Didi 11.02.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Monkawysyłam ci takie zdjęcie "wiązara" na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.02.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 O kurcze nie masz podanego maila!Prześlij do mnie maila, a zaraz odeślę ci zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 11.02.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witajcie, Na wywiadówkę poszliśmy razem z Józiem, bo Ala stwierdziła, że iść do niej na wywiadówkę to zaszczyt Może i tak, bo średnia 4,8. Didi, kawał o egzaminie z fizyki - super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.02.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 och witam wszystkich, dziś piąteczek Delf - dobre te "babskie forum" - skopiowałam i wysłałam koleżankom... i kolegom też, a co niech wiedzą, że my wiemy. no ostatnie dwa kolory farby kupione - znowu grupa żółta i oranż/łosoś. a tak wogóle to, różnice są jedynie subtelne. wczoraj byłam niepocieszona bo, kolor w sypialni wydał mi się za ciemny (ale to, był wieczór) - wjeżdżam dzisiaj i jest ok - jaśniutko. a farba firmy caparol jest super. wzięłam lateksową uni-latex za 7 zł/l (baza). Po podwójnym malowaniu krycie jest dobre, struktura matowo-aksamitna, kolor miły - nie żałuję wyboru, a najbardziej cieszę się z zaoszczędzonej różnicy między caparolem, a tikurillą. teraz latam za listwami przypodłogowymi - z racji jasnych podłóg i ścian, wymyśliłam, że dobiorę do drzwi w kolorze calvados, no więc latam z kawałkiem ościeżnicy (dobrze że wzięłam tą najkrótszą część ). miłego dnia wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 11.02.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 W sprawie stropu!tam gdzie strop łączył się z innym powkładałam pręta (dużo pręta), mimo wszystko strop jest podzielony jakby na pomieszczenia, także tam gdzie mam pręta stoją ścianki działowe! innych wzmocnien nie dawaliśmy w stropie... cały nacisk stropu jest na ściany zewnętrzne i one biorą cały nacisk na siebie... więc to co opowiada ta architekt - to trochę ściemnia, albo się boi i tyle!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 11.02.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 No właśnie też tak myślę! Dzięki Jolly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 11.02.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Czupurek, jak tam kafelkarz? Wybrałaś juz fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.02.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ewa - jak narazie wybrałam - właśnie przechodzi próbę generalną w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Teska - czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Didi - z tym projektem to jesteś farciara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.02.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Józia S. - gratuluje wyników zwłaszcza latorośli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 11.02.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Pamiętacie, że szukam architekta? To teraz coś powiem! Śmiałam się, że jak dobrze poszukam, to z 10tys zejdę do 1 tys i....... okazało się, że jakieś 5lat temu męża brat zaprojektował sobie "coś takiego" na cele warsztatu samochodowego, ale znalazł kupca na działkę i ją sprzedał a indywidualny projekt leży w jego szafie i łapie kurz. Powiedział, że chętnie nam go sprezentuje. Dobry !!! Matko, Didi chyba nie będziesz mieszkała w garażu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 11.02.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Ewa - jak narazie wybrałam - właśnie przechodzi próbę generalną w sypialni Czupurek a co na to mąż ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 11.02.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Maxymov - dopiero teraz do mnie dotarło, jak to zabrzmiało uściślając kładzie podłogę w sypialni i pokreślam SAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 11.02.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Czupurek- Hi hi hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 11.02.2005 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Czupurku: dobre z tą próbą generalną :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 11.02.2005 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Witam! Za tydzien o tej porze bede kolysac sie na falach Baltyku Napisaliscie, ze hoho, bylo co czytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 12.02.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Czupurek, dopiero teraz przeczytałam twoja odpowiedź dotyczącą kafelkarza. Powaliłaś mnie kobieto na kolana!!! Musze zapamiętać ten sposób sprawdzania fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.02.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Witam wszystkich weekendowiczów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 12.02.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Teska, za dużo to nas nie ma. Całe my dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts