Iwona G 20.02.2005 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 a ja sprzedaję mieszkanie kupcy oglądają , ogądają................a ja cierliwie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 20.02.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Mam pytanie jaki metraz sprzedajesz i czy przed sprzedażą robiłaś jakiś remont czy może odświeżałaś mieszkanie czy sprzedajesz tak jak stoi. Pytam dlatego bo w niedalekiej przyszłości też mnie to czeka a słyszałem, że chcąc uzyskać lepszą cenę warto mieszkanko przed sprzedażą trochę "podrasować". Czy możesz coś w tym temacie powiedziec?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirromir 20.02.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam Wszystkich PO RAZ PIERWSZY Papiery złożone wszystko "chyba" dopięte mam nadzieję że zacznę na początku marca Na razie przesuęło się wszystko tylko o 5 miesięcy (biurokracja itp.)Mam prośbę czy możecie polecić jakiś dobrych fachowców od prostych ścian. Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.02.2005 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witajcie! Wpadam na chwilkę, aby życzyć Wam dobrego tygodnia, bo jutro mnie nie będzie cały dzień! mirromirwitaj w grupie i pochwal się trochę, gdzie i co budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśki 20.02.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam wszystkich z pieknych POLIC !!! Jolly, wkrotce zadzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 20.02.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 Witam! MAK, Mirromir witajcie na forum! Pytanie dla zaawansowanych: Drzwi na taras - otwierane do środka, czy na zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.02.2005 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Pora juz spać dobranoc wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.02.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Otwieram i witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 witajcie poniedziałkowo!mirromir - witaj w grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.02.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 witam wszystkich poniedziałkowo RomanW - ja nie pomogę, moje drzwi są suwane, ale żeby wiatr nie wyrwał ci z ręki klamki, to chyba lepiej do wewnątrz. u mnie w kaflowaniu będzie mały przestój - w czwartek/piątek miałam odebrać dekory do oranżerii i co? ano przyszły tyle że ścienne (gamonie) i nie pozostaje nic innego jak znów czekać tydzień ale za to, w sobotę kupiłam synowi (tzn. dałam zaliczkę) kanapę+fotele i stolik, a sobie łoże do sypialni z szafeczkami. obecnie w salonie przy selfie na meble brw i inne do końca lutego jest promocja, więc parę groszy można urwać. już nie mogę się doczekać kiedy przyjadą życzę wszystkim miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 21.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Siemka!!! RomanW- nie jest tajemnicą, że wanna LOVE STORY kosztowała 2085,- PLN + stelaż (obowiązkowy) ok. 280 i jak kto chce obudowa ok. 1000,- a te wszystkie cuda do kupienia w .... Castoramie. Wanna jest firmy RAVAK! Niestety zrezygnowałam z półokrągłego brodzika i kabiny, bo finanse nie pozwalają.... Miśki - czekam.... Melduję: że we wtorek odpalamy piec na pelety i będziemy już palić. Piec przyjechał w sobotę, zbiornik też - cała kotłownia w kolorach szaro-czerwonych - nawet ... nawet... Witam Nowego! Pochwal gdzie? co? i kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 21.02.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam Was, melduję że szczęśliwie wróciłam z gór w jednym kawałku. W górach przepięknie, śniegu pełno. Narty już odstawione do przyszłego roku a szkoda, bo jak zawsze mam niedosyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam wszystkich w nowym tygodniu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.02.2005 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 SP witaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.02.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 SP - zazdraszczam wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 21.02.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 maro74Mam pytanie jaki metraz sprzedajesz i czy przed sprzedażą robiłaś jakiś remont czy może odświeżałaś mieszkanie czy sprzedajesz tak jak stoi. Pytam dlatego bo w niedalekiej przyszłości też mnie to czeka a słyszałem, że chcąc uzyskać lepszą cenę warto mieszkanko przed sprzedażą trochę "podrasować". Czy możesz coś w tym temacie powiedziec?. nic nie robię sprzedaję 75m2 daję fory nowym wlascicielom tak i tak trzeba robić drobny remont maga jeszcze odliczyc od podatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 S.P. - dawno cie nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.02.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Witam poniedziałkowo podnoszę do góry bo ciężko było znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 21.02.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 mam małe pytanko czy wiecie gdzie można znależć większy wybór kuchenek elektrycznych z płytą ceramiczną takich na 60 cm szerokości, w sklepach AGD jest po jednej sztuce jednego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 21.02.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 W Media Markt ostanio widziałem dość sporo kuchenek. Ja bym tam skoczył zobaczyć lub w sieci Euro RTV AGD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts