Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Obecna! Witam wszystkich po pracowitym urlopie. na budowie u mnie pracują jak pszczółki - ocieplacze (na zewnątrz), tynkarze (w środku) i jeszcze jedna ekipa układa dachówkę. Wybrałam po dłuuugim namyśle unibet, zobaczymy czy się sprawdzi :). Jak tak dalej pójdzie to może wprowadzę się przed zimą (tak nieśmiało marzę). Teraz szukam taniego instalatora co. Co tam u Was.

Bikosa 3-mam kciuki.

Joasia - nie złapałam wątku :roll: - jaki delfinek do zafugowania? Dla rozrywki jakiś wiersz by się przydał, może jednak coś napiszesz?

Pozdrawiam forumowiczów

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Generale Joasiu Jasia! Kapitan Ivette melduje się na rozkaz!

Księgowa! Kiedy Ty zaczęłaś, bo coś mi się widzi, że tak jak ja na początku czerwca. I już robisz tynki i ocieplenie? Ty to jesteś prawdziwa Księgowa. Gratulacje!

P.S. Ile dałaś za Unibet? Ile metrów ma Twój dach? Ważne, bo też ciągle mogę zmienić decyzję na temat dachówki (ostatnie dni) - o Unibecie słyszałam dobre wieści.

Pozdrowionka dla wszystkich budujących Szczeciniaków - towarzyszy doli (jak wszystko wychodzi) i niedoli (gdy dostajemy wariacji z powodu milionów sprzecznych informacji).

marynarz grapusek melduje się na okręcie :lol:

mało piszę gdyż prawie całą swoją elokwencję przeznaczam na szczeciński UM, ale ... ale... lada dzień może dostane pozwolenie kończe więc i dalej sciskam kciuki za szczecińskie urzędniczki :wink:

miłego budowania

PS.

ivette - dzięki za namiary na hurtownie w Dobrej - chyba naprawdę są najtańsi :roll:

NO! Aż miło... z drugiej strony, jeżeli wszyscy tak dzielnie się obudzili na myśl o poematach - to nie powinnam już nic pisać, z trzeciej strony - możnaby zawsze postraszyć umiejętnościami wokalnymi....

Nic to - późną jesienią zarządzam (samowolnie ale mam nadzieję z poparciem) spotkanie klubowe. Czas i miejsce wyznacza komitet założycielski. Skład komitetu ustala rada. Radę stanowią członkowie grupy. Howgh!

Witam Wszystkich! Widzę, że grupa się rozkręciła, zgłaszam się na spotkanie nr 2.

Ivette - ja zaczęłam dokładnie 15 kwietnia od wykopów i staram się wykorzystać słabą koniunkturę w budownictwie (lepsze upustydo wynegocjowania). Co do Unibetu to dostałam 18% od cen producenta upustu na dach i całość na 200 metrów wyniosło z rynnami, 2 wyłazami na dość skomplikowany dach ok. 12.000 zł (bez drewna). Ale dzięki ocieplaczom odkryłam firmę, która podejrzewam że sprzeda jeszcze taniej - firma Knitter. Niestety ja się za późno o nich dowiedziałam. Firma ta ma wszystko od betonu po dach - teraz negocjuję u nich ogrzewanie.

Grapusek - moje ekipy zaczęły prawie natychmiast murować fundamenty - było im śpieszno do pieniążków :wink:

Pozdrowionka dla czytaczy!

bardzo chce sie spotkac- co powiecie o porodowce w zdrojach? :wink: byl by porod rodzinno- muratorowy! a serio, to jak sie zbytnio nie pospieszycie z terminami to moze do listpada dala bym rade. jesli nie to moze ktos zamiesci sprawozdanie ze spotkania z fotkami :) ??

strasznie fajny dzionek dzis mamy 8)

ps. joasiu, zglaszam akces do chorkow!

pozdrawiam wszystkich