Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

No dobrze, skoro tyle ludzi pyta jak tu wkleic obrazek, zatem wyjasnie:

po pierwsze trzeba ten obrazek gdzies fizycznie (???) umieścić w sieci, najlepiej na jakiem serwerze, a potem to juz czysta przyjemnośc wkleic kawalek kodu do wiadomosci w takiej postacji:

{img}http://nazwa_serwera/sciezka_dostepu/nazwa_obrazka{/img}

nawiasy {} zamieńcie na [], musialem napisac inaczej zeby bylo widac o co chodzi...

gdyby ktos mial problem z serwerem to prosze o kontak, pare kb na obrazek zawsze sie znajdzie u mnie...

pozdrawiam

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

księgowa - przepraszam wątek mi uciekł - ten delfinek to taki płyn atlasa do malowania - impregnowania fug - po to żeby ich kolor trwał dłużej niż godzinę - dziękuję Jasiu za cięcie kafelek blisko białej - świeżej fugi w kotłowni - wrrrrrrrrrrr.

Bikosa - czy to już czy zaraz? - i gdzie rodzicie? Już to widzę - bóle porodowe, facet czeka w drzwiach (i nerwach) z torbą pełna szlafroków i ręczników - Bikosa ostatkiem sił - zaciskając mocno usta - pełznie do peceta i pisze na forum - właśnie jadę rodzić - wrócę za 3 dni - czekajcie!!!! Trzymaj się babo!

czesc wszystkim, nie wiem czemu mnie wylogowalo i nie powiadamialo o odpowiedziach na forum?

maksiu- zgodnie z ksywka, wyjasniles na maksa. juz od jakiegos czasu podejrzewalam, ze z moim intelektem cos nie tak ale teraz mam dowod ze mam zwarcia na synapsach :roll: Mam nadzije, ze nie tylko ja????

wszyscy ostro dzialaja tylko ja sie obijam- ale na wiosne... wrrrr zobaczycie :wink: z dzieckiem przy cycku bede wyklocac sie z wykonawcami uzywajac nieparlamentarych slow powszechnie uznanych za obelzywe a maly zostanie lacinnikiem :wink:

Joasiu, b. trafne spostrzezenia :wink: z racji lokalizacji aktualnego miejsca zamieszkania- po sasiedzku z Teska oraz przekonan, rodzic bedziemy pokonujac plot oddzielajacy nas od szpitala w zdrojach (bez skojarzen- czesci nie psychiatrycznej). Torba od 2 tygodni przygotowana- dam sygnal mezusiowi a ja dopelzne do kompa :lol: mocno zaciskajac usta. ale niestety podejrzewam, ze znikne troche na dluzej bo zalegne w malym pokoiku a tam kabelek od internetu nie siega.

To koniec 40 tygodnia- teraz tylko wyscig z czasem- zdaze podpisac umowe o kupnie dzialki u notariusza czy nie? :roll:

Dobra, nie [przynudzam.

:lol:

Milego dnia!!

Bikosa: wiesz mi ze starałem się jak mogłem wyjaśnić, ale pewnych spraw nie można przeskoczyć. Najlepiej założyć sobie jakieś darmowe konto pocztowe z opcją strony www, np. na interii, a potem tak wrzucic swoje zdjęcia. Oczywiście najpierw trzeba te zdjęcia przerobić do postacji cyfrowej np. dzięki skanerowi. A gdy już zdjęcie będzie poskanowane, to wgrać je do sieci na adres pod ktorym założyliśmy konto, to naprawde banalnie proste. A samo wklejenie zdjęcie do wiadomości polega nie na wklejeniu zdjęcia (!!!!!!), ale podaniu odnośnika gdzie to zdjęcie sie znajduje w sieci. Podam przykład:

mam zdjecie ktore znajduje sie pod adresem:

http://maksiu7.w.interia.pl/pics/05wrzesien/Img_0027m.jpg

więc naciskam guzik z napisem Img (jest kilka linii powyżej)

{img} wpisujemy adres: http://maksiu7.w.interia.pl/pics/05wrzesien/Img_0027m.jpg i naciskamy ponownie guziczek Img, pojawia się{[/img}, co da efekt

http://maksiu7.w.interia.pl/pics/05wrzesien/Img_0027m.jpg

kto jeszcze nie zrozumiał?

Cholera, mnie też wylogowało na 2 dni!

Księgowa ta firma KNITTER to jedna wielka lipa! Czekam już trzeci dzień na wycenę dachu. Prosili, żeby przyjechać osobiście - przyjechałam i duuuuupa!

Wczoraj mieli mi przesłać faksem i też nic. Jestem wkurzona jak Franka pies!!!!!!!

A ten dzisiejszy deszcz też pogorszył mój stan psychiczny, bo właśnie stawiają mi upragnioną więźbę!

Strasznego mam doła!!!!

Wam też to się zdarza?

S.P. Nie bój żaby! Moja koleżanka urodziła w piątek córeczkę.

Jak Cię najdzie taki strach, że nic tylko uciekać ze szpitala, gdzie oczy poniosą, to pomyśl tak:

to tylko parę godzin, wszystko mija, inne sobie poradziły to i ja dam radę. Mnie to pomagało dwukrotnie (mam 2 wspaniałe córki). Będzie dobrze!!!!

Trzymam kciuki!

Pozdrawiam wszystkich! Ivette

IVETTE - i inni jeszcze raz bardzo przepraszam za firmę Knitter :oops: .

Sama się na nich nacięłam - tylko że ja do tego zapłąciłam za towar (bo ponoć musieli koniecznie zrobić przedpłatę) no i nie mam towaru i pieniędzy. Walczę z nimi już od poniedziałku - może ktoś ma zaprzyjaźnionych osiłków. A tacy byli mili na początku - wycenę to przysłali w ciągu 2 godzin.

Mam wielką handrę :cry:

Dzieki wszystkim za wsparcie moralne :) przy tej pogodzie to szczegolnie. kto zna sposob na zmuszenie dzidzi do ewakuacji? moj maz mowi, ze jak szukalam tej dzialki, to tak skikalam, trzaslam, ze maly zapierac sie musial raczkami i nozkami w brzuszku aby nie wypasc, no i weszlo mu to w krew. chyba tak latwo sie nie rozsypie :-?

podaje namiary do osilkow- ul. kaszubska w szczecinie (maja tam silownie, wciaz trenuja) :wink: zostaje jeszcze wschodnia granica..

nie dajcie sie lobuzom z knittera- reklame juz maja darmowa na forum!! ja nie wiem, ze to towarzystwo takie nie rozgarniete i mysla, ze jak zrobi klienta to beda do przodu- przeciez to nie krotkowzrocznosc- to SLEPOTA takze mozgowa!!

trzymajcie sie!!