bodekku 25.02.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 jeszcze nie ale dzięki za tipsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.02.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Dzieki Czupurku. Bede czekac na wiadomosci. Ponawiam pytanie: czy znacie ekipe, ktora z jakichs powodow stracila inwestora? chca pracowac, sa dobrzy a przez przypadek zostali bez pracy? Dajcie znac tu lub na priwa. Z gory dziekuje za wszelkie namiary na ekipy. Miejsce budowy Trzebiez, stan: samiusienki poczatek, jeszcze domek nie wyznaczony na gruncie. Pozdrawiam łikendowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.02.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 Popytam i jak by co to dam znać . A jaki domek stawiasz i z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 25.02.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 domek 5556 z kbprojekt, pustaki ceramiczne na zaprawe -takie zwykle jak kiedys byly 19x25, piwnica, parter, na dachu blacha, czterospadowy 30 stopni. zwykly, z katami prostymi, bez wykuszy, antresoli itp. pozdrawiam, aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.02.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 pozdrawiam sobotnio i raz jeden jestem pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa Hebda 26.02.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Chyba mi się zaklęcia na dobrą pogodę popitoliły z tymi na śnieżycę Musę sprawwdzić raz jeszcze w mej magicznej księdze Od przyszłego tygodnia znów popróbuję poczarować. Witam wszystkich (ależ nas tu tłumy ) i spokojnego łikendziku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.02.2005 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Ewa Hebda - popieram cię wirtualnie w celu poprawy pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.02.2005 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 W temacie pogody musze was zmartwic.... jeszcze tydzien mrozow... a dopiero od nastepnego weekend zrobi sie lekko cieplej..m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 26.02.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2005 Witam. Jak w temacie pogody to u nas właśnie zaczęło ostro sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.02.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 witajcie niedzielnie! nie mogłem wejść rano do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.02.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Witam, ja już wczoraj wieczorem wejść nie mogłem i prawie klemki nie urwałem jak mróz przyłapał i uszczelki przymarzły . Dzisiaj jeszcze nie próbowałem ale pewnie będzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.02.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Chyba nam coś grupę przysypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Nie zasypało, chociaż próbowało Mieliśmy dzisiaj wyprawę do Polic i trochę się obawiałam o drogę ale w rezultacie nie bylo najgorzej, wrociliśmy Chociaż słyszałam że ok. 17 był wypadek na drodze Bartoszewo - Police Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.02.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Tak się składa, że widziałem to na własne oczy jak wracałem do domu. Dwóch łepków w Matizie w odlgłości ok 150m przede mną ściągneło na pobocze a potem do rowu gdzie zrobili koziołka i stanęli na dachu.Nie wiem co oni wykombinowali bo nic przed nimi nie jechało, chyba chłopaki musieli się za bardzo rozbujać. Wyglądało groźnie ale na szczęście nic im sie nie stało. Wyszli o własnych siłach i jak spytałem czy im pomóc stwierdzili że poradzą sobie sami. Jak byłem w trzeszczynie to jechała już po nich ekipa strażaków z ratownictwa drogowego. Nawiasem mówiąc to skandal żeby droga krajowa nie była wogóle odśnieżona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.02.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Dobrze że nic im się nie stało, no ale ty pewnie też miałeś niezłą nerwówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.02.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 I to jaką bo wiozłem teściową i do samych polic kazała mi 40 km/h jechac . Ale tak na poważnie to w taką pogodę jeżdze rozważnie i jak do tej pory odpukać jeszcze nie miałem niebezpiecznych sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 27.02.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Czupurku, Maro74 - czy moze cos wiecie o wolnej ekipie? Jedna ekipa, ktora znalezlismy wycenila nasz projekt na 50 tysiecy robocizny: fundamenty,izolacja fundamentow, sciany piwnicy z bloczkow nbetonowych i cegly pelnej, stropy fert 40, parter pustaki ceramiczne 'u', dzialowe cegla pelna, strop ffert40, wiezba, blacha, schody miedzy piwnica i parterem drewniane - stan surowy zadaszony Nie brali pod uwage jeszcze kopania pod lawy, liczyli tylko murowanie, przybijanie, strzemionowanie (o rany co za wyraz ), poziomowanie hihi 50 tys - chyba duzo, ale podobno cegla pelna podraza robocizne. Co o tym myslicie??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.02.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Agniesia jutro zadzwonię w jedno miejsce i się zapytam jak będe miał jakies informacje to dam ci znać. Aha czy szukasz raczej ekipy tutejszej czy może być zamiejscowa?. Mam jeszcze pytanko czy w Trzebieży na Kościuszki budują się jakieś domki?. Bo widziałem reklamę firmy Konstel z Jasienicy, która się ogłasza, że będzie budować tam budować domki jednorodzinne w tym także bliźniaki. A może wiesz coś czy są tam u was jakieś działki do kupienia?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 27.02.2005 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Reklamy publikuja, dzialki sa powyznaczane - druty wystaja, czyli podzielone, wiadomo gdzie bedzie droga miedzy domami. Ekipa raczej okoliczna, bo nie mieliby gdzie spac. Startujemy od zera. Dzialki - 1 na Brzozowej, jest wbita tablica z nr telefonukilka na Polnej - za stacja pkp w prawo, (przed osiedlem nadlesnictwa), tzw trelinka (wiesz takie plyty betonowe szesciokatne) Tylko tak jak pisalam w zeszlym roku: w Trzebiezy niestety jest mokro, 60 cm w grunt max. Jesli chcesz miec podpiwniczenie gleboko to kicha, nic z tego nie wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 27.02.2005 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Ja jak już to bez piwnic . Na stronie gminy jest przetarg na dziełkę na ul. Osadników orientujesz się co to za okolica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts