czupurek 17.02.2005 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 witam również Józia - ty to masz dobrze. ja niestety o żadnym wyjeździe marzyć nie mogę, w środku pola walki akurat jestem. nic tylko malowanie, szliwfowanie, kaflowanie, a wkoło siwo, duszno - jak to, na budowie melduję - pokój syna gotowy. mimo ścian w kolorze niebieskim - wszystko wygląda przyzwoicie. piekne gresy z nowej gali już mam w domku. ostatecznie wytargowałam 12% więc mat kosztował 69,80zł/m2, polerowany 119,50 zł/m2. z tych cholernych dekorów, po naradzie wojennej, w końcu zrezygnowałam (i już nie będzie tak pięknie ). no ale płacić za 2m2 ponad 2 tys. to, trzeba by na głowę upaść (nie te progi). zdecydowaliśmy, że w miejscach dylatacji zamiast tych dekorów listwy aluminiowe damy. będzie skromniej, ale myślę, że też ładnie. mozaika perła z tubadzina na ścianę w kuchni też odpadła - widziałam w realu - jest biała teraz zastanawiam się żeby dać zamiast glazury mleczną szybę - widziałam na forum - fajnie wygląda i pasowałoby mi do reszty. no to, pozdrawiam wszystkich i biorę się do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.02.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 witam czwartkowo! podobno od przyszłego tygodnia ma być cieplej oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.02.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witajta!!! RomanW - ja brałam okna z Modrzewia od firmy RAMPLAST - mają 2 rodzaje profila - oba produkcji niemieckiej, ja wybrałam Plusteka i jestem na razie zadowolona! Józia - a nie mogłaś małpo poczekać, my wypadamy do SZklarskiej za tydzień!!!, też na 3 -4 dni!!! ale jak już zdecydowałaś i będziesz miała czas to może podpowiesz mi później jaki hotelik albo pensjonacik wybrać??? weź namiarki!!! Miśki - Ty wiesz, że jak nie znajdziesz na mnie czasu, to Cię znajdę, nawet w zaspie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Miśki: ja tam bym potratkował poważnie groźby jolly :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.02.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 jolly nam się jakoś agresywna zrobiła to pewno przez tę pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 bodekku: to pewnie nie przez pogode.. ale przez wykończeniówke w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 17.02.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 no wiecie co? chłopy, żeby tak plotkować!!! nie wiem, ale raczej nie wykończeniówka, a pogoda, bo nie można nic dalej robić... a ja w gorącej wodzie kąpana i chciałabym już jak Czupurek płytki wybierać... panelki, kuchnię sobie murować.... szlag by trafił tę pogodę, już niedługo będzie rok od wkopania łopaty, a my jeszcze w polu... ale aż taka agresywna to ja nie jestem.... wrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 jolly: oj jestes jestes, agresywna... ale to taka pozytywna agresja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.02.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Jolly - toż ja tak długo czekałam na możliwość wybierania, że już najwyższa pora. od wbicia pierwszej łopaty do wprowadzki minęlo 2,5 roku, a potem jeszcze kolejne 3 m-ce stagnacji. a na pogodę też czekam bo, muszę dokończyć elewację, no i zgarnąć ten syf budowlany, wyrównać teren, zrobić przyzwoite ogrodzenie i może jeszcze chociaż trawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 17.02.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Podnoszę, podnosze, bo cosik nam się zleciało. A tak w ogóle to dzień dobry w czwartek. Czy Wy tez dzisiaj jacyś tacy nie w sosie czy to tylko mnie dopadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.02.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witam wszystkich. Ewa nie za szybko ci ta euforia opadła? Głowa do góry, odczyniaj czary razem z Bodkiem żeby zima minęła i do roboty. Aha, tylko poczekajcie pare dni żeby Józia i Jolly nacieszyły się zimą w Szklarskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.02.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witam wszystkich i pozdrawiam z Białki Tatrzańskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 17.02.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Monka, dołek mnie dopadł nie z powodu budowy. Tak jakos dzisiaj mi ogólnie smętnie. A co do odczyniania czarów to nie ma sprawy , poczekam jeszcze ze dwa tygodnie, ale potem nie ma zmiłuj i zamawiam +10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, opinie o oknach z firmy PARTNER z Danowa k. Goleniowa? Może znacie jakieś inne firmy z porządnymi oknami? Roman ja mam opinię co do tych okien! Sąsiad wziął od nich! Widziałam te okna! Nędza! przycinane chyba na kolanie, nigdzie nie zgrzane, nie dochodzą do siebie, parują wewnątrz, gwiżdże spod nich. Jak ja to zobaczyłam to mi sie włos zjeżył! Byli u niego już chyba z 7 razy i ciągle coś poprawiają. Chciał fecet przyoszczędzić - no i ma teraz! Ja okna brałam w EkoPlaście (fabryka pod Gryfinem, punkt sprzedaży na ul. Poniatowskiego) jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Przepraszam, nie przywitałam się!Ale chciałam ratować kolegę przed złymi oknami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 A poza tym mam pytanko! Jak ustrzec się grypy, która już wdarła się do naszego domu (córka choruje). Ja muszę być w poniedziałek w Warszawie! Co brać osłonowo, żeby nie zachorować? POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witajcie, ja dzisiaj troszkę później, bo chciałam coś na wiosnę do ubrania sobie kupić, ale nic z tego, chyba Czupurek wszystkie fajne bluzki wykupił RomanW co do okien z Danowa, o jakości nic nie powiem, ale moge o terminowości: miesiąc czekania na wycenę, to chyba lekka przesada... GrzegorzR co tam w Białce słychać? My jeździliśmy tam 2 lata z rzędu, do pani Halinki na Kaniówkę. Strasznie tam fajnie, jak dla rodziny, tylko okropniaaaście daleko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 17.02.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Didi, chyba niestety najlepszy bedzie czosneczek i porozstawiaj go po całym domu na spodeczkach, bleee, ale skutkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.02.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Didi - a może troche procentów do czosnku to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 17.02.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Delf, Bodekku spróbuję jednego i drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts