Nasz Domek 09.02.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 witam...hmmm...czy jest jakiś kod dostępu do grupy szczecińskiej , wiem człowiek nie zaznajomiony z towarzystwem, nie bywały....no ale gdzie mam zapytywać jak nie w grupie która stawia domy , może nawet obok mnie, i może mi podpowiedzieć conieco....ponawiam, czy ktoś ma jakieś kosztorysy wykonawcze ekip budowlanych, tak dla porównania za ile się u nas w rejonie da postawić chałupę, 140 m2, prosta,dach dwuspadowy. garaż w bryle,parter z poddaszem.....?POzdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.02.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witam Nasz Domek, ja niestety jestem na podobnym etapie jak Ty więc niewiele mogę pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.02.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Didi - Muratora mam ale to jest studnia ala zbiornik na deszczówkę a nie studnia na wodę każda odpowiedź będzie mile przyjęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.02.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Nasz Domek kto pyta nie błądzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.02.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witam wieczorową porą. Coś bardzo pusto dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.02.2005 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Ostatnio przewaznie pustawo tu wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.02.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Zastanawiam się na wyborem materiału na budowę domu, głównie rozważam BK lub Silkę, może ktoś jest w stanie powiedzieć jaka jest różnica w kosztach wybudowania kompletnej ściany (domu) z tych materiałów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.02.2005 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witam wszystkich! 3 pytania do zaawansowanych: 1. Ile płaciliście elektrykowi za kompletną instalację w domku? 2. Ile płaciliście tynkarzowi za tynki wewnętrzne? 3. Ile płaciliście za wylanie posadzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.02.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Zastanawiam się na wyborem materiału na budowę domu, głównie rozważam BK lub Silkę, może ktoś jest w stanie powiedzieć jaka jest różnica w kosztach wybudowania kompletnej ściany (domu) z tych materiałów. GrzegorzR! O kosztach budowy z różnych materiałów pisali w którymś z Muratorów. Niestety pamięć już nie ta - trzeba szukać, najlepiej w archiwum. Koszty to nie wszystko - zwróć uwagę na wady i zalety poszczególnych rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.02.2005 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witajcie! Odkurzacz centralny RomanW chodzi tylko o montaż? u mnie zrobili to fachowo i szybko! sprzęt działa! i jestem naprawdę zadowolona Didi! Jaki montaż? Ceny, wykonawcy, porównania! Ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.02.2005 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Fajnie tak pisać samemu na pustym forum! 4 posty do przodu! A wieczór taki piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.02.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 GrzegorzR! O kosztach budowy z różnych materiałów pisali w którymś z Muratorów. Niestety pamięć już nie ta - trzeba szukać, najlepiej w archiwum. Koszty to nie wszystko - zwróć uwagę na wady i zalety poszczególnych rozwiązań. Oczywiście zgadzam się, zalety i wady poszczególnych materiałów są bardzo ważnym elementem, więc jeżeli ktoś może podzialić się swoją wiedzą i doświadczeniami, to oczywiście będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.02.2005 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 AAAAaaaaaaaaaaaa.......................... byłbym zapomniał (gdzie jest mój Geriavit?): Drzewiej (czyli dawniej) ktoś z szanownych forumowiczów pisał o przyzwoitych i tanich deskach nadających sie na podłogę na strychu.Oddam (lubię to słowo) królestwo, nie ....... pół królestwa za informację gdzie i za ile takie deseczki można "łyknąć". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.02.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 RomanW - Niezupełnie puste. Mam jeszcze kolejne pytanie. Może jest ktoś kto ma jakieś doświadczenia, lub wiarygodne i sprawdzone informacje, jak wygląda sprawa płacenia podatku VAT przy zakupie działki od osoby prywatnej, która ma kilka działek, ale w chwili obecnej planuje sprzedać tylko jedną (od 1 maja 2004) żadnej jeszcze nie sprzedała, co do sprzeday kolejnych nie ma jeszcze konkretnych planów. Trochę poszperałem po archiwum, ale to co znalazłem to były podlądy dość rozbieżne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.02.2005 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 GrzegorzR! O kosztach budowy z różnych materiałów pisali w którymś z Muratorów. Niestety pamięć już nie ta - trzeba szukać, najlepiej w archiwum. Koszty to nie wszystko - zwróć uwagę na wady i zalety poszczególnych rozwiązań. Oczywiście zgadzam się, zalety i wady poszczególnych materiałów są bardzo ważnym elementem, więc jeżeli ktoś może podzialić się swoją wiedzą i doświadczeniami, to oczywiście będę wdzięczny. GrzegorzR! Tylko ściana trójwarstwowa! Reszta to podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.02.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Informacja dla zapracowanych:Proszę nie pisać żadnego PUK .... puk otwieram!!!, bowiem dzisiaj tj. w czwartek jest już otwarte!Jam żem to uczynił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 10.02.2005 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Dzień dobry w czwartek,dzisiaj wywiadówka. Iść czy wysłać Józia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.02.2005 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Witajcie... Józiu.. to zależy...czy ma być spokojnie czy "rozrywkowo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.02.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 witajcie czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.02.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Roman W - ale się rozbujałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts