bodekku 23.02.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Didi - ja wiem że jest pięknie, ale teraz to mi trochę nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 23.02.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam w środę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.02.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 witam dawno mnie nie było - ale się rozpisaliście co do sniegu - właśnie wróciliśmy z nart - w górach to dopiero jest śniegu ale ja też już tęsknie za ciepełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 amo - witaj przywiozłeś może trochę ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amo 23.02.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Bodekku po czeskim piwku było nawet dość ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.02.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Kto chciałby mieć lub szuka pieska ?.Koleżanka znajomej ma do oddania za darmo szczeniaki rasy golden retriever. Jeżeli ktoś z was byłby zainteresowany to mogę dać namiary. Nie wiem jak wkleić zdjęcia do postu więc zdjecia szczeniaków można obejrzeć tutaj http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=32398&q=działka&k=11 Kurcze żona też mi wierci w brzuchu żeby wziąć takiego szceniaka i co tu zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 jejku jak patrzą te szczeniole tak, takie maluchy zawsze wzbudzają uczucia wyższe ale przed nabyciem trzeba się doooobrze zastanowić tym bardziej, że w tym przypadku piecho ma być darmo (niestety dla wielu tylko wydane pieniądze są hamulcem, aby odrośniętego piecha nie wyrzucić z domu ). a szczeniol - uf w jednym worku śmiech i łzy. wiem co mówię, od sierpnia mam szczenię w domu (teraz 7 m-czne) super rasowy - i delikatniusi, że hej z ręką na sercu - przez 2 m-ce prawie wogóle nie spałam: a to, brzuszek, roztroje żołądka, a to ząbki, a to smutno, ciemno, chłodno, głodno etc. do tego przez ok. miesiąc ciągle szmata w ruchu i wyprowadzanie co pół godziny no i jedzonko: gotowanie, przebieranie, mielenie kilkukrotne wizyty u weterynarza żałowałam, że na ten okres urlopu nie wzięłam a potem zaczęło się obgryzanie rzeczy niedozwolonych. moje straty: materac na sprężynach, 2 pary drewniaków, 2 pary klapek, przeżuta część dywanu, wygryziona dziura w kanapie i najnowsze dzieło świeżo kupiona, nie zamontowana jeszcze ościeżnica. z małym psiakiem tyle samo roboty co z niemowlęciem a potem jak podrośnie? trzeba się pogodzić, że wróci brudny ze spaceru, że gubi sierść, że nie zawsze będzie posłuszny a pozytywy? jest ich mnóstwo i są raczej niewymierne. osobiście uwielbiam psiaki i mimo zdażających mi się napadów złości, np. za brudne i podrapane szyby, są pełnoprawnymi członkami mojej familii i tak już zostanie. tak więc wpierw wszystkie za i przeciw, a potem decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ale się wymądrzam fiu, fiu ok teraz pytania odnośnie piesków: 1. czemu znajoma oddaje, a nie sprzedaje?2. czy psy są czystej krwi? (tzn. mają metryki - przez innych mylone z rodowodem)3. w jakim są wieku obecnie?4. ile jest piesków, a ile suczek? no, to narazie tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 23.02.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Witam !!!! Uwielbiam taką pogodę, bawarska zima. hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.02.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Hej, jak sie psiaki urodza za rok, to wezme, na razie niestety. Czupurek, mądrość z twych ust wypływa znaczy, jak zwykle chciałam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.02.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 bede samanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 pieski są bardzo ładne ale niestety domek jeszcze nie gotowy jednego "sierściucha" już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.02.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 amo - jak tam siostrzenica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 23.02.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 ale się wymądrzam fiu, fiu ok teraz pytania odnośnie piesków: 1. czemu znajoma oddaje, a nie sprzedaje? 2. czy psy są czystej krwi? (tzn. mają metryki - przez innych mylone z rodowodem) 3. w jakim są wieku obecnie? 4. ile jest piesków, a ile suczek? no, to narazie tyle Nie wiem dokładnie ale podobno właścicielka nie narzeka na brak pieniędzy i dlatego za darmo i pewnie żeby szybciej pozbyć się problemu. Czy mają rodowody nie wiem, ale jak już to chyba mogą być tylko 4 pieski z rodowodem a w sumie to chyba jest ich 9. Wiek z tego jak były opisane zdjęcia oryginalne to 8 tyg. Ile piesków i suczek tez nie wiem. Ale jeżeli chcesz to mogę się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 23.02.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 Maro te psiny są super, zawsze marzyłam żeby mieć takiego, chociaż słyszałam że są trochę chorowite i wymagające. Za rok tez mogłabym wziąć, teraz nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona G 23.02.2005 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 szczeniaczki super może i jest trochę kłopotuale za to wierność i milość bezinteresowna te mądre oczy mówią same za siebie one pięknie pozują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 24.02.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Otwieram i witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.02.2005 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 witaj: maro74 takie mam pytanko do calej grupy: wybiera się ktoś na II spotkanie Muratora w Warszawie 5 marca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.02.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 witajcie czwartkowo! czyżby było cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 24.02.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2005 Cieplej to faktycznie jest ale ta breja posniegowa doprowadza mnie do szału . Aha wczorajsze ogłoszenie nt. szceniaczków już nieaktualne właśnie dostałem informację, że wszystkie "poszły" do ludzi jeszcze wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts