiem Wam! Zaczynam budowę garażu 3stanowiskowego z zapleczem socjalnym dla naszych pracowników. Działka tuż niedaleko domu, z okna widać Żeby mieć pełną kontrolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Didi - to już chyba pełna rozpusta aż 3 stanowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Bodekku to i tak za mało, bo w firmie mamy 4 samochody, ale tylko na tyle zgodzili się w UMiG. Budyneczek będzie miał wymiary 18x9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Didi - to faktycznie rozpusta moja chałupka (bez garażu) ma 14x7 Ty też jesteś wczorajsza solenizantka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.02.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Czupurek ja jestem sierpniowa (7.08) a Ty lutowa? Oj! Dużo zdrowia i słodyczy Didi Czupurkowi życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 07.02.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 ach dziękuję, dziękuję, super ci się zrymowało a, przypomniało mi się: brałam w wkt w pt farbę i patrzę, a na blacie twoja wizytówka leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.02.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 niektórzy to mają pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.02.2005 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 pusto tu jakoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.02.2005 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 wieczór... bywa tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 07.02.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Dzisiaj dostalismy maila z urzedu gminy: Plan Tanowo jest po wyłożeniu i Burmistrz uwzględnił większość złożonych zarzutów i protestów. Jednakże projektanci wykonujący plan nie wykonali woli zamawiającego czyli Gminy i nie nanieśli koniecznych poprawek związanych z uwzględnieniem protestów i zarzutów. Mając na uwadze powyższe jesteśmy w trakcie zmiany projektantów. Po naniesieniu niezbędnych korekt, plan będzie podlegał ponownemu wyłożeniu (wg harmonogramu terminowego planowane jest na luty 2006r.) i następnie zostanie przedłożony Radzie Miejskiej do uchwalenia(wg harmonogramu terminowego planowane jest na kwiecień 2006r.). Jednocześnie informuję, że w przypadku braku planu miejscowego można wystąpić o ustalenie warunków zabudowy i przy spełnieniu warunków wynikających z art. 61 ustawy o planowaniu i zagospodarwaniu przestrzennych uzyskać decyzję o warunkach zabudowy - co trwa około 2 miesięcy. W przypadku zapytań i wątpliwości, szczegółowych informacji udzielimy telefonicznie - tel. 4311815 - naczelnik wydziału Anna Szostak z poważaniem A.Szostak A dopiero co mowili, ze nie wydaja WZ a plan bedzie wylozony lada moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 07.02.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Nieźle przegięli z tym planem . Ale wspominałem ci że to tak może wyglądać z tego co mi pan Duda powiedział. Kurcze ciągle to tanowo mi chodzi po głowie tylko ten plan mnie lekko dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arthee 07.02.2005 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam Wszystkich,ale temp spada troszke za nisko jak na moj gust brrr!!! Mam pytanie:Czy macie moze namiary na ludzi od malowania wnetrz natryskowo? Pozdrowienia Arthee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 07.02.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Witam wszystkich serdecznie! Proszę o informację o Waszych doświadczeniach z montażem odkurzacza centralnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.02.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 witajcie wtorkowo! Miśki - współczuję, to znaczy że macie więcej czasu na przygotowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 08.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 witam również Arthee - a czemu nie wałkiem? pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts