Didi 17.02.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Cholibcia! Chyba siadła mi stacja dysków Ło matko i co mam teraz zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Didi - kup nową albo "leć do Biedronki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 17.02.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 bodekku, melduje się w Grupie. W miarę możliwosci będę uczestniczył. Czy w przypadku Szczecina można pomysleć o innym sylikacie niż SILKA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.02.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 maro, Ty mi tu grupy nie zamykaj , gdzie ja się biedna podzieję? Witam wszystkich. Teska i Maggie sorki że Wam wczoraj drzwi przed nosem zamknąłem jakoś tak wyszło . Obiecuję że to się nie powtórzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Cholibcia! Chyba siadła mi stacja dysków Ło matko i co mam teraz zrobić? co masz konkretnie na mysli, pisząc ze siadła ci stacja dyskow? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 17.02.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 MAK - witaj w grupie przeczytaj wcześniejsze wpisy to będziesz wiedział kto jest silkowcem, albo rzuć hasło w grupie - ktoś na pewno odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.02.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witaj MAK Z tego co kiedyś wyczytałam to ivette budowała z silki chyba z Żabinka k. Poznania. Tylko że ivette od dawna się nie pokazuje ale ma załozony dziennik budowy swojego domku, może tam coś wyczytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Widze ze wieczorami nasza grupa kompletnie zamiera, kiedyś tak nie było ciekawe dlaczego? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 17.02.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 delf - my w Białce już trzeci raz z rzędu. Rzeczywiście jak dla rodziny to warunki tutaj są świetne. Śniegu co dzień trochę dosypuje, temperatura utrzymuje sie w okolicach 0 do -3 stopnie, tylko trochę słońca brakuje, natomiast ludzi mogłoby być trochę miej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAK 17.02.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Żabinek to chyba zakład Silki. Inni producenci są albo na wschodzie albo na środkowym południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Z tego co pamietam to chyba jeszcze amo stawiał dom z silki, ale też dawno sie nie odzywał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chaplin50 17.02.2005 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Cześć Wszystkim. Czy ktoś ma namiary na ekipę która wykona obudowę kominka dobrze i względnie tanio .Dowiadywałem się w dwóch firmach i ceny mnie zwaliły z nóg. Z góry wielkie dzięki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 17.02.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Witajcie wieczorem, maksiu, pewnie większość grupy klika w godzinach pracy. Ale jak widać - dzisiaj nawet ruch w interesie Grzegorz R: mój syn właśnie szusuje m.in. po białczańskich stokach. A mieszka u zaprzyjaźnionych górali w Stasikówce Ja niestety zostałam w domku . Roboty tyle, że szkoda mówić, a tu ciągle wszyscy na zmianę chorzy: teraz mam powtórkę z ospy - starsze dziecko zaraziło młodsze. Ech ... mam już dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.02.2005 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 No i nastał nam piątek... a jutro nareszcie wolna sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 18.02.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 witam piątkowo! i tak oto dobrnęliśmy do końca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 witam piątkowo dzisiaj idę wreszcie się ukulturalnić do teatru: okno na parlament (tylko odkurzę ciuchy z wszędobylskiego pyłu ) Maksiu - jak ja się do końca urządzę będę i klikać w domu. obecnie tylko jeden komp jest podłączony do neo i tym sprzętem rządzi niepodzielnie synek, więc szans nie mam żadnych. Delf - ja kupiła tylko dwie, więc pewnie jeszcze coś zostało. ale jesteś kusicielka - zasugerowałaś, żeby odpuścić kupno tych mocno drogich dekorów i na poprawę humoru jakiś ciuszek i masz babo placek: wczoraj wskoczyłam do sklepu (ot tak z ciekawości) i wyskoczyłam po 5 minutach z nowym garniturem. jak tak dalej pójdzie to, nie starczy mi nawet na liswty aluminiowe no i donoszę, że pierwsze 4m2 gresu zostało położone. dla mnie picabello (a wstawki z polerowanego po prostu rewelacja) szkoda, że nie wiem gdzie można u nas znaleźć firmę do przycinania wzorków z kafli - można byłoby poszaleć pozdrawiam wszystkich cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.02.2005 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Czupurku: zawsze można mlodego wysłać odśnieżyć i komputer cały twój :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 niby tak, tyle, że jak ja wracam do dom to, przeważnie jest już ciemno, więc jak odśnieżać po nocy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 18.02.2005 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 Witam wszy...! Maksiu - wiesz, ja myślę,że ta brać się pomniejszyła, bo Ci aktywniejsi cieszą się domkiem i chcą odpocząć od budowlanki,a Ci co się budują są niestety bardzo zajęci poszukiwaniem materiałów, itd i jeszcze muszą swoją pracę wykonywać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 a może ktoś podpowie gdzie można u nas kupić szybę hartowaną mleczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts