Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Hej- melduję, że żyję :lol:

Jolly- mój Pan z banku- zdemenciały totalnie- zachowywał sie niemal identycznie. Aż się zastanawiam, czy to nie ten sam z PKO SA.

Monka - co do stropu postaram sie zaraz na priv.

Więźba- elergon czyli po prawej za julianem- więxba nienajgorsza, pan miły ale terminowość- porażka. Trzeba zwracać uwagę aby nie byłó dużo kory, oflisów (czyli takich scięć nie dających prawidłowego przekroju), sęki nie moga być na wylot- to chyba najwazniejsze). Ja więźbę brałam u Kudry przy Salezjanach- słownie było.

Dobry wieczór!

Ja też sie jakoś trzymam (chociaż po wczorajszej nocy pojechałam dzisiaj liczyć moje dachóweczki) 8) :wink:

Za chwilę Walentynki, a ja sama :cry:

Ale, jak mawia mój tato: 8 marca - Święto komunistyczne,

14 luty - Święto kapitalistyczne,

i nie obchodzi żadnego :D

To ja tez nie będę, a co! To niehumanitarne tak hucznie obchodzić Św. Walentego! :evil:

Witajcie w Walentynki!

My (w domu) walentynki obchodzimy już od soboty (a co!). Są balony rozwieszone, świeczki w serduszka i wszelkie czerwone się palą, i kartki (6szt) każdy dla każdego, no i prezenty; wszelkiej maści przytulaki. No i wczoraj film "zatańcz ze mną"

Życzę Wam na dziś i zawsze MIŁOŚCI

Witajcie!

ja mam Walentynki codziennie.... kiedyś czekałam na kartki, sms-y, ale teraz? mam swojego Walentego!!!!

Miśki - mam nadzieję, że się pojawisz!!! Czekam z szampanem zmrożonym... :wink:

Józia - Ty to masz dobrze, musisz dać mi wskazówki, jak wychować dziecko by być z niego tak dumnym, Twoja Ala to naprawdę Anioł!!! :D

Czupurku - dobre z tym testowaniem w sypialni... :oops: :lol:

Delf - nie martw się - uczucie tęsknoty do ukochanego to bardzo miła sprawa, tak fajnie wierci w brzuchu.... 8)

a tak poza tym:

- w środę lub w czwartek uruchamiamy kotłownię - oby mróz zelżał!!!!

- a później już tylko tynki i ....

- wanna love story pasuje - będzie extra!!!

- po ostatnim sztormie - wszystkie dachówki na swoim miejscu!

no i wiecie co?

kto mi da znać co grozi kierowcy, który zapomniał zrobić przeglądu i od 10/2004 jeździ bez niego???? czy są jakieś kary?????

Dzię dobry wszystkim w poniedziałek!! No i znowu , kurcze blade zima zawitała do nas. A poszła stąd, a kysz, a kysz!!

Bikosa, dzięki za szczegóły dotyczące pana ze składy drewna, na pewno zwróce uwagę na to. Na razie jeszcze jestem w blokach startowych, bo dopiero dzis mam miec pozwolenie na budowę, więc mam nadzieję, że pan się wyrobi do czasu jak u mnie będą stawiali dach :D

Jolly, jeśli nie taki kierowca nie brał udziału w żadnej stłuczce, to nic wielkiego nie powinno się stać. Po prostu jedzie do stacji diagnostycznej i takowe badania robi, a następnego dnia najdalej dostaje autko z podbitym dowodem rejestracyjnym, że badania są OK. Tak przynajmniej było w przypadku mojego męża - sklerotyka :lol: :lol: Gorzej natomiast, jesli była stłuczka. Z tego co wiem, nawet jeśli nie jego wina, to i tak są problemy, bo auto w świetle prawa jest niesprawne.

Witajcie wszyscy

didi

dzięki za zdjęcie poglądowe :D

Ewa

znowu mnie zirytowałaś tą prędkością, to w sumie ile czekałaś na pozwolenie? Wiesz co tak sobie myślę że Ty mnie w jakiś sposób mobilizujesz :D

Jak napisałaś że od nowego roku nasza gmina nie pobiera opłat za włączenie sie do sieci wodociągowej to tak mnie to wkurzyło że umówiłam się z innymi osobami na spotkanie do Wójta i wynegocjowaliśmy zwrot wniesionych opłat :lol: A co ma się te zdolności :lol: