jolly 15.02.2005 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Czupurek - piękny ten gres i te listwy ozdobne, na pewno będzie super wyglądało! Rób, rób, pokaż zdjęcia, a ja na pewno zgapię... (o ile będzie mnie stać!), bo kolory są takie, jakie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.02.2005 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 jolly: widzisz... najproste rozwiązania są najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.02.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Jolly - a zgapiaj jak ci się widzi Didi - widocznie moje oczy nie działają. o rabatach w samym hiperze nie chcieli słyszeć (za małe ilości), ale jak mówiłam wcześniej, zamówienie puszczam przez hurtownię koleżanki więc dostanę 10-12% (nie jest to, jak u ciebie 20, ale patrząc na cenę i tak zostanie trochę na waciki ) a na ścianę w kuchni chciałabym z tubadzina mozaikę perłową, ale kurcze nigdzie jej nie ma, a zdjęcia w internecie, są tylko zdjęciami http://katalog.tubadzin.pl/mini/ms-perla.jpg http://katalog.tubadzin.pl/kolekcje/mini/mozaiki_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 15.02.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Dziękuję wszystkim za gratulacje Cieszę się z tego pozwolenia jak nie wiem co Teraz zostaje mi tylko mieć nadzieję, że panowie budowlańcy, dostawcy materiałów i cała brać budowlana nie zniszczy mi tego rewelacyjnego nastroju. Trzymajcie za nas kciuki, my powolutku wjeżdżamy na pas startowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 i znów spadamy ale za to przestało sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.02.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam Moi Mili! Widze, że pomimo niekorzystnych (ale pieknych) warunków meteo budowanie trwa i nie szkoda, że po części wirtualne. Kurcze, jak ja bym chciała juz cos pomalować... a tu gipsy i kable ze scian błeeee... tradycyjnie juz zazdraszczam Bodekku droge mam jak marzenie.. i działa Pytanie: Mozecie polecic jakies fajne miejsce, zeby wyjechac z rodzinka na weekend (teraz oczywiście)? Będe wdzięczna za namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 delf - no to się cieszę u mnie póki co też się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.02.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Witam, Ewa- super, teraz jak burza do przodu mknijcie!! (Ja swoje pozwoleństwo dostałam prawie rok temu- oj, co to za radość była ). Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.02.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Aha- czy ktoś zna godnego polecenia stolarza do zrobienia schodów?? (no i jeszcze z cenami niższymi niż sufitowe oferty jakie dostaję) Będę dźwięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.02.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 bikosa - sam jestem na etapie poszukiwań jak coś znajdę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 15.02.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2005 Hej Bodekku- idziesz łatwiejszą drogą tzn będziesz miał schody ażurowe- na takie wg oferty np Rintala to max 8tys wyrzucisz. Ja mam gorzej bo musze betonowe obudować i tu chca prawei dwa razy tyle Józia, dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2005 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witajcie... zima nie ma zamiaru poscic.. a szkoda bo droge do domu mam beznadziejna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 witajcie środkowo! co do zimy to bez komentarza bikosa - ta droga wcale nie jest łatwiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2005 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 bodek: dzis rano to juz naprawde tragicznie.. mam 15 km jazdy po lodzie, w ktorym odbijają sie slicznie drzewa rosnące przy drodze.. 30km/h i ani grama wiecej, bo strach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 maksiu - na taką drogę to kolczaste opony a tak na marginesie kiedy to się skończy już nie mam cierpliwości - wszystko stanęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.02.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Witajcie!!! kogo zarazić ogromnym dołem który nastał w mojej duszy?????? może ktoś zechce podzwigać to ze mną??? Delfiku - my wyjeżdżamy w następny weekend do szklarskiej poręby, a tam polecam:izerską chatę (pensjonat a"la willa) lub (Józefina)! Ot tak może tam mojego doła zostawimy... Bodekku - wygońmy to białe dziadostwo, cholera kupiłam 1.5 tony cementu i chyba się zmarnuje.... no bo jak tu wylewać posadzki???? Maksiu - Ty wiesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 16.02.2005 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 jolly: wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 jolly - masz jakies pomysły ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 16.02.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 Bodekku - liczyłam na Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.02.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2005 muszę podumać i odczynić jakieś czary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts