Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Mam pytanie jaki metraz sprzedajesz i czy przed sprzedażą robiłaś jakiś remont czy może odświeżałaś mieszkanie czy sprzedajesz tak jak stoi. Pytam dlatego bo w niedalekiej przyszłości też mnie to czeka a słyszałem, że chcąc uzyskać lepszą cenę warto mieszkanko przed sprzedażą trochę "podrasować". Czy możesz coś w tym temacie powiedziec?.

Witam Wszystkich

PO RAZ PIERWSZY

Papiery złożone wszystko "chyba" dopięte mam nadzieję że zacznę na początku marca Na razie przesuęło się wszystko tylko o 5 miesięcy (biurokracja itp.)

Mam prośbę czy możecie polecić jakiś dobrych fachowców od prostych ścian.

Serdecznie pozdrawiam

witam wszystkich poniedziałkowo

RomanW - ja nie pomogę, moje drzwi są suwane, ale żeby wiatr nie wyrwał ci z ręki klamki, to chyba lepiej do wewnątrz.

u mnie w kaflowaniu będzie mały przestój - w czwartek/piątek miałam odebrać dekory do oranżerii i co? ano przyszły tyle że ścienne (gamonie) i nie pozostaje nic innego jak znów czekać tydzień :cry:

ale za to, w sobotę kupiłam synowi (tzn. dałam zaliczkę) kanapę+fotele i stolik, a sobie łoże do sypialni z szafeczkami. obecnie w salonie przy selfie na meble brw i inne do końca lutego jest promocja, więc parę groszy można urwać.

już nie mogę się doczekać kiedy przyjadą :lol:

życzę wszystkim miłego dnia

Siemka!!!

RomanW- nie jest tajemnicą, że wanna LOVE STORY kosztowała 2085,- PLN + stelaż (obowiązkowy) ok. 280 i jak kto chce obudowa ok. 1000,- a te wszystkie cuda do kupienia w .... Castoramie. Wanna jest firmy RAVAK!

Niestety zrezygnowałam z półokrągłego brodzika i kabiny, bo finanse nie pozwalają....

Miśki - czekam.... :lol:

Melduję:

że we wtorek odpalamy piec na pelety i będziemy już palić. Piec przyjechał w sobotę, zbiornik też - cała kotłownia w kolorach szaro-czerwonych - nawet ... nawet...

Witam Nowego! Pochwal gdzie? co? i kiedy?

maro74

Mam pytanie jaki metraz sprzedajesz i czy przed sprzedażą robiłaś jakiś remont czy może odświeżałaś mieszkanie czy sprzedajesz tak jak stoi. Pytam dlatego bo w niedalekiej przyszłości też mnie to czeka a słyszałem, że chcąc uzyskać lepszą cenę warto mieszkanko przed sprzedażą trochę "podrasować". Czy możesz coś w tym temacie powiedziec?.

nic nie robię sprzedaję 75m2 daję fory nowym wlascicielom

tak i tak trzeba robić drobny remont maga jeszcze odliczyc od podatku